Great Security säkrar databutiker

header_pressmeddelande

Great Security Sverige AB har fått uppdraget att leverera säkerhetslösningar till lnet ABs butiker i Sverige.

Avtalet innefattar inbrottslarm och passagesystem både nyetablering, ombyggnation och service till Inets sex butiker i Göteborg, Malmö, Stockholm samt Uddevalla och Inets huvudkontor i Göteborg.

– Vi letade efter en larminstallatör med täckning över landet eftersom vi har butiker runt om i storstadsregionerna i Sverige. De stora bolagen kändes inte tillräckligt flexibla för att bli ett alternativ och efter lite sökande hittade vi Great Security. Great Security och vår filosofi kändes som att de matchade och vi kunde komma överens om de saker som var viktiga för oss, säger Martin Cederholm, Projektledare Inet AB.

Inet säljer datorer, komponenter och datortillbehör till privatpersoner och företag i Sverige via webbshop och butik. Verksamheten startades 2000 och omsätter 550 miljoner kronor och har omkring 65 medarbetare.

– Det känns väldigt roligt att kunna skapa en flexibel och rikstäckande säkerhetslösning till Inets butiker runt om i landet. Vi har en samsyn på hur arbetet skall drivas och tackar för förtroendet som vi nu har fått, säger Fredrik Persson, Regionchef Great Security.

Kontaktperson:
Fredrik Persson, Regionschef
Tel: +46 (0)10-333 32 14
fredrik.persson@greatsecurity.se


Great Security Sverige AB är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet. Great Security erbjuder paketlösningar samt skräddarsydda säkerhetslösningar inom segmenten Retail, Solutions, Vision, privat och företag. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt. Great Security har över 100 anställda och en omsättning runt 200 miljoner. www.greatsecurity.se.