Linus Sandberg blir ny säljcoach i Great Väst

Linus_sandberg Hallå där Linus Sandberg ny säljcoach i Great Väst. Hur känns det?

Fantastiskt! Det är en ärofylld uppgift och det skall bli sjukt kul att få utveckla och coacha GS Väst säljteam mot   nya höjder.

Vad kommer du göra som säljcoach?

Egentligen två fokusområden. Det första är att se till att stötta säljteamet i dom olika processerna med hjälp av coachingsamtal både veckovis och månadsvis, varierat i enskilda samtal och grupper. Här kommer jag också följa upp all försäljning som sker samt även utvärdera avslutade projekt.

Andra delen är såklart att se till så att säljarna har att göra! Genom att säkerställa rutiner vi har i bolaget, utbilda i säljtekniker samt ta till vara på varje enskild medarbetares kompetenser kommer det resultera i en mer effektiv säljgrupp.

Dina kunder är flitiga att berömma dig. Vad gör dig till en bra säljare?

För det första, att leverera en optimal lösning till kunden och hålla det man lovar.
Sedan tycker jag att följa upp sin affärer är viktigt. Både under ett pågående projekt och efter arbetet och leveransen är färdig. Att framstå som positiv och glad mot kunderna underlättar hela processen.

Andra saker som är viktiga är såklart att vara lyhörd och uppfatta kundens behov. Till och med kunna läsa mellan raderna då kunden själv kanske inte vet det verkliga problemet bakom. Dessa kombinerat gör att man kan skapa en lösning som är helt anpassad för den kunden och därmed en nöjdare kund.

Hur länge har du varit på Great?

Jag började på Great den 7 jan 2015 så ungefär 2 år 4 mån.

Vad är det bästa med Great Security?

Att få jobba i ett företag som ligger i framkant i en spännande och utvecklande bransch och som har tydliga mål för verksamheten tycker jag är riktigt Great. Att dessutom få göra detta tillsammans med alla härliga och kompetenta medarbetare gör bara saken ännu bättre.

Hur ser framtidens säkerhet ut? Vad säger marknaden/kunderna?

Behovet av säkerhet ökar kontinuerligt så det är en bransch som kommer att fortsätta att växa. Vi kommer se fler säkerhetslösningar med nya tekniker som både möjliggör och underlättar för kunden. Typiska lösningar som säkerhetskameror kan användas för andra ändamål än bara kameraövervakning. Jag upplever också att kraven från kunderna blir högre och att tekniken ska vara användarvänlig och lättillgänglig, detta i sin tur ställer högre krav på oss att hitta rätt lösningar.

Tack Linus och ha en great helg!