Låstekniker – Halmstad

Låstekniker Halmstad 1 januari 2018

lediga_jobb

Ansvarsfull Låstekniker till Halmstad

Vår verksamhet på Västkusten expanderar och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull låstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Halmstad.

Rollen som låstekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med installation, service och reparation av diverse mekaniska-, elektro- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. En arbetsdag är mycket varierande där du individuellt eller i team jobbar ute hos kund.


 

KVALIFIKATIONER

Du har troligtvis en el- eller teleteknisk utbildning och/eller erfarenhet av arbete som låssmed/ låstekniker och kunskaper inom installation och service av lås. Samt god kännedom kring våra leverantörers produktutbud. Behärskar du dessutom passersystem och larmsystem är detta meriterande.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med.

I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss. I tjänsten ingår servicebil.

ÖVRIGT

Du rapporterar till arbetsledare.  Placeringsort är Halmstad. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

OM GREAT SECURITY

Great Security är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 150 anställda och en omsättning runt 250 miljoner.

Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt. Kontor finns i Stockholm, Örebro, Göteborg, Kungsbacka, Falkenberg, Varberg, Halmstad, Helsingborg, Malmö, Eslöv, Landskrona och Lund. Inom bolaget finns certifiering för larm (larmklass III), brandlarm samt kamerasystem.


Tjänsten tillsätts löpande så maila din ansökan direkt!

Skicka ditt CV och personligt brev till ansokan@greatsecurity.se och skriv ”Låstekniker Halmstad” i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du några frågor? Kontakta mig!

Jörgen Strömdahl
Platsansvarig Halmstad
Tel: +46 (0)35-777 93 71