Great Security levererar kameralösning till SCA i USA

header_pressmeddelande

 

Great Security har fått förtroende att leverera kameralösning för processövervakning till SCA:s anläggning i Bowling Green, Kentucky USA. I lösningen ingår bland annat installation av åtta stycken höghastighetskameror samt utbildning av personal på plats.

Tidigare har Great Security levererat kameralösningar till SCA:s anläggningar i Sverige, Tyskland, Polen och Holland.

– Vi har historiskt sett haft ett väldigt bra samarbete med SCA där vi har utvecklat och förbättrat vår produkt tillsammans. Det är väldigt roligt att få knyta nya affärsbekantskaper internationellt, samt ett mycket bra tillfälle att utöka vår kameralösning för processövervakning vidare i världen. Säger Robin Svensson, SPOC, Great Security Vision

Om Great Security Vision:

Vision är ett segment inom Great Security som fokuserar på kamerateknik och kameraövervakning med avancerade lösningar som både är nytänkande och ger ansvarsfull säkerhet!

Kamerateknik är en stor del av vår lokala och rikstäckande verksamhet, vi är certifierad anläggarfirma för CCTV-installation och har flera behöriga ingenjörer inom CCTV. Inom Vision tar vi det ett steg vidare och samlar de mest framåtriktade projekten och ett stort fokus läggs även på att utveckla morgondagens kameralösningar.

Kontaktperson:
Daniel Svensson, Ansvarig Vision
Tel: +46 (0)10-333 32 26
daniel.svensson@greatsecurity.se


Great Security Sverige AB är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet. Great Security erbjuder paketlösningar samt skräddarsydda säkerhetslösningar inom segmenten Retail, Solutions, Vision, privat och företag. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt. Great Security har över 100 anställda och en omsättning runt 200 miljoner. www.greatsecurity.se.