Inbrottslarm – din trygga borg

GS_sakerhetslosningar_larm

Vi erbjuder alla typer av larm. Från de grundläggande till de mest avancerade systemen. Det betyder att vi kan hjälpa er med just de lösningar som ni behöver. För din trygghet har vi certifieringen behörig anläggarfirma inbrottslarm klass 3, vilket betyder att vi har befogenhet och kompetens att handha de mest avancerade lösningarna.

Distanslösningar är något som vi kan erbjuda tack vare den nya tekniken med IP-kommunikation. Flera av våra system har du också möjlighet att styra via appar.

Paketlösningar

För mindre företag och privatpersoner har vi paketlösningar. Med en paketlösning får du ett system som är uppkopplat och klart med koppling till  en larmcentral. För det betalar du en fast månadskostnad. Larm och passagesystem i kombination ger en smidigt användning.

Integrerade system

Vi är vana vid stora projekt som ofta handlar om integration. Det innebär att det i samma systemlösning kombineras olika typer av larm med passagesystem, kamerateknik och lås.

En viktig del av säkerhetssystemen är överföringen av larm till larmcentralen. Idag har vi flertalet kostnadseffektiva IP-lösningar.

Är du ute efter enskilda produkter? Besök vår webbshop. Beställ i lugn och ro och få varorna levererade till dig. Enkelt och smidigt!

Eller kontakta oss!

Linus Castlin
Säljcoach - Väst
Tel: +46 (0)35-777 93 73
Axel Falck
Säljare - Lund
Tel: +46 (0)46-274 12 00
Håkan Elgstrand
Sälj - Stockholm
Tel: + 46 (0)10-333 32 13
Tom Petersson
Säljare- SYD
Tel: +46 (0)46- 274 12 11
Erik Stenler
Säljare Elektronik - Väst
Tel: +46 (0)340-64 58 09