Great Security växer vidare i Falkenberg

header_pressmeddelande

För ett år sedan gjorde Great Security en nysatsning i Falkenberg och etablerade en ny låsbutik med centralt läge nära torget. Man lade också stort fokus på att bli en mer synlig aktör i regionen. Det här har lett till goda resultat för Great Security som dubblerat omsättningen och utökat med tre nya medarbetare det senaste året i Falkenberg.

En del av framgången har varit ett utökat samarbete med Falkenbergs Kommun. Där Great Security nyligen vann en stor ramupphandling som innefattar säkerhetsinstallation av brand – och utrymningslarm till tretton kommunala fastigheter.

– Avtalet vi tecknade med Great Security känns väldigt bra för båda parter. Vi valde Great Security för det är en positiv samarbetspartner som vi har stort förtroende för, säger Hans-Erik Wortmann Byggprojektledare på Falkenberg Kommun.

Great Security har levererat säkerhetslösningar och tjänster till Falkenbergs kommun sedan 2008. Det nya avtalet omfattas av tio stycken förskolor, ett LSS boende samt en kulturskola och en större skola från förskoleklass upp till klass 5.

– Det är extra kul att få detta positiva tilldelningsbeslut då vi vet att det finns många duktiga aktörer i denna region, säger Jörgen Carlsson försäljningschef på Great Security.

Kontaktperson:
Fredric Öjebrandt, Koncept och marknadschef
Tel: +46 (0)10-333 32 01
Fredric.ojebrandt@greatsecurity.se


 

Great Security Sverige AB är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet. Great Security erbjuder paketlösningar samt skräddarsydda säkerhetslösningar inom segmenten retail, solutions, privat och företag. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt. Great Security har över 100 anställda och en omsättning runt 200 miljoner. www.greatsecurity.se.