Det händer hos oss

GREAT NEWS


Fire Prevention är det nya segmentet inom Great Security

22 Okt

Nu tar vi ett stort kliv in på brandskyddsmarknaden och kör igång det nya segmentet Fire Prevention under hösten!

Satsningen genomförs långsiktigt och målet är att utmana alla etablerade företag på marknaden och erbjuda både gamla och nya kunder hela segmentet inom aktivt brandskydd.

– Segmentet är en viktig pusselbit för att...


Säkerhetstekniker – Skåne

11 Okt

Skåne 11 januari 2018

Ansvarsfull Säkerhetstekniker med placering i Skåne

Vår verksamhet i Syd expanderar och vi söker en flexibel och social säkerhetstekniker med inriktning El, till vårt drivna och engagerade gäng i Skåne.

Rollen som säkerhetstekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med service eller som driftsättare av inbrottslarm, brandlarm...


Great förvärvar Trust Security

02 Okt

Pressmeddelande Trust Security

Trust Security blir Great!

02 Okt

Great Security Holding har förvärvat Trust Security i Göteborg AB och dotterbolaget AB Västsvenska låsmontage. Med förvärvet kommer 18 anställda och två kompletta låsbutiker med verkstad. De två ägarna kommer att fortsätta arbeta inom bolagen och går in som delägare i Great Security.

Inom Trust har vi riktat in oss på att...


Säkerhetstekniker – Falkenberg

01 Okt

Falkenberg 1 januari 2018

Ansvarsfull Säkerhetstekniker till Falkenberg

Vår verksamhet på Västkusten expanderar och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull säkerhetstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Falkenberg.

Rollen som servicetekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med service eller som driftsättare av inbrottslarm, brandlarm och passersystem. En...


Säkerhetstekniker – Halmstad

28 Sep

Halmstad 28 september 2018

Vår verksamhet på Västkusten expanderar och vi söker en säkerhetstekniker med inriktning på RCO R5 Mega till vårt drivna och engagerade gäng i Halmstad.

ARBETSUPPGIFTER

Rollen som servicetekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med service eller som driftsättare av inbrottslarm, brandlarm och passersystem. En...


Träffa oss på SKYDD!

25 Sep

Great Security på SKYDD 2018

Den 23-25 oktober går Nordens största säkerhetsmässa av stapeln på Stockholmsmässan. SKYDD har arrangerats sedan 1969 och samlar hela säkerhetsbranschen under ett och samma tak under några dagar.  Great Security finns såklart på plats för att prata om vårt heltäckande säkerhetsutbud samt presentera ett nytt...


Träffa oss på Fastighet2018 i Partille 24 okt

22 Sep

Den 24 oktober har du möjlighet att träffa våra passionerade och duktiga medarbetare på Partille Arena och Fastighet2018.

Mässan är för dig som är ägare av flerbostadshus, styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar och er som arbetar aktivt med förvaltning och drift av flerbostadshus.

Så passa på att besöka vår monter och prata om ert säkerhetsbehov till BRF eller...


Great Security hjälpte Essity minska stopptiden med höghastighetskameror

13 september, 2018 september

Med hjälp av ett nytt kamerasystem från Great Security ökade Essity sin produktion. Vår egenutvecklade lösning, med avancerade höghastighetskameror och egna mjukvarumoduler, ökar kontrollen över tillverkningen och ger färre driftstopp. Idag har Great installerat systemet i bland annat Sverige, Tyskland, Slovakien, Polen, USA, Ryssland och Nederländerna.

– Under ett produktuppgraderingsprojekt i Hoogezand fick vi support från en svensk kollega, som hade använt den här utrustningen i andra fabriker. Great Security fick chansen att demonstrera kamerasystemet och på så vis kunde vi övertyga ledningen om att investera i den här lösningen till alla linjer som var involverade i projektet, säger Ekke van Berkum, teknisk ingenjör på Essity i Nederländerna.

Systemet med speciellt framtagna höghastighetskameror och mjukvarumoduler för processövervakning är en helt egen produkt från Great Security. Genom att koppla upp kamerorna genom en vpn-lösning går det att serva och övervaka systemet från vilket land … Read More »Pressmeddelande: Essity minskar stopptiden med nya höghastighetskameror

13 Sep

Pressmeddelande Essity produklansering 2018

Behörig ingenjör inom brandlarm

12 Sep

Stockholm 12 september 2018

Vår verksamhet i Stockholm expanderar kraftigt och vi söker nu en Behörig ingenjör inom brandlarm.

ARBETSUPPGIFTER Som ingenjör inom brandlarm på Great Security kommer du vara med vid projektering, driftsättning och avprovning samt upprätta anläggarintyg.

KVALIFIKATIONER Du behöver vara behörig ingenjör inom brandlarm. Med ett antal års erfarenhet inom driftsättning av...


Brandlarmstekniker – Stockholm

07 Sep

Stockholm 7 september 2018

Vår verksamhet i Stockholm expanderar kraftigt och vi söker nu en Brandlarmstekniker!

ARBETSUPPGIFTER Som Brandlarmstekniker på Great Security kommer du att arbeta med driftsättning, installation och service av våra Brand- & Utrymningslarm.

Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER Du behöver ett antal års erfarenhet inom driftsättning av brandlarm,...


Great Security flyttar närmare kunderna i sydväst

5 september, 2018 september

Nu öppnar vi vår nya butik i Malmö och tar med oss huvudkontoret – med ledningsgrupp, försäljning och ekonomifunktioner. En ny arbetsledare har rekryterats och nu är vi i slutfasen med att anställa ett tiotal nya säkerhetstekniker och
medarbetare inom ekonomi och försäljning. Flytten har pågått i ett par veckor och den 5 september slår vi upp dörrarna till det nya huvudkontoret i Bulltofta.

Vi vill inte vara ett i mängden av säkerhetsföretag med huvudkontor i Stockholm, utan vi vill göra
saker lite annorlunda. Skåne och sydvästra Sverige är en intressant och växande marknad för oss,
där vi dessutom behövde göra en satsning. Vi har redan god närvaro i Stockholm och Göteborg,
men genom att placera huvudkontoret i södra Sverige får vi en större synlighet, säger Patrik
Forsberg, vd.

När allt är klart kommer ungefär tjugofem personer att utgå från det nya huvudkontoret, som även kommer att fungera som regionkontor … Read More »Säkerhetstekniker – Göteborg

04 Sep

Göteborg 4 september 2018

Vår verksamhet på Västkusten expanderar och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull säkerhetstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER

Rollen som servicetekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med service eller som driftsättare av inbrottslarm, brandlarm och passersystem. En arbetsdag är...


Brandlarmstekniker – Göteborg

04 Sep

Göteborg 4 september 2018

Vår verksamhet i Göteborg expanderar kraftigt och vi söker nu en Brandlarmstekniker!

ARBETSUPPGIFTER Som Brandlarmstekniker på Great Security kommer du att arbeta med driftsättning, installation och service av våra Brand- & Utrymningslarm.

Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER Du behöver ett antal års erfarenhet inom driftsättning av brandlarm,...


Pressrelease: Great Security flyttar närmare kunderna i sydväst

31 Aug

Pressmeddelande Malmö

Ny butik i Malmö öppnar 5 september

30 Aug

Den 5 september klockan 7.00 välkomnar vi er till våra nya butik och kontor på Kabingatan 9 i Malmö.

Vi tar flyttar även med oss huvudkontoret till vår nya kontor – med ledningsgrupp, försäljning och ekonomifunktioner. En ny arbetsledare har rekryterats och nu är man i slutfasen med att anställa ett tiotal nya säkerhetstekniker...

Projektledare – Varberg

30 Aug

Varberg 30 augusti 2018

Vår verksamhet i Varberg expanderar kraftigt och vi söker nu en projektledare för säkerhetsanläggningar med inriktning elektronik.

 

ARBETSUPPGIFTER Som projektledare på Great Security har du ett omväxlande jobb med stort ansvar för både stora och små projekt samt att säkerställa att leveranser överensstämmer och överträffar kundens förväntningar.

Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i...


Great öppnar nytt huvudkontor och butik i Malmö

11 juli, 2018 juli

Nu utökar vi vår verksamhet med en ny större butik och kontor i Bulltofta/Malmö. Det nya kontoret kommer också att fungera som huvudkontor för hela Great Security.

I samband med detta kommer ett 10-tal nya medarbetare rekryteras. Framförallt kommer vi att anställa fler säkerhetstekniker, säljare samt en ny arbetsledare. Ekonomiavdelningen centraliseras till det nya kontoret i Malmö. Inflyttningen är planerad till början av augusti i år.

– Det känns roligt att få göra den här nysatsningen, med en ny fräsch butik, och att utveckla vår verksamhet. Malmö är en spännande och expansiv marknad och genom den nya butiken och vår kompletta låsverkstad kommer vi att kunna hjälpa ännu fler kunder, framförallt inom intelligenta säkerhetslösningar och andra mer omfattande projekt, säger Ulf Petersson, regionchef syd.

Idag utförs alla installationer i Malmö av tekniker från Lund, men de nya medarbetarna kommer att utgå ifrån butiken … Read More »Sista GREAT news för sommaren!

29 Jun

Äntligen sommar på riktigt! Vi passar på att önska alla en härlig sommar med ett fullmatat nyhetssvep.

I sista nyhetsbrevet innan sommaren kan du bl.a läsa om årets kanske största idrottshändelse (efter fotbolls-VM). Mer om vår satsning för chefer och ledare inom: Great som vi kallar Great Academy och lär...


Säkerhetstekniker – Sörmland

26 Jun

Stockholm 26 juni 2018

Vår verksamhet i Sörmland expanderar kraftigt och vi söker en flexibel och social säkerhetstekniker med inriktning El, till vårt drivna och engagerade gäng här.

Rollen som säkerhetstekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med service eller som driftsättare av inbrottslarm, brandlarm och passersystem. En arbetsdag...


Öppettider under midsommar

19 Jun

Vi önskar alla medarbetare, leverantörer och samarbetspartners en riktig GREAT midsommar!

Under midsommar håller vi stängt i alla våra butiker. Välkommen igen måndagen den 25 juni.

Alla ordinarie öppettider hittar du här

Den 28 juni håller butiken i Halmstad stängt pga. inventering


Han vann Great Security Open 2018!

10 Jun

Under lördagen den 9 juni genomförde Great Security Open för tredje året på Hooks Herrgård i Småland.

Årets vinnare blev Michael Synnerhag som ni kommer att få läsa mer om framöver! Michael börjar på Great Security som regionchef i mitten av augusti. Men visade redan under Great Security Open vad...


Great Academy

01 Jun

Varje år samlas chefer och ledare inom Great Security för att tillsammans gå vårt utvecklingsprogram, Great Academy. Utbildningen ger kompetens för tillväxt inom Ledarskap, Ekonomi, Kulturbygge, Effektivitet, Kommunikation och Teambygge. I veckan var det ett nytt Great-gäng som träffades i Norrköping.

Så här säger två av deltagarna om dagen:

Toppen med bra energi i ett bra...


Ny på jobbet. Välkommen Lena till Great!

29 Maj

Välkommen till GREAT Lena!

Lena är Greats nya avtalsadministratör och kommer att sitta på kontoret i Varberg.

Läs mer och lär känna Lena här!

Lena bor i centrala Varberg med sin man. Har två vuxna barn och ett barnbarn som hon så fint kallar ”Livets efterrätt”. Utanför jobbet håller hon sig aktiv...


Great Security Solution säkrar SEB nya kontor i Arenastaden

18 Maj

I senaste numret av Elektroskandias tidning VOLT kan du läsa om vårt projekt med SEB´s nya kontor i Arenastaden, Stockholm. I projektet har Great Security ansvarat för materialleverans, projektering och driftsättning av brandlarm och utrymningslarm i fastigheten. Ett bra samarbete tillsammans med Veidekke och fastighetsägare Fabege.

 

Detta har installerats i SEB´s nya kontor:

– 4 st...


Så behandlar Great Security dina personuppgifter

17 Maj

Din integritet är viktig för oss!

Därför jobbar Great Security Sverige AB  nu med att anpassa befintlig personuppgiftshantering efter nya EU-direktiven och dataskyddsförordningen (GDPR) som träder i kraft den 25 maj 2018.

Varför samlar vi in information? Informationen som Great Security Sverige samlar in används för att förbättra våra tjänster och produkter för att...


Låstekniker – Stockholm

11 Maj

Stockholm 11 maj

Vår verksamhet i Stockholm expanderar kraftigt och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull låstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Stockholm

Rollen som låstekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med installation, service och reparation av diverse mekaniska-, elektro- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. En arbetsdag...


Många fördelar med att byta porttelefonsystem

11 maj, 2018 maj

Great fick äran att hjälpa bostadsrättsförening BRF Plantagelycka i centrala Lund med att byta sitt gamla porttelefonsystem till Aptus 1707.

Systemet har många fördelar med passagekontroll, digitalt boenderegister och porttelefoni i en produkt. Läs gärna mer om denna produkt här.

Vi träffade Laila som är styrelseledamot i BRF Plantagelycka som berättar om bytet och processen:

Varför ville man byta porttelefon?

Tidigare system var tyvärr väldigt instabilt. Exempelvis så fungerade inte porttelefonen om strömmen gick.

Det var dessutom ett gamla och förlegat system med kod där hanteringen för att lägga in nya användare, ta bort inaktuella samt byta koder tog mycket administrativ tid. Taggar kändes enklare och mer lätthanterligt.

Vilket behov hade ni i fastigheten?

Huset har många ingångar – 2 st mot gatan och 3 st mot innergården. En ingång mot innergården har en handikappanpassad dörr med automatiskt öppning där systemet var tvungen att synka med den funktionen.

Great utbildade oss … Read More »Öppettider under Kristi Himmelsfärd

10 Maj

Denna veckan är Kristi himmelsfärdsdag och röddag på torsdagen den 10 maj. Detta betyder att alla våra butiker är stänga under torsdagen men har öppet som vanligt under fredagen den 11 maj. Alla aktuella öppettider hittar du här: www.greatsecurity.se/kontakt

 


Great Uppsala invigt!

27 Apr

Idag klockan 10.00 slog dörrarna upp för första gången på Björkgatan 73 i Uppsala!

Fredagen den 27 april har butiken öppet fram till 14.00. Öppnar sedan igen som vanligt den 2 maj. Välkomna in!

Här är några bilder från invigningsdagen:


Samarbete som digitaliserar Stockholms skolor

25 april, 2018 april

Teknik- och arkitektkoncernen Projektengagemang har tillsammans med SISAB, Assa Abloy och Great security varit med och tagit fram en lösning för ett digitalt, decentraliserat nyckelhanteringssystem för Stockholms skolor. Den nya lösningen sparar inte bara tid och pengar varje år utan minskar även koldioxidutsläppen med uppskattningsvis minst tio ton per år.

SKOL, Sisab Keys OnLine, är ett digitalt, decentraliserat nyckelhanteringssystem för SISABs driftutrymmen, som kraftigt reducerar CO2-utsläppen från SISAB:s entreprenörer och konsulter. Istället för att åka fram och tillbaka till SISAB:s huvudkontor för att kvittera ut och återlämna nycklar – hanteras nycklarna digitalt på SISAB:s omkring 600 fastigheter. Omkring 30 resor om dagen kan undvikas med en beräknad total besparing på minst tio ton CO2 utsläpp per år.

Systemet, som idag är driftsatt på en femtedel av SISAB:s fastigheter, har Projektengagemang varit med och tagit fram tillsammans med SISAB, Assa Abloy och Great … Read More »Nu öppnar Great´s femtonde säkerhetsbutik i Sverige!

24 Apr

Den 27 april slår vi upp portarna för Great Securitys femtonde säkerhetsbutik i Sverige. Nya butiken med kontor öppnar på Björkgatan 73 i Uppsala.

Välkommen om du har vägarna förbi så bjuder vi på smörgåstårta och kaffe!

När: 27 april 2018 Tid: Öppet hus mellan 10.00-14.00 Var: Björkgatan 73, Uppsala Vad: Invigning!

Tävla på plats! Du...


Träffa våra medarbetare! Hallå där – Therese Juhlin

18 Apr

Hallå där Therese Juhlin! Beskriv vad du jobbar med på Great:

– Jag arbetar som säkerhetstekniker i butik och verkstad i Halmstad och tar emot beställningar från allt till nycklar och cylindrar men även andra artiklar inom vårt produktsortiment som t.ex. låshus, ringklockor och behör.

Therese Juhlin bor i Halmstad med...


Great stöttar Nattvandrarna

13 Apr

För andra året i rad stöttar Great Security, Nattvandrarnas viktiga arbete med att skapa trygghet bland unga.

Om Nattvandrarna

Syftet med nattvandring är att det ska finnas vuxna förebilder, medmänskligt stöd och social trygghet bland unga människor när de rör sig ute på kvällar och nätter. Nattvandrarnas närvaro förebygger också kriminalitet...


Träffa oss på Fastighet2018 i Solna!

05 Apr

Den 7 maj har du möjlighet att träffa våra passionerade och duktiga medarbetare på Quality Hotel Friends i Solna och Fastighet2018.

Mässan är för dig som är ägare av flerbostadshus, styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar och er som arbetar aktivt med förvaltning och drift av flerbostadshus.

Så passa på att besöka vår monter och prata om ert...


Tomas leder Great Security Solution

03 Apr

Under förra året skedde stora förändringar inom Great Security och familjen har vuxit genom uppköp och sammangående. Vi pratar med Tomas Eriksson, som transformerat företaget Telelarm till att bli det nya Great Security Solution – en enhet som ska ta sig an större och mer komplicerade projekt. Solution arbetar...


Säljare – Vision

03 Apr

3 april 2018

Ansvarsfull projektledare/säljare till Great Security Vision

Vårt segment inom avancerad kamerateknik, Vision expanderar och söker en teknisk säljare.

Har du ett passionerat intresse för teknik, teknisk försäljning och att bygga goda långsiktiga kundrelationer? Har du dessutom dokumenterad erfarenhet av detsamma så är du kanske den vi söker till rollen som teknisk...


Nyetablering för GREAT i Uppsala

2 april, 2018 april

I början av april startar Great Security verksamhet lokalt i Uppsala. Mellan åtta och tio personer kommer att ha butiken och kontoret som arbetsplats eller utgångspunkt och personalen kommer att bestå av både nyanställda tekniker och befintlig personal från Great Security. Den nya platsledningen är rekryterad lokalt i Uppsala.

– Vi gör redan mycket jobb i Uppsala, både med egen personal och genom underentreprenörer. Med den nya etableringen får vi en fantastisk möjlighet att utveckla affärerna och möta kunden på ett helt annat sätt, säger Kenneth Holmberg, som ansvarar för nyetableringen.

Etableringen består av både en komplett låsbutik och kontor. Butiken kommer att ligga i Boländerna och Great Security har rekryterat Jari Frisk som platschef. Han är född och uppvuxen i Uppsala, har varit verksam här i över 20 år och känner marknaden väl. Ronnie Arvidsson blir arbetsledare på fältet och även … Read More »Öppettider i påsk!

28 mars, 2018 mars

Vi vill önska alla våra kunder, samarbetspartner och medarbetare en Glad Påsk! Under påsken kan ev öppettider i våra butiker vara lite annorlunda.
Kolla gärna listan nedan för aktuella öppettider under påskhelgen. 🐣

Bromma Lås
Torsdag 29/3 – 8.00-15.00
Fredag 30/3 – Stängt
Måndag 2/4 – Stängt

Fridhemsplan
Torsdag 29/3 – 8.00-17.00
Fredag 30/3 – Stängt
Måndag 2/4 – Stängt

Gnesta
Torsdag 29/3 – 8.00-17.00
Fredag 30/3 – Stängt
Måndag 2/4 – Stängt

Nyköping
Torsdag 29/3 – 07.00-16.00
Fredag 30/3 – Stängt
Måndag 2/4 – Stängt

Sundbyberg
Torsdag 29/3 – 8.00-17.00
Fredag 30/3 – Stängt
Måndag 2/4 – Stängt

Uppland Väsby
Torsdag 29/3 – 07.00-16.00
Fredag 30/3 – Stängt
Måndag 2/4 – Stängt

Norrköping
Torsdag 29/3 – 07.00-16.00
Fredag 30/3 – Stängt
Måndag 2/4 – Stängt

Eslöv
Torsdag 29/3 – 7.30-16.30 (lunch 12-13)
Fredag 30/3 – Stängt
Måndag 2/4 – Stängt

Landskrona
Torsdag 29/3 – 7.00-16.00 (lunch 12.00-12.30)
Fredag 30/3 – Stängt
Måndag 2/4 – Stängt

Lund
Torsdag 29/3 – 07.00-16.00
Fredag 30/3 – Stängt
Måndag 2/4 – Stängt

Malmö
Torsdag 29/3 – 07.00-16.00
Fredag 30/3 – Stängt
Måndag 2/4 – Stängt

Varberg
Torsdag 29/3 – … Read More »Succé för #TrygghetNu!

22 mars, 2018 mars

Det blev succé för nya konferensen #TrygghetNu vars tidigare företrädare varit Trygghetskamerans Dag. I år ville man bredda konceptet inför att nya dataskyddsreformen (GDPR) börjar gälla den 25 maj i år.

Eventet var utsålt och i programmet dominerade seminariepassen av just GDPR samt nya kamerabevakningslagen.
På plats från Great var bl.a marknadschef Fredric Öjebrandt som sammanfattade dagen som välbesökt med flera intressanta seminarier.

Det händer väldigt mycket just nu kring kameraövervakning med förändringarna inför att GDPR träder i kraft. Känns viktigt att vara här och ta del av de senaste nyheterna för hur framtidens kameraövervakning kommer att se ut.

Vad har du fått med dig från dagen?

Framförallt de stora förändringarna som kommer att ske med GDPR. Intressant att få lyssna på företrädare från Datainspektionen. Alla befintliga tillstånd för kameraövervakning upphör att gälla i augusti. Vilket blir en utmaning då det i dagsläget inte finns … Read More »Träffa Great Security på #TrygghetNu

20 Mar

 

Den 21 mars finns Great Security på plats på #TrygghetNu 2018. En dag som lyfter säkerhet och integritetsskydd.

Om #TrygghetNu 2018

TrygghetNu 2018 är en konferens om behovet av säkerhet och integritetsskydd. Tidigare har konferensen gått under namnet Trygghetskamerans Dag, men breddar nu perspektivet. I årets program kan man hitta programpunkter om...


Träffa oss på Fastighet2018 i Falkenberg

19 Mar

Nu på torsdag den 22 mars har du möjlighet att träffa våra passionerade och duktiga medarbetare på Falkenberg Strandbad, Falkenberg och Fastighet2018.

Så passa på att besöka vår monter och prata om ert säkerhetsbehov till BRF eller flerbostadshus. Vi svarar gärna på era  frågor kring Porttelefoni – Passersystem – Lås – Tvättstugebokning m.m....


Great säkrar Sveriges största köpcentrumprojekt

13 Mar

Great Security säkrar Sveriges just nu största köpcentrumprojekt med passersystem, inbrottslarm, kameraövervakning och låssystem. Kongahälla Shopping öppnas våren 2019 och består av 37 000 kvm i tre plan med parkeringsgarage i bottenplan. Köpcentret ligger i Kungälv och ska bli en attraktivt mötesplats för Kungälvsborna samt attrahera besökare från hela Göteborgsregionen. – Målsättningen...

Fredrik Karlsson blir ny arbetsledare i Halmstad

09 Mar

Vi fick en pratstund med Fredrik Karlsson som precis blivit ny arbetsledare på Great Security i Halmstad. Det ultimata sportfrågan, hur känns det? – Fantastiskt bra! Det har varit något jag strävat efter sedan vi startade upp verksamheten på nya adressen på Fredsgatan.

Fredrik Karlsson är från Skåne och flyttade upp...


Integritetspolicy

27 Feb

Din integritet är viktig för oss!

Därför jobbar Great Security Sverige AB  nu med att anpassa befintlig personuppgiftshantering efter nya EU-direktiven och dataskyddsförordningen (GDPR) som träder i kraft den 25 maj 2018.

Varför samlar vi in information? Informationen som Great Security Sverige samlar in används för att förbättra våra tjänster och produkter för att...


Great News! Senaste nyheterna från Great Security

21 Feb

Great News

Läs om våra senaste nyheter inom Great Security HÄR.

Vill du ha GREAT News direkt i inkorgen? Registrera din mailadress via länken 👉🏼 http://gansub.com/s/Z3oCy9ZCns9WD0pBl1O/


Jörgen Strömdahl belönas med både Gesällbrev och Mästarbrev

16 Feb

I går den 15 februari mottog Jörgen Strömdahl, Platschef i Halmstad både Gesällbrev och Mästarbrev i Låssmedsyrket.

Jörgen började som låssmedslärling 1987. Nästa 30 år senare i februari förra året gjorde han Gesällprov och den 30 augusti 2017 Mästarprov i Låssmedsyrket. Efter Mästarprovet har Jörgen haft en uppstartshelg i Leksand och genomgått en...


Möt GREAT´s nya styrelseordförande – Håkan Winberg!

15 februari, 2018 februari

”Jag har mitt hjärta i säkerhetsbranschen.”

– Jag är en skåning, född och uppvuxen i Åkarp. Som liten spelade jag ishockey, fotboll och bordtennis, så man kan säga att jag är intresserad av idrott. Jag har tre söner och bor i London med min hustru Carina, men vi flyttar till Sverige inför sommaren, berättar han.

Enligt den mer formella versionen har Håkan över 30 års erfarenhet av ledarskap inom internationella företag. Efter en examen i företagsekonomi vid Lunds universitet 1981 började han arbeta som revisor på PwC i Malmö. Han blev controller på Securitas 1985 och tog steget vidare till ekonomichef och slutligen vice vd under sina 23 år i företaget.

– Min pappa försökte vara bonde, men han gick i konkurs. Det var så jag fick lära mig om skulder och vikten av att ha fötterna på jorden. Jag började min karriär … Read More »Serviceavtal – ansvarsfull säkerhet

13 Feb

Med Greats serviceavtal och tjänsteavtal får du en komplett och ansvarsfull säkerhetslösning. Beroende på system kan vi erbjuda fjärrtjänster, övervakad driftskontroll och årliga revisioner. Ett bra sätt att hålla säkerhetssystemen uppdaterade och väl fungerande och dessutom ett lagkrav på flera av de system och funktioner vi levererar.

Vi erbjuder följande tjänster:

Larmcentral med...

Helen Nielsen blir ny arbetsledare i Lund

13 februari, 2018 februari

Vi träffade Helen Nielsen för att prata om hennes nya roll som arbetsledare på vårt kontor i Lund.

Hallå där Helen! Vad innebär ditt nya jobb?
Min roll innebär att planera och delegera inkomna serviceuppdrag till våra tekniker. Jag kommer även att bistå teknikerna och andra kollegor med dokument som de kan tänkas behöva få fram ur systemet. Jag ansvarar även för att se till att våra kunder med serviceavtal, får sina anläggningar kontrollerade och servade.

Berätta om dig själv! Vem är du?
Jag bor i Lomma, knappt en mil ifrån kontoret, tillsammans med mannen Urban, sonen Dennis 12 och Cornelia 17. Mycket av fritiden går åt till att hänga med på barnens fritidsaktiviteter. Dennis kör BMX racing på Malmö BMX och Cornelia brottas på elitnivå och går brottargymnasium i Klippan. Jag är själv kampsportare i botten och har både brottats och tränat kickboxning och … Read More »Träffa oss på Fastighet2018

05 Feb

Under 2018 kommer du kunna träffa  våra passionerade och duktiga medarbetare runt om i Sverige på Fastighet2018. Så passa på att besöka vår monter och prata om ert säkerhetsbehov till BRF eller flerbostadshus. Vi svarar gärna på era  frågor kring Porttelefoni – Passersystem – Lås – Tvättstugebokning m.m. Alla mässor...


Great Security säkrar Bygg-Oles butiker i Stockholm

31 januari, 2018 januari

Great Security har tecknat ramavtal om brandlarm, inbrottslarm och CCTV med Bygg-Ole. Avtalet innebär att Great Security kommer att serva befintliga lösningar och successivt byta ut äldre säkerhetssystem till mer lätthanterliga och moderna lösningar. Bygg-Oles driver idag bygghandel på fyra orter i Stockholm.

– Vi har haft olika leverantörer för inbrottslarm, kamerasystem och brandlarm på våra anläggningar i Storstockholm. Därför gick jag ut med en förfrågan till ett antal leverantörer, för att hitta den med bäst kapacitet att ta ett helhetsansvar och erbjuda ett komplett system för samtliga av våra anläggningar. Efter en lång process föll mitt val på Great Security, som kunde erbjuda den bästa lösningen för vår typ av verksamhet både i fråga om helhetslösning och service. Dessutom till ett prisvärt avtal, säger Peter Westerblom, fastighets- och säkerhetschef, Bygg-Ole.

Avtalet kommer att spara tid åt Bygg-Oles, framförallt genom minskat krångel … Read More »Pressrelease: Great Security säkrar Bygg-Oles butiker i Stockholm

31 Jan

Pressmeddelande Bygg-Ole

Succé på Skydd & Säkerhetsmässan

30 Jan

Hela 6 000 personer besökte Skydd&Säkerhetsmässan i Malmö förra veckan och Great Securitys monter var välbesökt under båda dagarna på Malmömässan. Något som Skydd&Säkerhet dokumenterade HÄR

Lotta Hemark jobbar på Great´s kontor i Lund men vartannat år sedan 2012 är hon även projektledare för Skydd&Säkerhetsmässan i Malmö som är Greats 4:e gång i...


Great på Skydd&Säkerhetsmässan i Malmö

24 Jan

Härligt tryck idag i vår monter på Skydd&Säkerhetsmässan i Malmö. Välkommen att kika förbi vår monter C22 för en GREAT kopp kaffe! Och prata intelligent och rikstäckande säkerhet.

Här är några bilder från mässan:


Välkommen till Great – Niklas Arvidsson

16 januari, 2018 januari

Välkommen till GREAT – Niklas Arvidsson, ny verksamhetschef för elektronikavdelningen i Stockholm. 

Vem är du?
Jag bor i Hammarby Sjöstad men är uppvuxen i Tullinge i södra Stockholm. Jag lever just nu ett ungkarlsliv och kan lägga mycket tid på arbetet, man får passa på medans man kan! Utanför jobbet spelar jag och tittar på fotboll, det blir även många restaurangbesök då mat och dryck är meningen med livet. Gympass och weekends till städer med bra matkultur brukar också klämmas in.

Vad ska du göra på Great Security?
Jag jobbar som verksamhetschef för elektronikavdelningen i Kista. Något jag lagt mycket tid på och skattar högt är planering, där har jag gjort om och skapat nya rutiner som jag tycker har fallit väl in. Det jag anser är roligast med jobbet är uppföljning av projekten och feedback från tekniker så vi tillsammans kan utveckla … Read More »Great Security förvärvar LISU Lås och Larmsystem

10 januari, 2018 januari

Great Security Holding har förvärvat bolaget Lisu Lås och Larmsystem AB med säte i Norrköping. Genom förvärvet etablerar sig Great Security nu lokalt i Östergötland och passerar 500 miljoner i omsättning.

Lisu är en väletablerad aktör som utgår med sin verksamhet från Norrköping, där man också har en låsbutik. Bolaget är certifierad anläggarfirma inom brand och inbrottslarm och har dessutom behörig ingenjör för CCTV och behöriga låsmästare för installation av större låssystem.

Patrik Karlsson, Fredrik Lindblom och Mikael Palmér som idag äger och driver Lisu kommer fortsätta vara aktiva i bolagets fortsatta expansion och integrering i Great Security.

–Vi ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med Great Security. Att få komma in i en större organisation och få behålla entreprenörsandan gillar vi skarpt, kommenterar ägartrion affären.

– Lisu är ett välrenommerat bolag med gedigen kompetens och ledning med en bredd som passar … Read More »Pressrelease: Great Security förvärvar LISU Lås och Larmsystem

10 Jan

Pressmeddelande förvärv Lisu

Träffa Great på Skydd&Säkerhet SYD den 24-25 januari

08 Jan

Välkomna till Intelligent och rikstäckande säkerhet och vår GREAT-monter på Skydd&Säkerhets-mässan i Malmö den 24-25 januari.

Besök oss för att få mer information kring våra intelligenta säkerhetslösningar samt vår spännande framtid som säkerhetsföretag!

Vad: Mässa inom framtiden skydd och säkerhet Vart: MalmöMässan, Malmö När: 24-25 januari från klockan 9.00

Kontakta oss gärna innan om ni har någon...


Öppettider i våra butiker under jul

21 Dec

Här listar vi aktuella öppettider under jul och nyår i våra låsbutiker!

Har du några frågor hittar du kontaktuppgifterna till våra respektive butiker här: www.greatsecurity.se/kontakt

Stockholm: Bromma Lås 25/12 stängt 26/12 stängt 27/12 8-17 28/12 8-17 29/12 8-15

1/1 stängt 2/1 stängt för inventering

Varberg:

25/12 Stängt 26/12 Stängt 27/12 Stängt för inventering 28/12 07.00 – 17.00 29/12 07.00 – 17.00

1/1 Stängt 2/1 07.00 – 17.00 3/1 07.00 –...


En Great julgåva till Nyckelfonden

21 december, 2017 december

I år ville ledningsgruppen på Great Security ge en julgåva till sina medarbetare som värmer på fler sätt än ett och som kan ge fler en god jul.

Great Security skänker 50.000 kr till Nyckelfondens cancerforskning och stödjer fyra viktiga forskningsprojekt inom: 

Bättre diagnostik vid livmoderhalscancer  
Bättre behandlingsmetoder vid prostatacancer  

Bättre operationstekniker vid cancer i tjocktarmen  
Bättre rehabilitering efter lungcancer 

Fredric Öjebrandt, marknadschef på Great Security, fick förmånen att lämna över gåvan:
– Nyckelfonden som ändamål passade oss inom lås- och säkerhetsbranschen perfekt, säger Fredric som valde att rikta gåvan till forskning om cancer.
– Det känns bra att kunna bidra till att hitta orsaken till cancer som ju så många är drabbade av.

 

Just nu finansierar Nyckelfonden flera projekt om cancer. Forskarna arbetar hårt bland annat för att förbättra diagnostiken vid livmoderhalscancer, behandlingsmetoder vid prostatacancer, operationstekniker vid cancer i tjocktarmen och rehabilitering efter lungcancer.

Vad är nyckelfonden?
Stiftelsen Nyckelfonden bildades 1989 för att stödja medicinsk … Read More »Pressrelease: Great Security etablerar i Uppsala

15 Dec

Pressmeddelande butik Uppsala Great Security

Pressrelease: MediaMarkt sluter avtal med Great Security

08 Dec

Pressmeddelande Great Security Media Markt

MediaMarkt sluter avtal med Great Security

08 Dec

Great Security har tecknat ett avtal med MediaMarkt i Sverige. Avtalet innebär att Great Security levererar kompletta säkerhetslösningar med larm, lås, kamerasystem och passagelösningar till butikerna runt om i landet.

– Valet föll på Great Security då vi sökte en samarbetspartner med dokumenterad erfarenhet av detaljhandel och effektiva lösningar för...


Great uppmärksammar brandsäkerheten på Brandvarnarens dag

1 december, 2017 december

Varje år sedan 1999 har Brandvarnarens dag uppmärksammats den 1 december. En dag som uppmanar till att testa sin brandsäkerhet i hemmet. Men det finns även stora vinster att uppmärksamma brandsäkerheten för företag och fastighetsägare.

Statistik från MSB visar att brandincidenter kostar samhället ca 6 miljarder kronor varje år. De flesta bränder sker under december månad och många kan förebyggas med rätt brandsäkerhet. Visste du exempelvis att brandvarnare och rökdetektorer ofta bara har en livslängd på 5 år? Hur länge har dina brandvarnare eller rökdetektorer suttit i taket på ditt kontor eller fastighet?

Vi ställde några frågor till Jörgen Carlsson som är behörig ingenjör inom brandlarm på GREAT och berättar om vilka krav som gäller för fastigheter.

Många vet inte om att det finns kravställningar för fastigheten gällande brandsäkerhet. Ofta är det Räddningstjänsten eller försäkringsbolag som ställer kraven. Bostadsverkets byggregler (BBR) är också … Read More »Välkommen till GREAT Jessica Jansson!

30 november, 2017 november

Vi välkomnar en ny medarbetare till vår låsbutik i Varberg. Välkommen till GREAT Jessica!

Berätta! Vem är du?

Jag bor i Halmstad med min sambo och vi har nyligen anmält oss till Tjurruset 2018. Jag driver ett eget företag sedan 2008 (vid sidan om min heltidsanställning) där jag arbetar som dekoratör på större event.

Vad ska du göra på Great Security?

Jag kommer att jobba i Great´s låsbutik i Varberg. Och kommer att testa på lite olika arbetsuppgifter då jag gillar lika mycket att vara ute på fältet som att hjälpa kunder i butik!

Vad är ditt intryck av GREAT Security?

Känns som ett företag med stark framtidstro!

Vad gjorde du innan du kom till Great Security? 

Jag jobbade som fastighetsskötare, med huvudansvaret inom lås och nycklar på Willhem. Jag var en av de som var med från början och startade upp Willhems nya kontor i Halmstad, vilket var en riktigt tuff … Read More »Nu skapas ett nytt spännande säkerhetsföretag

20 november, 2017 november

Pressmeddelande 20 november 2017

Storaffär i säkerhetsbranschen
Nu skapas ett nytt spännande säkerhetsföretag

Great Security och Pangolin har idag träffat en överenskommelse om ett samgående. Det nya bolaget blir det ledande privatägda säkerhetsföretaget i Sverige med en omsättning på knappt 500 mkr. Great Security omsätter ca 300 mkr och har verksamhet på 13 orter, med tyngdpunkt i västra och södra Sverige. Pangolin omsätter ca 170 mkr med verksamhet på 7 platser, främst i Stockholmsområdet.

Genom sammanslagningen blir det nya Great Security en säkerhetsaktör med ett brett erbjudande men samtidigt också spetskompetens inom brandlarm, kameralösningar, integrerade säkerhetssystem och lås. Tillsammans erbjuder nya Great Security sina kunder kompletta såväl som specialiserade lösningar med större geografisk närhet. Det nya bolaget är verksamt på 20 platser i Sverige, med 250 anställda och en omsättning på ca 470 mkr.

Det nya Great Security kommer fortsätta att leverera avancerade och … Read More »Nu skapas ett nytt spännande säkerhetsföretag

20 Nov

Pressmeddelande-Great-Security

Nyöppning i Halmstadbutiken

17 Nov

Tusen tack alla ni som kom och firade vår invigning av våra nya lokaler på Söndrumsvägen 33 i Halmstad!

Här kan ni se några fina bilder från dagen.


Hallå där Emil Svidén ny butiksansvarig i Malmö

07 Nov

Vi träffade Emil Svidén som är ny ansvarig för Great´s låsbutik i Malmö!

Hallå där Emil Svidén ny ansvarig för Malmöbutiken. Sportfrågan, hur känns det? Det känns superbra! Känns härligt att få det förtroendet. Jobbade innan som låssmed på Great när jag fick frågan och kunde såklart inte tacka nej till den...


Träffa oss på Fastighetmässan 9 nov

30 oktober, 2017 oktober

Vi ser fram emot att träffa er den 9 november -Münchenbryggeriet, Stockholm stad och Fastighet2017-mässan! 

Träffa oss i vår GREAT-monter och prata om ert säkerhetsbehov till BRF eller flerbostadshus. Vi svarar gärna på era frågor kring Porttelefoni – Passersystem – Lås – Tvättstugebokning m.m.

Datum: 9 november
Tid: 17.00-20.00
Vart: Münchenbryggeriet
Anmälan: www.fastighet2017/stockholm/biljetter

Varmt välkomna! Det är oss ni träffar på mässan!Karin Johannesen Årets Säkerhetschef 2017

27 oktober, 2017 oktober

Stort grattis säger vi till Karin Johannesen som prisades under Security Awards i går!

Karin var säkerhetschef under Eurovision Song Contest 2016. Det största evenemanget någonsin med flertal offentliga skådeplatser i city samt hela arenaområdet i Globen och alla hotell. Eventet krävde ett samarbete och samverkan  med bl.a. SVT, Polismyndigheten, Arenapersonalen, SÄPO, privata säkerhetsaktörer, Stockholms Stad, Brandförsvaret och landstinget. Karins styrka visade sig i att få samtliga att dela visionen, att dra åt samma håll och att ha ett säkerhetstänk inom alla delar, utan att det tog över en positiv och glädjerik publikupplevelse. Eller stannade upp logistik och smidighet i eventet´s genomförande. En prestation som är av högsta klass!

Priset delades ut på Scenkonstmuséet under torsdagen av Great Security´s Marknadschef Fredric Öjebrandt.
– Vi på Great tycker det är viktigt att lyfta personer som har ett komplett helhetstänk inom säkerhet i en värld som är väldigt komplex med … Read More »Great´s medarbetare i Skydd & Säkerhet

27 Okt

Roligt att några av våra medarbetare uppmärksammas i senaste numret #4/5 av Skydd & Säkerhet! Dessutom har tidningen en GREAT baksida!


Great Security 10år

26 oktober, 2017 oktober

Hurra! Grattis Great Security firar 10år som varumärke 🎉

I dag är det 10 år sedan Great Security registrerades som varumärke! En fantastisk resa som började 2007 med ambitionen att bli ett rikstäckande alternativ för kedjekunder inom handel. Idag är vi ett av Sveriges största säkerhetsföretag med över 140 medarbetare runt om i landet och med en betydligt bredare portfölj av erbjudanden!

Har du koll på Great Securitys historia?

2007

Great Security startas av Fredric Öjebrandt tillsammans med 3 delägare (Lås & Larmteknik, Detecta och Jonik) med ambitionen att bli ett rikstäckande alternativ för kedjekunder inom handel. Segmentet ”Retail” startas och redan 5 år senare omsätter man 30 miljoner och har 10 anställda som hanterar 1500 butiker rikstäckande.

2012 – januari

Jonik Säkerhetsteknik som varit en av delägarna i Great Security köps ut av de övriga delägarna.

2012 – juni

Nya Great Security Sverige AB bildas. Ägarna till … Read More »Great blir Diamond Partners

20 Okt

Great Security Ab har belönats till Diamond Partners av Samsung vilket innebär att vi får ännu bättre support samt prisbild till våra kunder. Hurra! 🎉


Välkommen till GREAT Thomas Bohman

17 oktober, 2017 oktober

Vem är du?
Jag är 57 år och bor med min fru i Knivstad som ligger mellan Arlanda och Uppsala. Vi har 2 utflugna barn och på fritiden sysselsätter jag mig med fritidsfiske samt har en stor passion för veteranmopeder.

Vad ska du göra på Great Security?
Jag kommer gå in i rollen som Verksamhetschef inom mekanik och utgå från vårt kontor i Kista.

Vad gör dig till en bra Verksamhetschef?
Gillar utmaningen med nystart att få bygga upp från grunden samt att också utveckla nya tjänster.

Du har varit på GREAT i en månad. Vad är ditt intryck av GREAT Security?
Väldigt gott. Härligt samarbete mellan alla filialer. Jag gillar att man nyttjar allas kompetenser på ett bra sätt.

Vad gjorde du innan du kom till Great Security?
Jag var filialchef på Certego området Stockholm – Arlanda – Märsta.
Min son jobbar även där. Så var inte så populärt … Read More »Great uppmärksammas i branschpress

11 oktober, 2017 oktober

Roligt att säkerhetsbranschen plockat upp vår nyhet om förvärvet av Bromma Lås!

Läs mer i artiklarna här nedan:

Skydd&Säkerhet

SecurityUser

SecurityWorldMarket

 

TILL PRESSMEDDELANDETBromma Lås blir GREAT

09 Okt

Pressmeddelande_BrommaLas

Bromma Lås blir GREAT

9 oktober, 2017 oktober

Anrika låsföretaget Bromma Lås förvärvas av Great Security Sverige AB. Med förvärvet stärker Great Securitys sin position i Stockholm som komplett säkerhetsleverantör genom fler kompetenta medarbetare och en låsbutik.

Patrik Forsberg, VD på Great Security berättar: – Stockholm är en viktig tillväxtmarknad för oss och vi har under en längre tid tittat på intressanta förvärv. Med Bromma Lås har vi hittat ett bolag som vi vet kan bli GREAT. Med låsbutiken får vi även ett mer fullständigt erbjudande likt våra regioner i Skåne och på Västkusten.

Bromma lås med anor från 1947 har under 70 år försett Stockholmare med trygga säkerhetslösningar. Peter Fogelmark, som har drivit bolaget de senaste 30 åren, kommenterar försäljningen: -Nu lämnar jag vidare stafettpinnen till ett bolag som jag tror starkt på. Det är viktigt för mig att bolaget får utvecklas vidare i ett sammanhang som jag … Read More »Välkommen till GREAT Pontus Nibbelblad

05 Okt

Välkommen till GREAT Pontus! Vem är du?

Jag är född och uppvuxen i Enköping. Men kärleken tog mig till Bromma utanför Stockholm där jag nu bor med min fru och våra två barn. Fotboll är en stor passion och jag har spelat i stort sett hela mitt liv. När jag inte...


Halmstad Kommun tecknar ramavtal med Great Security

04 Okt

Pressmeddelande_Halmstad Kommun

Halmstad Kommun tecknar ramavtal med Great Security

4 oktober, 2017 oktober

Great Security har tecknat ramavtal kring säkerhetstjänster inom lås, låsservice och värdeskåp med Halmstad Kommun, HFAB, HEM samt övriga kommunala bolag.

Avtalet gäller i 2 år och kan förlängas fram till 2021.

För Great Security i Halmstad, som precis flyttat till nya större lokaler, innebär avtalet att verksamheten kan fortsätta att utvecklas.

Jörgen Strömdahl, platsansvarig i Halmstad kommenterar:
– Avtalet betyder väldigt mycket för vår framtidsutveckling och vi kommer kunna anställa fler lås- och säkerhetstekniker framöver. Vi är stolta över att Halmstad Kommun valt oss som leverantör, det är som vi brukar säga – GREAT!

– Vår styrka är bredden av intelligenta säkerhetslösningar. Men också att hänga med i utvecklingen som att
erbjuda våra kunder produkter via exempelvis e-handel, menar Jörgen Strömdahl.

Halmstad Kommun har åtta kommunala bolag inom olika ämnesområden och med sina 97 000 invånare är Halmstad landets 19:e största kommun.

– Great Security hade … Read More »Great Stockholm på Fastighet Stockholm SYD

3 oktober, 2017 oktober

Tack alla som träffade oss förra veckan på Quality Hotel Globe, Stockholm SYD och Fastighet2017-mässan!

Välkommen att kontakta oss om ni behöver stöd och råd kring Intelligent Säkerhet kring Porttelefoni – Passersystem – Lås – Tvättstugebokning m.m.

Ni har också möjlighet att träffa oss på Fastighet2017-mässan den 9 november på Münchenbryggeriet i Stockholm.

 

Frågor? Kontakta oss!Emil Anthav ny platsansvarig i Falkenberg

22 september, 2017 september

Hallå där Emil Anthav, ny platsansvarig i Falkenberg.

Sportfrågan, hur känns det?
Det känns bra!
Jag är väldigt taggad på att utveckla arbetet här i Falkenberg och även hitta nya målgrupper att rikta oss mot.

Vad kommer du göra som platsansvarig i Falkenberg?
Som platsansvarig kommer jag att ansvara för våra kunder i Falkenberg. Jobba och vidareutveckla säljet samt ha det övergripande ekonomiska ansvaret för vårt kontor.

Vad gör dig till en bra platsansvarig?
Att jag är en visionär och ser många möjligheter att bygga vidare på inför framtiden. Exempelvis finns en plan att ta fler marknadsandelar i Falkenberg.

Hur länge har du varit på Great?
Jag började på Great Security som då var Detecta 2008. Gjorde dock ett uppehåll under 2 år men kom tillbaka då jag saknade mina gamla kollegor på GREAT.

Vad tycker du är Great med Great?
Förutom alla härliga medarbetare så är det framåtandan. … Read More »Årets finalister i Security Awards!

september

Snart är det dags för den årliga prisutdelningen Security Awards som anordnas av Skydd&Säkerhet.
Security Awards är säkerhetsbranschens stora pris som varje år delas ut till de personer eller företag som gör det där lilla extra.

I år hålls utdelningen den 26 oktober i Stockholm. Great Security är kategorisponsor och delar ut priset till Årets Säkerhetschef.

Här är året finalister som har möjligheten att koras som Årets Säkerhetschef den 26 oktober!
Karin Johannesen
Christina Boman, Uppsala Universitet
Richard Lank, BIK Karlskoga

Såhär såg det ut förra året när Great dela ut priset till Årets Säkerhetskonsult.

Här kan du se alla årets finalister! Lycka till önskar vi på Great!

Boka biljett till kvällen härNyöppning i Halmstad!

19 september, 2017 september

Great Security Halmstad växer vidare!

Nu har vårt Halmstadkontor flyttat in i nya större lokaler. Från och med den 11 september hittar ni oss på Söndrumsvägen 33.  Ni kan förvänta er lika hög service som alltid och parkeringsmöjligheter precis utanför dörren.

Varmt välkomna att komma och kolla in våra nya fräscha lokaler!  Här ser ni en del av gänget i Halmstad, från vänster: platsansvarig Jörgen Strömdahl, tekniker Jonny Larsson, säkerhetstekniker Therese Juhlin, tekniker Niklas Larsson och  säljcoach Linus Castlin.

Hitta hit!Träffa oss på Fastighet2017 Stockholm 28 sep

15 Sep

Vi ser fram emot att träffa er den 28 September – Quality Hotel Globe, Stockholm SYD och Fastighet2017-mässan! 

Träffa oss i vår GREAT-monter och prata om ert säkerhetsbehov till BRF eller flerbostadshus. Vi svarar gärna på era frågor kring Porttelefoni – Passersystem – Lås – Tvättstugebokning m.m.

Datum: 28 september Tid: 17.00-20.00 Vart:...


Träffa oss på Fastighet2017

10 Sep

Under 2017 kommer du kunna träffa  våra passionerade och duktiga medarbetare runt om i Sverige på Fastighet2017. Så passa på att besöka vår monter och prata om ert säkerhetsbehov till BRF eller flerbostadshus. Vi svarar gärna på era  frågor kring Porttelefoni – Passersystem – Lås – Tvättstugebokning m.m.

På dessa orter...


Halmstadbutiken flyttar!

07 Sep

Den 11 september slår vår nya butik upp portarna i Halmstad!

I samband med flytten kommer dessvärre butiken i Halmstad vara stängd 7-8 september.

På måndag är ni varmt välkomna att besöka vår nya härliga butik på Söndrumsvägen 33.

Varmt välkommen!


a GREAT Journey – Resan har bara börjat

4 september, 2017 september

I fredags samlades våra 140 passionerade, intelligenta och ansvarsfulla medarbetare för att tillsammans skapa en ännu GREATare framtid!

Dagen blandades med utbildande seminariepass från några av våra leverantörer: AddSecure Sverige ASSA ABLOY i Sverige Copiax AB SimonsVoss Technologies GmbH | Allegion Elektronix NG AB Consilium RCO Security AB och flera teambuilding aktiviteter.

Kolla gärna på vår film från dagen här!Träffa oss på Fastighetsmässan i Göteborg 6-7 september

30 augusti, 2017 augusti

Träffa oss i vår GREAT-monter på Fastighetsmässan i Göteborg den 6-7 september och prata om ert säkerhetsbehov till BRF eller flerbostadshus.
Vi svarar gärna på era frågor kring Porttelefoni – Passersystem – Lås – Tvättstugebokning mm.

Kontakta oss gärna innan om ni har någon specifik förfrågan eller lösning som ni vill att vi visar på plats!

Ni hittar oss på SKYDD&SÄKERHETS område i monter C05:13

Registrera dig kostnadsfritt till mässan HÄR.

Välkommen till monter C05:13. Det är oss ni träffar på Fastighetsmässan:Great Security samlade in pengar till Min Stora Dag

21 augusti, 2017 augusti

Great sprang för Min Stora dag

Den 19 augusti sprang Sebastian, Fredrik, Håkan och Patrik Midnattsloppet i Stockholm. Inför starten uppmanades våra följare på sociala medier att skicka en peppande kommentar till grabbarna. För varje kommentar skulle Great Security skänka 10 kr till stiftelsen, Min Stora Dag.

Totalt samlades 650 kr in via Facebook och LinkedIn. Great Security rundar upp till 5 000 kr och blir Företagsvän, Brons för att hjälpa barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser att få uppleva sina önskedrömmar!

Bidra du också!

Starta en insamling eller skänk en slant till organisationen här: www.minstoradag.org/foretag

Resultatet för våra duktiga medarbetare:

Håkan Elgstrand Tid: 53:15
Fredrik Persson Tid: 54:49
Sebastian Fogelkvist Tid: 57:28
Patrik Forsberg Tid: 59:08GREAT springer för Min stora dag <3

17 augusti, 2017 augusti

Att få en Stor Dag är att få vara med om något utöver det vanliga, ett minne att bära med sig som fyller på med kraft och energi!

Peppa våra duktiga kollegor Fredrik, Håkan (på bilden) Sebbe samt vår VD Patrik som springer Midnattsloppet på lördag. Så skänker Great Security ett bidrag till Min stora dag!

Skriv en peppande kommentar på vår Facebook eller LinkedIn-sida, så skänker vi 10 kr. Hur mycket vi skänker beror på dig!

Peppande kommentar = 10kr

Skriv din peppande kommentar på Facebook
Skriv din peppande kommentar på LinkedInInbjudan till Fastighetsmässan i Göteborg 6-7 september

8 augusti, 2017 augusti

Välkomna till Intelligent säkerhet och Fastighetsmässan i Göteborg

Träffa oss i vår GREAT-monter på Fastighetsmässan i Göteborg den 6-7 september och prata om ert säkerhetsbehov till BRF eller flerbostadshus.
Vi svarar gärna på era frågor om bl.a Porttelefoni – Passersystem – Lås – Tvättstugebokning mm.

Kontakta oss gärna innan om ni har någon specifik förfrågan eller lösning som ni vill att vi visar på plats!

Klicka på länken här nedan och fyll i formuläret så skickar vi en kostnadsfri biljett till mässan.
Vi ses i monter C05:13 den 6-7 september på Svenska Mässan!

TILL REGISTRERING

 

Har ni några frågor eller specifika önskemål? Kontakta mig!2 arga skånska män provjobbar på Great Security

5 augusti, 2017 augusti

En dag som låstekniker

Alltid undrat hur det är att jobba som låstekniker Tim och jobbtestaren Elin besökte Great Security för att testa på hur det kan vara att arbeta som låstekniker under en dag.

2 arga skånska män består av Tim och Danny som testar olika sorters jobb i ett samarbete med Svenskt Näringsliv Skåne som de sedan visar på sin YouTube-kanal.

Se filmen här!Halmstadkontoret flyttar 7 september

21 juli, 2017 juli

Hit flyttar vårt kontor i Halmstad in den 7 september!

Nya adressen blir Söndrumsvägen 33 i Halmnstad och här möts ni av en ny fräsch låsbutik och hög service! Givetvis fri parkering precis utanför entrén.

Välkommen in på en värmande kopp kaffe i höst hälsar gänget i Halmstad!Vi önskar er en GREAT sommar!

3 juli, 2017 juli

Vi önskar alla våra medarbetare, kunder, samarbetspartners och leverantörer en riktigt GREAT sommar!
I höst kan ni träffa oss på dessa event:

– Midnattsloppet Stockholm 19 augusti

– Fastighetsmässan i Göteborg 6-7 september

– Fastighet 2017 Stockholm 28 september

– Security Awards 26 oktober 

Trevlig sommar!Ha en GREAT midsommar!

22 Jun

Vi önskar alla medarbetare, leverantörer och samarbetspartners en riktigt GREAT Midsommar!

Ändrade öppettider gäller i våra butiker. Kontakta gärna respektive butik för exakt öppettider under Midsommar.


Träffa våra medarbetare – Katarina Sjöberg

19 juni, 2017 juni

Hallå där! Katarina Sjöberg (Tina), ekonomichef på Great Security.

Vem är du?
Jag kommer ursprungligen från Småland men bor nu i Malmö med min man och 3 barn som är mellan 13-18 år gamla.

På fritiden springer jag gärna en runda eller tar ett spinningpass på gymmet i närheten. Resor blir det också, ibland bara över bron till Köpenhamn men även den årliga skidresan till Österrike och Alperna är något som hela familjen ser fram emot.

Vad gör du på Great?
Jag är ekonomi- och administrativ chef. Förutom vårt ekonomiteam ansvarar jag även för Marita på telefonsupport och Jenny som ansvarar för bolagets avtal på kundsidan.

Dessutom sitter jag med i Greats ledningsgrupp där vi diskuterar allt från resultat, actionplaner till åtgärder som behövs för att driva företaget mot de övergripande mål som styrelsen beslutar om. Vi träffas en gång varje månad och har telefonmöten varje … Read More »Great i Midnattsloppet

15 juni, 2017 juni

Den 19 augusti kommer Great Security ha ett eget team vid startlinjen av Midnattsloppet.

V.33 kommer vi lansera en utmaning till Er på sociala medier samt via nyhetsbrev. Nyfiken? Följ oss på Facebook, LinkedIn eller signa upp på vårt nyhetsbrev så är du först ute att anta utmaningen!Utbildningsdagar med Great Academy

8 juni, 2017 juni

Då var det dags för ännu ett GREAT gäng att gå vårt utvecklingsprogram för chefer och ledare inom Great Security, Great Academy. Utbildningen ger kompetens för tillväxt inom Ledarskap, Ekonomi, Kulturbygge, Effektivitet, Kommunikation och Teambygge.

Alla deltagarna samlade:

Övre raden:
Daniel Bergqvist – Utbildningsledare
Patrik Forsberg – VD
Jörgen Strömdahl – Platsansvarig Halmstad
Mathias Magnusson – Ansvarig dörrautomatik
Fares Fares – Butiksansvarig Skåne

Mellanraden:
Michael Ingemarsson – Teamchef Göteborg
Linus Sandberg – Säljcoach väst
Sebastian Fogelqvist – Säljare Stockholm
Emil Anthav – Platsansvarig Falkenberg

Främre raden:
Marcus Jutemar – Platschef Nordvästra Skåne
Niclas Carlén – Projektledare
Jessica Blomqvist – Utbildare
Fredric Öjebrandt – Marknadschef

Vad är Great Academy?
Great Academy är ett värdebaserat utvecklingsprogram för chefer och ledare inom Great Security.
Vi på Great vet att vår främsta framgång för att fortsätta växa är att vidareutveckla våra medarbetare. Därför startar vi Great Academy och utbildar våra ledare i ansvarsfullt, passionerat och intelligent ledarskap.

Utbildningarna gör i samarbete med NSM (Nordic school of management).Andreas Hallgren vinnare i Great Security Open 2017

5 juni, 2017 juni

I lördags gick den årliga golftävlingen, Great Security Open 2017 av stapeln på Vasatorps Golfklubb i Helsingborg.
Det blev en härlig dag med strålande sol och några enstaka moln på himlen.

Årets vinnare blev Andreas Hallgren. Stort grattis! Andreas jobbar som säkerhetstekniker och utgår från vårt kontor i Kungsbacka.
Priset delades ut av Niklas Carlén till höger i bild som också jobbar som säkerhetstekniker fast från vårt kontor i Göteborg.

På plats nummer två kom Billy Örneborg som även stod för tävlingens längsta drive och närmast hål!
Stort grattis till en välförtjänt andra placering. Billy jobbar annars som servicesamordnare från vårt kontor i Kungsbacka.

Tredjeplatsen lyckades Martin Hansson slå sig in på som annars hänger på Great-kontoret i Malmö.

Tyvärr måste någon även komma sist. Den gången blev det Björn Berggården, regionchef Väst. Men han var inte så ledsen för det när han fick mottaga ett tröstpris från Niklas.

Stort tack till er … Read More »Välkommen Mats!

1 juni, 2017 juni

Vi välkomnar Mats Olofsson till Great Security!

Mats kommer tidigare från Nokas där han jobbat som servicetekniker och projektledare. Han kommer att utgå från vårt kontor i Stockholm, Kista och jobba som säkerhetstekniker.Bli GREAT! Vi söker nya medarbetare.

17 maj, 2017 maj

Vill du bli GREAT?

Just nu söker vi:
– Säkerhetstekniker Göteborg
– Säkerhetstekniker Varberg
– Projektör/Projektledare mekanik Stockholm
– Säkerhetstekniker Stockholm
– Låstekniker Stockholm
– Låstekniker SYD
– Säkerhetstekniker Brandlarm SYD
– Butikstekniker Malmö

Läs mer och ansök på: www.bligreat.se

 Sista chansen! Nominera till Årets Säkerhetschef

16 maj, 2017 maj

Varje år i oktober prisar säkerhetsbranschen inspirerande kollegor som driver säkerhets- och trygghetsarbetet i samhället framåt.

Nu är det återigen dags att nominera till Security Awards 2017! I år sitter Great Security i juryn för kategorin Årets Säkerhetschef.
Vet du någon som på något sätt gjort ett avtryck och är inspirerande? Kännetecknas av mod, nytänk och engagemang? Och som är en förebild i branschen?

Nominera här senast 16 maj!

Hoppas vi ses på Security Awards den 26 oktober på Scenkonstmuseet i Stockholm.

 GS Smart Alert – Intelligent bevakning av byggarbetsplatser

16 Maj

GS Smart Alert är en komplett tjänst med avancerad bildanalys kombinerat med intelligenta kameror för utomhusmiljöer. En smart tekniklösning som ersätter traditionell rondering av väktare.

Med GS Smart Alert får du en kontinuerlig bevakning utan rondering som både är konstadsbesparande samt innehar en större täckningsgrad. Bevakningen ger en säker detektering av...


Smarta tekniska lösningar i fokus på SHOP2017

12 maj, 2017 maj

Då var SHOP2017 över för detta året.
I år hade SHOP slagits samman med E-Commerce vilket gav en större bredd kring området butik, handel samt e-handel.

Great presenterade tillsammans med Axis ny smart kamerateknik som exempelvis kan analysera demografiska värden på besökarna i butiken.
På så sätt kan du utveckla butikens koncept efter dina kunder.

Vi erbjuder även helhetslösningar för butiker och kedjekunder i Norden samt Tyskland.
Kontakta oss om du vill ha hjälp med en intelligent säkerhet som får ditt företag till nästa nivå!

Tack till er som hälsade på i vår monter under SHOP.Great ställer ut på SHOP2017

08 Maj

Varmt välkommen till Great Securitys montrer på SHOP2017 den 10-11 maj på Kistamässan. Ni hittar oss vid Scen 3 i mässområdet monter: N04.

Vi vill gärna berätta hur vi hjälper våra kedjekunder i norden och Tyskland med helhetslösningar inom säkerhet. Läs mer om vårt Retailkoncept här: www.greatsecurity.se/sakra-butiker

I vår monter hittar ni även Axis som kommer att...


Bli GREAT! Vi söker nya medarbetare

01 Maj

Dessa snygga dekaler kommer att spridas inom kort runt om i landet! Great Security står för en stor expansion och behöver anställa nya medarbetare på alla våra region runt om i landet.

Vill du bli GREAT? Kolla in våra lediga jobb här: www.blirgreat.se


Idag är vi på Trygghetskamerans dag

26 april, 2017 april

Idag är vi med som sponsor på Trygghetskamerans Dag. Vi tycker det är viktigt att kunna vara med och följa debatten kring trygghetskameror. Här är Robin och Daniel Svensson som jobbar med Great Securitys kamerakoncept, Vision.Prestigeuppdrag på Danderyds sjukhus

24 april, 2017 april

I samband med att SLL/Locum bygger en ny akutvårdsmottagning på Danderyds sjukhus har Great Security fått uppdraget som entreprenör inom lås och mekanik. Ett riktigt prestigeuppdrag med ett ordervärde på över 16 miljoner kr. Läs mer om Greats prestigeuppdrag på Danderyds sjukhus här:

TILL PRESSMEDDELANDETPrestigeuppdrag på Danderyds sjukhus

24 Apr

Pressmeddelande Great Security

Linus Sandberg blir ny säljcoach i Great Väst

21 april, 2017 april

 Hallå där Linus Sandberg ny säljcoach i Great Väst. Hur känns det?

Fantastiskt! Det är en ärofylld uppgift och det skall bli sjukt kul att få utveckla och coacha GS Väst säljteam mot   nya höjder.

Vad kommer du göra som säljcoach?

Egentligen två fokusområden. Det första är att se till att stötta säljteamet i dom olika processerna med hjälp av coachingsamtal både veckovis och månadsvis, varierat i enskilda samtal och grupper. Här kommer jag också följa upp all försäljning som sker samt även utvärdera avslutade projekt.

Andra delen är såklart att se till så att säljarna har att göra! Genom att säkerställa rutiner vi har i bolaget, utbilda i säljtekniker samt ta till vara på varje enskild medarbetares kompetenser kommer det resultera i en mer effektiv säljgrupp.

Dina kunder är flitiga att berömma dig. Vad gör dig till en bra säljare?

För det första, … Read More »Great på Trygghetskamerans Dag 26 april

19 april, 2017 april

Den 26 april finns vi på Trygghetskamerans Dag som är årets största event inom kameraövervakning.

Årets tema är:

Kamerors brottspreventiva effekt – finns den?
Människa och teknik i samspel för effektiv brottsbekämpning

Trygghetskamerans dag arrangeras av SecurityUser på Clarion Hotel Stockholm.
Program: www.securityuser.com/trygghetskameransdag

Exempel på kameralösningar vi erbjuder:

Kameraövervakning
Bildanalys
Värmekameror
Trygg Hemma – Trygghetskameror för hemtjänsten
Kameror för processindustrin

Det är oss ni träffar på Trygghetskamerans Dag!Glad Påsk!

13 Apr

Vi önskar alla medarbetare, kunder och samarbetspartners en riktig GREAT Påsk!


Vår verksamhet på västkusten expanderar

12 Apr

Vill du bli GREAT och jobba på ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsföretag? Just nu söker vi flertalet säkerhetstekniker med placering i Göteborg. Läs mer och ansök på: www.greatsecurity.se/sakerhetstekniker-goteborg


Intelligent säkerhetslösning till Rörkraft

06 Apr

När ingenjörsfirman Rörkraft flyttade till nya lokaler behövde man ett enkelt säkerhetssystem med passerbrickor (tags) istället för nycklar.

Systemet som installerades skulle göra hanteringen av passerbrickor och larm så enkel som möjligt. En borttappad passerbricka kan enkelt raderas och en ny registreras i systemet och för inte med sig några...


Välkommen till Shop2017!

05 Apr

Varmt välkommen till Great Securitys montrer på SHOP2017 den 10-11 maj på Kistamässan. Ni hittar oss vid Scen 3 i mässområdet monter: N04.

Vi vill gärna berätta hur vi hjälper våra kedjekunder med helhetslösningar inom säkerhet. Läs mer om vårt Retailkoncept här: www.greatsecurity.se/sakra-butiker

I vår monter hittar ni även Axis som kommer att prata om avancerade kameralösningar...


HLR utbildning

05 Apr

Igår genomförde vi en HLR-utbildning (Hjärt-Lungräddning) med våra medarbetare på västkusten! En otrolig viktig utbildning som ger trygghet om olyckan skulle vara framme.


Mindre fellarm med nytt säkerhetssystem på Östgöta Nation

29 mars, 2017 mars

Östgöta Nation är en av Uppsalas äldsta nationer och är en av tretton studentnationer i Lund.
Vid Östgöta Nations renovering av kök och bar fick Great Security nöjet att leverera lås med elektroniska cylindrar och nytt inbrottslarm. Man uppgraderade även daglarmsfunktionerna för att få en säkrare miljö.

– De nya säkerhetsåtgärderna har framförallt gjort att färre larm utlöses i onödan. Passersystemet med taggar istället för nycklar både förenklar vardagen samt gör in och ut passage betydligt säkrare, säger Alexander Eiring, husförman.

– Det finns flera anledningar varför vi valde Great Security. Dels för att vi jobbat ihop sedan tidigare samt att de alltid levererat det som sagts. Stor eloge till Tom Petersson på Great som alltid ger ett bra bemötande. Man blir alltid glad när han kommer på besök!

 

Har du frågor eller vill veta mer om denna säkerhetslösning? Kontakta mig!Träffa oss på Fastighet2017 i Solna 3 april

29 Mar

Vi ser fram emot att träffa er den 3 april på Park Inn i Solna och Fastighet2017-mässan!

Träffa oss i vår GREAT-monter och prata om ert säkerhetsbehov till BRF eller flerbostadshus. Vi svarar gärna på era frågor kring Porttelefoni – Passersystem – Lås – Tvättstugebokning m.m.

Datum: 3 April Tid: 17.00-20.00 Vart: Park Inn Solna Anmälan: www.fastighet2017/solna/biljetter

Varmt...


Great Varberg på Fastighet2017

27 Mar

Tack alla som träffade oss den 23 mars på Varberg Event och Fastighet2017-mässan!

 

 


Great Stockholm växer

22 Mar

Vårt gäng i Stockholm behöver fler duktiga medarbetare!

Projektör/Projektledare mekanik

Säkerhetstekniker

Låstekniker


Retail expanderar!

17 Mar

Vår retailavdelning expanderar och söker dig som jobbar som säkerhetstekniker men vill ta steget mot projektering/projektledning! Läs mer om jobbet och ansök här: www.greatsecurity.se/om-oss/bligreat


Träffa våra medarbetare!

16 Mar

Hallå där Fares!

Vem är du? Jag heter Fares är 30 år bor i Lund med familj, fru och 3 barn. Jag gillar brottning och på fritiden är jag brottningstränare!

Vad gör du på Great? Butikschef för region Skåne. Min roll är att effektivisera arbetet i alla butiker genom bl.a gemensam inköp mm.

Hur...


Great på invigningen av Dormys nya huvudkontor

16 Mar

Igår var vi på en trevlig invigning av Dormys nya huvudkontor i Örebro!

Vi tackar ägarna Lasse och Mats på Dormy för en trevlig invigning och dessutom tack för att vi på GREAT får vara er säkerhetsleverantör runt om i Sverige!

Vill ni veta mer om projektet så kontakta oss!


Great tecknar ramavtal med Karlssonvaruhusen.

15 Mar

Karlssonvaruhusen finns på 11 orter runt om i Sverige och har under flera år använt Great Security som sin säkerhetshetsleverantör.

Nu tecknar vi ett flerårigt ramavtal för att ta hand om samtliga enheter och nyetableringar.

Karlssonvaruhusen ligger utanför storstäderna från Bräkne-Hoby i söder till Bollnäs i norr. Deras mål är att etablera flera...


Lediga jobb – Stockholm

15 Mar

Just nu söker vi två lediga tjänster till vårt engagerade gäng i Stockholm!

LÅSTEKNIKER

SÄKERHETSTEKNIKER


Träffa oss på Fastighet2017 i Varberg den 23 mars!

14 Mar

Vi ser fram emot att träffa er den 23 mars på Varberg Event och Fastighet2017-mässan!

Träffa oss i vår GREAT-monter och prata om ert säkerhetsbehov till BRF eller flerbostadshus. Vi svarar gärna på era frågor kring Porttelefoni – Passersystem – Lås – Tvättstugebokning m.m.

Datum: 23 mars Tid: 17.00-20.00 Vart: Varberg Event Anmälan: www.fastighet2017/varberg/biljetter

Varmt välkomna! Det är oss ni...


Great på Fastighet2017 i Nacka!

08 Mar

Idag står vårt duktiga gäng i Stockholm på Fastighet2017 i Nacka. Välkommen att prata intelligent säkerhet med oss hälsar Fredrik, Håkan och Sebastian! Mässan har öppet fram till 21.00 idag, onsdag 8 mars.


Great stöttar kampen mot barncancer!

2 mars, 2017 mars

Great Security skänker 15 000 kr till Barncancerfonden och deras viktiga arbete att utrota barncancer!

Mer information om Barncancerfondens arbete finns på: https://www.barncancerfonden.seServiceavtal för ansvarsfull och långsiktlig säkerhet!

02 Mar

Med Greats serviceavtal får du en ansvarsfull säkerhet även efter vi utfört en installation. Genom regelbunden tillsyn jobbar vi för en långsiktig säkerhet som får din säkerhetsanläggning att hålla lite längre och du slipper dessutom otrevliga överraskningar.

Vi erbjuder även andra tjänster: Larmcentral Nyckelhantering IOT Molntjänster Fjärrsupport

Vill du veta mer om våra tilläggstjänster som gör...


Träffa oss på Fastighet2017 i Nacka

20 Feb

Vi ser fram emot att träffa er den 8 mars på Elite Hotel Marina Tower och Fastighet2017-mässan!

Träffa oss i vår GREAT-monter och prata om ert säkerhetsbehov till BRF eller flerbostadshus. Vi svarar gärna på era frågor kring Porttelefoni – Passersystem – Lås – Tvättstugebokning m.m.

Datum: 8 mars Tid: 17.00-20.00 Vart: Elite Hotel...


Framtidens lösningar är GREAT!

17 Feb

Den digitala framtiden är redan här. Kolla in vår animerade film på smarta och intelligenta lösningar för lås&nycklar!


Passersystem till Brf Tre Björnar

10 Feb

Ett nytt passersystem med porttelefoni från Axema Vaka har installerats i Bostadsrättsföreningen Tre Björnar av våra duktiga medarbetare i Halmstad! Vi tackar såklart för förtroendet. Vill ni veta mer om våra säkerhetslösningar för BRF och flerbostadshus så kan ni passa på att besöka oss på Fastighet2017 eller kontakta oss direkt! 


Intelligent säkerhet till flerbostadshus och BRF!

08 Feb

Den 16 februari kan ni träffa oss på Fastighet 2017 på Halmstads Teater och prata om ert säkerhetsbehov till BRF eller flerbostadshus!

Olika behov ger olika säkerhetslösningar för ert flerbostadshus. Därför är det viktigt för oss att veta de boendes behov och beteendemönster så att säkerheten fungerar optimalt för både...


Certifieringar – trygghet på pränt

1 februari, 2017 februari

Vår ambition och vårt mål är att göra våra kunders tillvaro tryggare. Det innebär att vi som leverantör hela tiden måste hålla oss uppdaterade med vad som händer i branschen.

Vi har därför koll på vilka lagar och regler som gäller och jobbar aktivt med vårt förbättringsarbete för att kunna erbjuda produkter och tjänster med hög kvalitet. Vi har ett stort antal certifieringar, licenser och auktorisationer som hela tiden underhålls och förnyas. Att vi har dem är tydliga bevis på att vi jobbar rätt!

Våra intyg och certifikat: 

Assa Säkerhetscenter
Licens att arbeta med de flesta större lås och nyckelfabrikat Evva, Assa, Kaba och Dorma
Kvalitetscertifierad enligt ISO 9001
Miljöcertifierad enligt ISO 14001
Svensk Brand & Säkerhetscertifiering
Certifierad låsmästare
Certifierad anläggarfirma brandlarm
Certifierad anläggarfirma inbrottslarm klass 3
Polisgodkänd för försäljning och installation av larm
Anläggarfirma CCTV klass 3 och 4

Great Security håller en hög standard som något självklart. Därför anlitar vi bara … Read More »Ny teknik lyfter säkerhetsbranschen

31 januari, 2017 januari

Den skånska säkerhetsbranschen växer. Byggboom, ny smart teknik är tillsammans med omvärldsoro och otrygghet några av förklaringarna, skriver HD-Sydsvenskans näringslivssajt 8till5.se.

Great Securitys VD, Patrik Forsberg berättade om hur ny teknik skapat fler användningsområden.

– Tidigare var ett larm ett larm. Idag kan tekniken användas till oerhört mycket mer än att bara skydda. I en butik kan man till exempel använda en kamera till att räkna besökare vid olika tidpunkter på dagen och maximera bemanningen utifrån det. Det skapar ett mervärde för våra kunder, säger Patrik Forsberg.
– En annan fördel med den nya tekniken är att vi numera kan erbjuda service på distans. Genom att koppla upp oss mot anläggningen kan vi ofta lösa problemen direkt. Det blir effektivare och går fortare än om vi skulle åka ut till kunden, säger Patrik Forsberg.

Läs hela artikeln kring ny teknik i säkerhetsbranschen här: /www.8till5.se/ny-teknik-lyfter-sakerhetsbranschenVilka är Great Security?

31 Jan

Great Security Sverige AB är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet. Vi erbjuder paketlösningar samt skräddarsydda säkerhetslösningar inom segmenten retail, solutions, vision, privat och företag. Vi har över 140 passionerade anställda och en omsättning runt 240 miljoner.

Eller enklare förklarat här i en film på 1,4...


Nyckelskåp – för säker förvaring

25 Jan

Har ni många nycklar i omlopp på ert företag? Då skulle ett nyckelskåp underlätta att hålla ordning på era gemensamma nycklar.

Fördelarna med ett nyckelskåp är många:

Förhindrar att nycklar hamnar i fel händer Underlättar och effektiviserar administration Ger tydliga rutiner Kontroll över vem som hämtar ut nycklar

Du kan välja mellan traditionella nyckelskåp, mekaniska lås...


Great Security säkrar Svenska Kyrkan i Eslöv

20 januari, 2017 januari

Användarvänlighet är viktigt när det gäller säkerhetssystem.

Svenska kyrkan i Eslöv är en viktig kund för Great Security och när ett nytt säkerhetssystem installerades i Eslöv var användarvänligheten i centrum. Great installerar öppna system och det specifika SPC-system som installerats kan hantera både larm och passagekontroll. Dessutom är det enkelt att fjärrsupportera vilket öppnar möjligheter att på distans avhjälpa eventuella fel och få en säker kontroll av funktionen.

Peter Magnusson är kyrkogårds/fastighetschef på Svenska Kyrkan Eslöv och han berättar så här om det nyinstallerade larmet.

– Vi är väldigt nöjda med larmet då det är väldigt användarvänligt samt att man enkelt kan bläddra igenom menyer och få information på en klartextdisplay. Vi har ett samarbete med Great Security sedan en tid tillbaka då vi vet att de är en stabil, kunnig och bra samarbetspartner!

Vi på Great tackar för förtroendet!Lediga jobb!

13 Jan

Bli GREAT! Vi är inne i en expansiv fas och letar efter nya medarbetare. Är du en av dom som vill vara med och utveckla våra kunders säkerhetslösningar? För oss på Great är vår värdegrund viktig, vi letar efter medarbetare som kan svara upp på våra värdeord intelligent, ansvarsfull och passionerad.

Klicka här...


Träffa oss på Fastighet 2017 i Halmstad

11 januari, 2017 januari

Kom och träffa GREAT på Fastighet 2017 i Halmstad den 16 februari på Halmstad Teater.
Passa på och ställ era frågor kring Porttelefoni – Passersystem – Lås – Tvättstugebokning m.m.

Varmt välkomna! Det är oss ni träffar på mässan:Happy Fitness valde Great Security

5 januari, 2017 januari

Det nyöppnade gymmet Happy Fitness i Harplinge valde Great Security som leverantör av säkerhet i form av passersystem och inbrottslarm.
Happy Fitness är ett företag som arbetar med friskvård och hälsa på landsbygden.

Vi tackar för förtroendet!Vi önskar er en God Jul & Gott Nytt År!

20 Dec

Vi önskar alla våra medarbetare, samarbetspartners och kunder en riktigt GREAT Jul och ett GREAT nytt år!

Under jul och nyår har våra butiker lite ändrade öppettider.

Öppettider Malmö 23/12 7.30-11.30 24/12 Stängt 25/12 Stängt 26/12 Stängt 27/12 7.30-16.30 28/12 7.30-16.30 29/12 7.30-16.30 30/12 7.30-11.30 31/12 Stängt

Öppettider Lund 23/12 7.00-16,00 24/12 Stängt 25/12 Stängt 26/12 Stängt 27/12 7.00-16.00 28/12 7.00-16.00 29/12 7.00-16.00 30/12 7.00-16.00 31/12 Stängt

Öppettider Landskrona 23/12 7.00-12.00 24/12 Stängt 25/12...


Tack till alla som bidrog till Musikhjälpen!

19 Dec

Tusen tack till alla ni som skänkte pengar till Greats digitala insamlingsbössa till Musikhjälpen!

Totalt skänktes sammanlagt 18.000 kr som oavkortat går till Musikhjälpen.

 


Var med och stötta Musikhjälpen!

16 december, 2016 december

Great Security skänker 15.000 kr till Musikhjälpens insamling till kampen för att barn i krig ska ha rätt att gå i skolan.

Du kan också bidra genom att skänka pengar i vår digitala insamlingsbössa

Skänk ett bidrag till Musikhjälpen!
Du hittar Greats insamling här: bossan.musikhjalpen.se/insamling/great-security-med-vannerThe Great Academy 2016

13 december, 2016 december

Vi gratulerar våra första deltagare i The Great Academy!
Great Academy är ett värdebaserat utvecklingsprogram för chefer och ledare inom Great Security.

Vi säger grattis till dessa deltagare för genomförd utbildning!
Björn Berggården – Regionchef VÄST
Daniel Svensson – Ansvarig Vision
David Hedlund – Ansvarig Elektronik – SYD
Felix Hellberg – Ansvarig Retail
Fredrik Persson – Regionchef NORD
Katarina Sjöberg – Ekonomichef
Ulf Petersson – Regionchef SYD

Utbildningen har gett kompetens för tillväxt inom dessa områden: Ledarskap, Ekonomi, Kulturbygge, Effektivitet, Kommunikation och Teambygge.

Ni är GREAT!Tillbaka till framtiden med Great!

09 Dec

Great fortsätter att satsa på rörliga informationsfilmer!  I vår senaste film kan ni se en del av våra säkerhetslösningar inom lås och nycklar. Allt från traditionella låscylindrar och nyckelservice till framtidens digitala lösningar.

Kolla gärna och kommentera vad du tyckte om filmen på vår Facebook-sida eller YouTube-kanal!


Great startar Great Academy

29 november, 2016 november

Inom Great Security har vi nu startat ett utbildningsprogram för våra ledare som vi kallar, Great Academy.

På Great vet vi att vår främsta framgång för att fortsätta växa är att vidareutveckla våra medarbetare. Därför startar vi Great Academy och utbildar våra ledare i ansvarsfullt, passionerat och intelligent ledarskap!

Såhär härer våra deltagare kring utbildningen:

Toppen med bra energi i ett bra gäng! Kanonkurs, har lärt mig mycket om andra och om mig själv. Säger Niklas från Stockholm.

Jag tar med mig den konstruktiva feedback vi har gett varandra. Glad att få lära känna alla och tacksam för att jag fått vara med och gå utbildningen, säger Anton från Upplands Väsby.

Utbildningarna gör i samarbete med NSM (Nordic school of management).

Vill du också bli GREAT? Kolla in våra lediga tjänster på: www.greatsecurity.se/om-oss/bligreatGREAT säkrar Dollarstore

18 Nov

Här är en av våra duktiga låstekniker, Mikael Eriksson som precis är färdigt med montage av lås och beslag på Nya Dollarstore i Luleå.

Vi tackar Byggsystem i Öresund för förtroendet!


Lediga jobb: Säkerhetstekniker – Halmstad

17 Nov

Bli GREAT! Just nu söker vi en Säkerhetstekniker till vårt passionerade gäng i Halmstad!

Läs mer om jobbet här: www.greatsecurity.se/bligreat


NCC Valde Great Security!

16 Nov

NCC Valde Great Security som samarbetspartner avseende lås, låssystem, dörrstängare och låssmedstjänster i projektet Kv Juristen i Halmstad som omfattar betydande om- och tillbyggnadsarbeten! Vi tackar såklart NCC för förtroendet och utlovar hög service!


Bostadsrättsföreningen Bågen väljer Great Security

10 november, 2016 november

Bostadsrättsföreningen Bågen i Halmstad har valt Great Security som leverantör av tvättboknings- och porttelefonsystem. Vi tackar för förtroendet!Träffa oss på Fastighet 2016 i Stockholm!

8 november, 2016 november

På torsdag den 10 november finns vi på Fastighet2016 på Münchenbryggeriet i Stockholm.
Fastighet är för dig som är ägare av flerbostadshus, styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar och dom som arbetar aktivt med förvaltning och drift av flerbostadshus.

Passa på att träffa oss i vår monter och prata intelligent säkerhet och vad den kan göra för dig!

Mässan startar klockan 17.00 – 21.00 och är kostnadsfri.

Boka din biljett HÄR
Inbjudan hittar du HÄRSenaste nyhetsbrevet från Great Security

03 Nov

Läs vårt senaste nyhetsbrev HÄR!


Vinnaren i vår tävling på SKYDD 2016!

26 oktober, 2016 oktober

Stort grattis säger vi till Tommy Hansen från WSP Systems, som är vinnaren i vår tävling på SKYDD-mässan. Tommy vinner en Samsung Smartcam som har många användningsområden. Grattis säger vi från GREAT!

Tog du ett foto i vårt fotobås den 25 oktober? Kolla om du finns med här:Bilder från vårt fotobås på SKYDD 2016

26 Okt

Du hittar alla bilderna från vårt fotobås på vår Facebook-sida!


Susan Bergman, Combitech blev Årets Säkerhetskonsult!

25 Okt

Stort grattis Susan Bergman, Combitech till årets vinnare i Security Awards – Årets Säkerhetskonsult som delades ut på SKYDD mässan i Stockholm under tisdagen!

Priset delades ut av GREATs marknadschef, Fredric Öjebrandt.

 


Träffa oss på SKYDD 2016!

24 Okt

Imorgon 25 oktober hittar ni oss på SKYDD 2016 på Stockholmmässan!

Ni finner oss i Skydd & Säkerhets monter A21:49. Där kan ni ta en bild i vårt fotobås samt tävla och ha chansen att vinna fina priser!

Välkommen till monter A21:49 den 25 oktober mellan 9.00-17.00!


Great Göteborg vann Securitas boulefinal

21 Okt

Här ser ni glada vinnare i Securitas boulefinal! Stort grattis till Michael Ingemarsson, Jesper Andersson och lagets ankare Niklas Carlén från Great Göteborg. Ni är GREAT!

Premiär för Falkenbergs ny arena!

19 Okt

Den 13 oktober var det äntligen premiärmatch på Falkenbergs nya arena (Falcon Alkoholfri Arena.) Alla som varit med och byggt den nya arenan fick chansen att testa på underlaget. Matchen slutade 3-3 och arenan fick mycket godkänt i betyg.

Great Security har i uppdrag av Bravida levererat en omfattande säkerhetslösning vilket innefattar brandlarm, utrymningslarm,...


Ta en bild i vårt fotobås den 25 okt på SKYDD2016!

17 Okt

Den 25 oktober finner ni oss på SKYDD 2016 på Stockholmmässan i Skydd&Säkerhets monter. Där kan ni ta en bild i vårt fotobås samt tävla och ha chansen att vinna fina priser!

Välkommen till monter A21:49 den 25 oktober mellan 9.00-17.00!


Bli GREAT! Vi söker nya medarbetare.

15 Okt

Vill du bli GREAT och jobba i ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag?

Just nu söker vi Säkerhetstekniker! Läs mer och ansök på: http://www.greatsecurity.se/om-oss/bligreat


Great delar ut pris på Security Awards

12 Okt

Den 25 oktober går årets upplaga av Security Awards av stapeln på SKYDD 2016, Stockholmsmässan.

Security Awards är säkerhetsbranschens stora pris som varje år delas ut i 14 olika kategorier till de personer eller företag som gjort det lilla extra för att utveckla branschen.

Great Security är i år stolt kategoripartner...


Great stöttar Världens barn

28 september, 2016 september

Vi är otroligt stolta att få vara delaktiga i det viktiga arbetet och insamlingen till Världens Barn. Igår hölls en välgörenhetsgala i Örebro där nästan 90 000 kronor samlades in till de barn i världen som behöver det allra mest.

Vill du också bidra? Ge en gåva här!Michael Ingemarsson ny Teamchef i Göteborg!

14 september, 2016 september

Nu tillsätter vi en ny tjänst i region Väst som en följd av vår kraftiga tillväxt inom hela Great Security. Under våren har 8 nya medarbetare anställts i väst och antal medarbetare i regionen närmar sig nu 60 stycken.

Valet föll på Michael Ingemarsson som blir ny teamchef för Göteborgsregionen och kommer ansvara för de säljare, projektörer och tekniker som har Göteborg som sin bas.

Michael har varit anställd på Great Security i 3 år som behörig ingenjör inom brandlarm och arbetat med framförallt projektering och försäljning.

Björn Berggården som är regionchef i Väst berättar: Michael är en medarbetare med gedigen erfarenhet inom säkerhetsbranschen och det känns kul att ge honom det här förtroendet. Inom Great Security vill vi ge medarbetare chansen att utvecklas och då känns det bra att kunna göra en intern rekrytering.

 Bli GREAT! Vi söker nu en säkerhetstekniker till SYD

14 Sep

Är du GREAT? Just nu söker vi en säkerhetstekniker till vårt härliga gäng i SYD! Ansök eller läs mer om tjänsten här: http://www.greatsecurity.se/sakerhetstekniker-syd/


Willhem valde Great Security

12 Sep

Willhem valde Great Security som leverantör av postboxar integrerade i Aptus passersystem.

Kontakta oss för produktinformation!


Just nu: Driftstörningar Halland

08 Sep

Just nu har vi driftstörningar i Halland vilket påverkar en del av våra kunder som använder Telias nät.

Telia jobbar på problemet och vi hoppas kunna lösa det så snart som möjligt!

Information uppdateras löpande.

Felanmälan sker till nummer: 0340-740 600.

 

 


Great Security i Dagens Handel

04 Sep

Kul att Dagens Handel uppmärksammar vår nya rekrytering! http://www.dagenshandel.se/nyheter/mq-tappar-sin-sakerhetschef/


Senaste nyheterna från Great Security

02 Sep

Här är senaste nyhetsbrevet från Great Security, GREAT News!

Vill du också har vårt nyhetsbrev? Anmäl dig HÄR.


Utökade öppettider i Varbergsbutiken

1 september, 2016 september

Glada nyheter från vår butik i Varberg!
Nu utökar vi öppettiderna i Varbergsbutiken för alla morgonpigga. Från och med 29 augusti har butiken öppet 7.00-17.00 måndag till fredag.

Vi passar även på att hälsa Therese Juhlin välkommen till Great! Therese träffar ni i varbergsbutiken om ni har vägarna förbi.

 MQ:s säkerhetschef till Great Security Retail

29 Aug

Vi välkomnar Fredrik Lindblom till Great Security Retail!

Fredrik har jobbat som säkerhetsansvarig inom butikskedjan MQ, ett jobb han nu lämnar för att bli SPOC på Great Security Retail.

– En jätterolig rekrytering som kommer tillföra mycket och göra oss ännu mer GREAT, säger Felix Hellberg, ansvarig för Retail-delen inom Great Security.

Fredrik,...


MQ:s säkerhetschef blir Great

29 Aug

Pressmeddelande

Gästblogg Team Rynkeby: Tack för i år!

28 augusti, 2016 augusti

Det har snart gått åtta veckor sen man vakna en tidig lördagsmorgon med den där sköna, pirriga, nervösa och förväntansfulla känslan i hela kroppen. Dagen då cykeläventyret ner mot Paris skulle börja.

Vi samlades inne i stan vid centralen där vi tillsammans med teamet från Värmland skulle cykla en prolog genom stan, möta upp Team Borås/Jönköping på vägen och bege oss ut till Östra Sjukhuset.
Efter lunchen och vi möt upp Teamet från Borås stan vi till vid en vägkorsning i en uppförsbacke, kommer ihåg det så väl att jag vände mig bakåt och ser 100-talet cyklister, alla med gula tröjor i en lång orm. Där kom en sån skön känsla över hur stort och mäktigt det här är.

På Östra Sjukhuset stanna hela cykelkortegen till för att vinka och säga hej till alla på Drottning Silvias Barnsjukhus. Vi alla hade minst en ballong … Read More »NEO KIT HS2064 RFK

24 augusti, 2016 augusti

Manual till NEO KIT HS2064 RFK

PC1616 PC1864Följ oss i sociala medier!

24 Aug

Följ Great Security på sociala medier!

Facebook LinkedIn YouTube Google+

Great Stockholm växer vidare

17 augusti, 2016 augusti

Greats verksamhet i Stockholm är relativt ung och har funnits på plats sedan 2013. Från kontoret utgår ett gäng passionerade medarbetare i form av tekniker, projektledare och säljare. Strax innan sommaren flyttade man till nya lokaler i Kista på Finlandsgatan 52 då man växt ur de gamla lokalerna.

Nu är det återigen dags för Great Stockholm att växa vidare och välkomnar Eric Tornetyd och Thom Linné.

Eric kommer jobba som Låssmed/låsprojektör och har jobbat tidigare på Låscenter i Västerås. Och Thom har just avslutat sin utbildning inom teknikförsäljning och kommer jobba med sälj.

Eric börjar den 1 september och Thom den 5 september hos oss på Great.

Varmt välkomna!Låssmed är ett mångfacetterat yrke

30 Jul

Låssmed är ett mångfacetterat yrke! Läs intervjun med vår låssmed, Fares Fares som jobbar på Great Security i Lund på http://dteslov.se/2016-07-29smed!

 


Hälsning från Team Rynkeby!

13 Jul

Hej! Imorse såg det ut så här på morgonmötet i Kleve innan avfärd mot Maastricht. 4 dagar är nu gjorda och vi alla kämpar och sliter.

För varenda unge! /Björn


Gästblogg Team Rynkeby

6 juli, 2016 juli

Nu är det inte många dagar kvar tills äventyret genom Europa börjar.
Vi har alla vår egen nedräkning inför resan, tvätta & packa, checklista så man inte glömmer något m.m

I laget har vi den sista veckan haft ”sista” som nedräkning, sista distanspasset, sista intervallpasset, sista backträningen, ni fattar grejen.

Det förbereds så otroligt mycket inför resan och har så gjort de sista två veckorna men som jag skrivit förut resan är prio två.

Det är för de små hjältarna vi gör det här. Vi samlar pengar genom sponsorer, skrammel, auktioner m.m. Man vill ändå göra mer!

På lördag den 9:e juli kommer vi i Göteborgsteamet tillsammans med teamen från Värmland och Jönköping att genomföra en prolog inför avresan genom stan. Vi kommer slutligen samlas på Sjömagasinet vid klockan 16 för att säga hej då och ta emot lyckosparkar av familj och vänner. Så vill ni får ni … Read More »Sommarhälsning från Great Security

27 Jun

Sommarens sista nyhetsbrev är en sommarhälsning till er från oss på Great Security!

Läs den HÄR!


Great certifiering – SBSC Lås och beslag

21 Jun

Great certifierad anläggarfirma låsanläggning enligt svensk brand – och säkerhetscertifiering (SBSC).


Gästblogg Team Rynkeby: Det börjar närma sig med stormsteg

10 Jun

Två veckor går snabbt och tänkte uppdatera er med vad vi i Team Rynkeby Göteborg har haft för oss och har framför oss det närmaste.

För två veckor sen på lördagsmorgonen samlades vi tidigt på Scandic Europa hela gänget, åt frukost, fäste våra nummerlappar på cykelstyret och ryggen för att...


Great stöttar Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden

8 juni, 2016 juni

Great Security bidrar som Guldsponsor till Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden!

Team Rynkeby är ett internationellt välgörenhetscykellag som varje sommar cyklar till Paris för att samla in pengar till barn med cancer. Projektet består av 1 600 cyklister och 400 funktionärer fördelade på 38 lokala lag från fem länder: Sverige (11 lag), Danmark (18 lag), Finland (4 lag), Norge (4 lag) och Färöarna (1 lag). Men framförallt för att göra en insats och samla in pengar till barn med cancer och deras familjer. Pengarna som Team Rynkeby samlar in  går oavkortat till Barncancerfonden. 2015 samlades hela 61,3 miljoner kronor in till Barncancerfonden i Sverige!

Jag vill också stötta Team Rynkebys insamling!

Den 9 juli startar Team Rynkeby sin cykling mot Paris för 15:e gången. Fram tills dess har vi fått möjligheten att få följa med Team Rynkeby Göteborg på uppladdningen inför de dryga 1 200 km samt insamlingen till … Read More »Great Security Open 2016

31 Maj

Såhär såg det ut i lördags när Jesper Andersson på vårt Göteborgskontor kammade hem vinsten i årets Great Security Open! Tävlingen genomfördes i härligt väder på Vallda Golf & Country Club i Kungsbacka. Priset delades ut av förra årets vinnare tillika Great Security´s VD Patrik Forsberg.

Stort grattis Jesper!


Senaste nyheterna från Great Security!

25 Maj

Läs gärna vårt senaste nyhetsbrev med senaste nytt från Great Security!

Till nyhetsbrevet


Gästblogg: Team Rynkeby Göteborg

20 Maj

Hej! Välkomna tillbaka Great Security som guldsponsorer till Team Rynkeby Göteborg!

Vi i Team Rynkeby är väldigt glada och stolta att ni tillsammans med övriga sponsorer är med i vår kamp och stöttar barncancerfonden!

50 dagar! Det är bara femtio dagar kvar tills vi ger oss iväg på cyklarna genom Europa mot ljusets...


Stockholmskontoret flyttar!

19 maj, 2016 maj

Efter ett expansivt år för vår Stockholmsregion har nu Greats Stockholmskontor växt ur sina lokaler och kommer att flytta till ett större kontor nu i maj!

Nya adressen är: Finlandsgatan 52, 164 74 Kista, Stockholm.

Varmt välkomna på en kopp kaffe!Grattis Johan Hagelin till Årets Säkerhetslyft!

17 Maj

Stort grattis till Johan Hagelin från 365 ID, vinnare av Årets Säkerhetslyft på Retail Awards som delades ut på Münchenbryggeriet, Stockholm igår kväll! Johan får priset för sin id-scanner som snabbt verifierar äktheten hos id-handlingar i bland annat butiker, biluthyrningsfirmor och på vårdcentraler.

Juryns motivering: “En kostnadseffektiv lösning på ett stort problem...


Bli GREAT! Vi söker fler medarbetare!

10 Maj

Vi expanderar och söker just nu flera nya medarbetare runt om i landet. Just nu söker vi:

 Till lediga jobb

Great Security rekryterar ny platschef till nordvästra Skåne

03 Maj

Med en kraftig tillväxt på hela 27% första kvartalet har Great Security inlett året starkt.

Under året har flera nya medarbetare rekryterats till Greats norra, västra och sydliga regioner. Just nu söker man ett flertal nya medarbetare och utvecklingspotentialen för befintliga medarbetare känns mycket positiv.

Fredric Öjebrandt marknadschef på Great Security...


Great Security rekryterar ny platschef till nordvästra Skåne

03 Maj


Great Security stolt partner till Retail Awards!

26 Apr

Den 16 maj är det dags för årets stora branschhändelse inom retail, Retail Awards! Great Security är stolt partner till kategorin Årets Säkerhetslyft samt jurymedlem i samma kategori. Hoppas vi ses!


Great på Trygghetskamerans Dag!

13 Apr

Heldag på Trygghetskamerans Dag med många givande diskussioner och möten! Intressant att få följa utredning som ska leda till en ny kameralag som är mer anpassad till ny teknik och förändrade hotbilder i samhället.


Presentationsfilm Great Security

07 Apr

Nyfiken på Great Security? Nu har vi samlat allt om oss i en film!

Se den här!


Vi söker fler medarbetare till Helsingborg!

7 april, 2016 april

Vi söker just nu två nya ansvarsfulla, energiska och positiva medarbetare till vårt kontor i Helsingborg.

Tjänsten tillsätts löpande så maila din ansökan direkt!

Platschef – Helsingborg
Säljare – Helsingborg

 

Har du några frågor kontakta oss!Nya medarbetare i SYD

05 Apr

Vi hälsar Helen Nielsen och David Hedlund välkomna till Great Security!

Helen Nielsen kommer närmast från Securitas där hon senast arbetat mot deras partners och med innesälj. Här på GS kommer Helen att arbeta som servicesamordnare.

David Hedlund är en återvändare som närmast kommer från arbete i Stockholm. David kommer att  arbeta...


Vi söker nya medarbetare till våra avdelningar på västkusten!

31 Mar

Vi är nu inne i ett kraftigt expansivt skede och söker därför ett antal ansvarsfulla, energiska och positiva medarbetare till våra avdelningar i Halland och Göteborg!

Du kommer arbeta tillsammans med vår installations- och servicegrupp i Halland och Göteborg.

GS erbjuder mycket goda framtida utvecklingsmöjligheter.

Västsverige består i dag av 60 engagerade...


Great förstärker på Retail,- och Solutions sidan!

30 Mar

Vi hälsar Pontus Wallén välkommen till Great och våra segment Retail och Solutions!

Pontus har tidigare arbetat som både elektriker och tekniker med ansvar för svagström och kommer nu jobba som SPOC och även hantera service för Great Security Retail och Solutions.

Pontus kommer att bidra med djupa tekniska kunskap i en mängd olika...


GREAT News!

14 Mar

Läs de senaste GREAT nyheterna HÄR!


Träffa oss på Trygghetskamerans dag!

14 Mar

Förra året lanserades vår senaste segment, Great Security Vision på Trygghetskamerans dag på Clarion Hotel Stockholm.

I år kan ni träffa oss igen på Trygghetskamerans dag den 13 april och fråga oss om våra kameralösningar!

Trygghetskamerans dag arrangeras av SecurityUser och hålls på Clarion Hotel Stockholm. Moderator är Malou von Sivers.

 

Exempel...


Välkommen till GREAT Christer!

03 Mar

Vi välkomnar Christer Jönsson till GREAT och dörrautomatiksavdelningen i SYD!

Christer kommer närmast från Geze där han jobbat som tekniker. Varmt välkommen till GREAT Christer!


Great Security säkrar nya shoppingcentret Avion Shopping i Umeå

1 mars, 2016 mars

Den 17 mars öppnar Umeås nya shoppingcenter Avion Shopping.

Great Securitys segment Retail har skapat säkerhetslösningar till butikerna KappAhl, Lindex, Joy och Hemtex i det nya shopping centret.

Avion Shopping innehar ca 80 butiker och restauranger fördelat på 34 000 kvadratmeter. Avion Shopping är en del av IKEA Centres som finns i 14 länder med 58 shoppingdestinationer där 13 st finns i Sverige.

Vill du veta mer om våra lösningar till butiker? Kontakta mig!Great Security säkrar databutiker

22 Feb

Great Security Sverige AB har fått uppdraget att leverera säkerhetslösningar till lnet ABs butiker i Sverige.

Avtalet innefattar inbrottslarm och passagesystem både nyetablering, ombyggnation och service till Inets sex butiker i Göteborg, Malmö, Stockholm samt Uddevalla och Inets huvudkontor i Göteborg.

– Vi letade efter en larminstallatör med täckning över landet...


Great Security säkrar datorbutiker

22 Feb

Great Security Sverige AB har fått uppdraget att leverera säkerhetslösningar till lnet ABs butiker i Sverige.

Avtalet innefattar inbrottslarm och passagesystem både nyetablering, ombyggnation och service till Inets sex butiker i Göteborg, Malmö, Stockholm samt Uddevalla och Inets huvudkontor i Göteborg.

– Vi letade efter en larminstallatör med täckning över landet...


Trygg Hemma – Trygghetskamera för hemtjänsten

15 Feb

Vårt koncept ”Trygg Hemma” är en trygghetskamera för hemtjänsten. Kameratekniken används för att undvika att störa omsorgstagaren i onödan under natten. Trygghetskameran kan användas som ett alternativ eller komplement till ordinarie tillsyn. Trygghetskamera för hemtjänsten är fördelaktig för exempelvis dementa som har svårt att känna igen ansikten samt blir oroliga...


Nyhet! In och utlämningsservice på Great Security!

15 Feb

Nu bygger vi om vår butikslösning i Falkenberg och öppnar vår första in och utlämningsservice för våra företagskunder!

Från och med 1 mars kommer vår butik på Arvidstorpsvägen 10 i Falkenberg öppna för in och utlämningsservice. Detta innebär större flexibilitet samt att ni som kund kan hämta ut och lämna varor på Era...


Idag är vi på Skydd & Säkerhetsmässan SYD!

10 Feb

Idag och imorgon befinner vi oss på Skydd&Säkerhetsmässan i Malmö! Ni är varmt välkomna att besöka vår monter, D:01a på Malmömässan!

Läs mer om mässan HÄR


GREAT News!

04 Feb

Läs årets första GREAT News! Massor av nyheter och kul information från Great Security Sverige. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev Du också och få en prenumeration av Skydd&Säkerhet! (Värde 498kr)

Till nyhetsbrevet


Elektroniska cylindrar

03 Feb

Det finns ett smartare sätt att öppna dörrar!

SALTO KS är en elektronisk cylinder från SALTO. SALTO KS lösning gör passagekontroll till en smart lösning för coworking och gemensamma utrymmen, definiera vem som kan gå var och när i en byggnad. Bevilja fördefinierade behörigheter till besökare, anställda, eller till och med...


Film om trygghetskamera för hemtjänsten!

01 Feb

GS Trygg Hemma är trygghetskameror för hemtjänsten. Kameratekniken används för att undvika att störa omsorgstagaren i onödan exempelvis under natten och därigenom skapa en bättre trygghetskänsla.

Vi har nu skapat en film som visar hur Trygg Hemma, trygghetskamera för hemtjänsten fungerar och vad dess fördelar är.

Se den här!

Vill du veta...

Nya medarbetare på Great Stockholm!

29 januari, 2016 januari

Säg hej till våra nya medarbetare som ni sedan början på januari hittar på vårt Stockholmskontor! Alex Jikander är ny säljare och Mikael Gravlund stärker upp på teknikersidan. Varmt välkomna till GREAT!Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få Skydd & Säkerhet!

13 Jan

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, GREAT News så får du just nu en prenumeration under 2016 av Skydd & Säkerhet (Värde 636 kr)!

Till anmälan

GS stödjer Barncancerfonden!

06 Jan

Great Security bidrar som Guldsponsor till Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden 2016!

Team Rynkeby är ett internationellt välgörenhetscykellag som varje sommar cyklar till Paris för att samla in pengar till barn med cancer. Team Rynkeby består av 1 450 motionscyklister och 350 funktionärer fördelade på 32 lokala lag från Sverige,...


Träffa oss på Skydd & Säkerhet SYD 2016!

04 Jan

Välkommen till Great Securitys monter D:01A på Skydd & Säkerhetsmässan i Malmö den 10-11 februari!

Läs mer om mässan här


GREAT news december!

21 Dec

Läs årets sista GREAT news!


God Jul & Gott Nytt År!

18 Dec

Vi vill tacka alla kunder, samarbetspartners och våra passionerade medarbetare för detta fantastiska år! Nu blickar vi mot ett ännu starkare 2016!

Nästa vecka är julveckan och då har vi ändrade öppettider i våra butiker. Se informationen nedan!

Lund 23/12 7,00-16,00 24/12 Stängt 25/12 Stängt 26/12 Stängt 27/12 Stängt 28/12 Stängt, p g a inventering 29/12 7,00-16,00 30/12 7,00-16,00 31/12...


Great på Sectechmässan

11 Nov

Idag och imorgon befinner sig Great Security på Sectechmässan som arrangeras av Armedia på Hotell Scandic Talk i Stockholm. På bilden ser ni Fredrik Persson regionchef, Patrik Forsberg VD och Fredric Öjebrandt koncept och marknadschef.

På mässan fick Great Security ta emot pris från Johan Svensson på Samsung, då vi är ett av tre...


Välkommen Katarina!

05 Nov

Vi hälsar Katarina Sjöberg välkommen till Great Security! Katarina blir ny ekonomichef och kommer närmast från Candeco Confektyr AB i Malmö, ett företag inom Orklakoncernen. Katarina kommer att jobba från vår sydligaste region och kontoret i Lund.

Varmt välkommen till vårt GREAT-gäng!

 


Trygg Hemma erbjuds till hemtjänsten i hela Göteborg

02 Nov

I början av året startade vi ett samarbete med Göteborgs Stad som erbjöd vår lösning, Trygg Hemma i tre stadsdelar i Göteborg. Återkopplingen kring tjänsten har varit positiv och sedan hösten 2015 erbjuds nu trygghetskameror som ett alternativ eller komplement till traditionell tillsyn till hemtjänsten i hela Göteborg!

Vår tjänst Trygg Hemma är en uppkopplad trygghetskamera speciellt...


Great Security säkrar Mall of Scandinavia

28 Okt

Om 15 dagar öppnar nya Mall of Scandinavia, en shoppingupplevelse utöver det vanliga!

Great Security har säkrat upp flera av butikerna i shoppingcentret med bl.a. lås, larm, kameror och passagesystem.

Förutom våra tidigare kedjekunder tycker vi det är extra roligt att få skapa en säkerhetslösning till två nya butiker, River Island och...


Vår citybutik i Varberg har flyttat

23 Okt

Vår citybutik i Varberg har flyttat till vår butik på Vagnvägen 16C i Varberg. Öppetiderna på Vagnvägen är måndag-fredag 8.00-17.00. Välkomna in!

Fler kontaktuppgifter till vårt gäng i Varberg finner du här


Invigning av Rusta centrallager

07 Okt

Härlig start på veckan med att inviga Rustas nya centrallager i Norrköping! Som säkerhetspartner till projektet valdes Great Security.

Säkerhetslösningen Great Security levererat till det nya centrallagret är en integrerad kameraanläggning, tillträdessystem och larm. De ca 300 anställda på centrallagret kommer att förses med en programmerad bricka vars behörighet kan...


GREAT nyheter!

05 Okt

Läs gärna månadens nyhetsbrev med massa GREAT nyheter!


Security solutions

1 oktober, 2015 oktober

Great Security Retail

Great Security Retail has a well-defined goal. We provide retail chains with complete security solutions. Currently we have agreements with Sweden’s largest retail chains, including many around Scandinavia. In total, we furnish security installations, service and support to around 2,500 stores.
References: H&M, Media Markt, Vagabond

References: H&M, Media Markt, Vagabond

Great Security Solution

Great Security Solution manages our national customers. Great’s project organization is accustomed to managing large projects and advanced technology solutions, so that you can feel confident as our customer.
References: IKANO, Rusta

References: IKANO, Rusta

Great Security Vision

Vision is our division for camera technology and video surveillance, with advanced and innovative customer solutions with reliable security.
References: MTR, SCA

References: MTR, SCA

Great Security also provides intelligent security solutions for fire and burglar alarm systems, locks and keys, access control and camera for local and national customers.

Home

Contact us for more information!Great Security sponsrar Galakväll för världens barn!

25 Sep

Great Security är stolt sponsor av Galakväll för världens barn i Örebro den 1 oktober! Kvällens biljettintäkter går 100% till organisationen Världens Barn. Det tycker vi är GREAT!


References

22 september, 2015 september

Great Security’s portfolio contains all types of security solutions. Here are some of our reference projects.

Great Security Retail – VAGABOND

An advantage to our concept is that chains receive a uniform approach for all its stores. Great Security delivers a complete solution with alarms and locks complete with contractual services for emergency calls and dispatch.

“For a one-stop security solution, we chose Great Security, for both locks and alarms, because they could help us across the country.” – Ulf Olsson, Retail Construction Leader, VAGABOND

Great Security Solution – RUSTA central warehouse

Great Security delivers a comprehensive security solution to RUSTA’s new central warehouse, for camera surveillance, lock and an integrated door communication, access control and alarm system. The solution also includes comprehensive control and monitoring of the plant gate functions.

“Together with Great Security, we have installed an advanced camera solution in this large facility. It … Read More »Contact us

21 september, 2015 septemberGreat Security levererar kameralösning till SCA i USA

02 Sep

 

Great Security har fått förtroende att leverera kameralösning för processövervakning till SCA:s anläggning i Bowling Green, Kentucky USA. I lösningen ingår bland annat installation av åtta stycken höghastighetskameror samt utbildning av personal på plats.

Tidigare har Great Security levererat kameralösningar till SCA:s anläggningar i Sverige, Tyskland, Polen och Holland.

– Vi...


GREAT levererar kameralösning till SCA i USA

02 Sep

Great Security har fått förtroende att leverera kameralösning för processövervakning till SCA:s anläggning i Bowling Green, Kentucky USA. I lösningen ingår bland annat installation av åtta stycken höghastighetskameror samt utbildning av personal på plats.

Tidigare har Great Security levererat kameralösningar till SCA:s anläggningar i Sverige, Tyskland, Polen och Holland.

– Vi...


Tack, Team Rynkeby Göteborg!

23 Jul

Vi har fått stora äran att få följa med Team Rynkebys arbete och resa till Paris, och den viktiga insamlingen till Barncancerfonden.

Den 10 juli gick alla Rynkeby team i mål i Paris. Här berättar Björn och Niclas om den sista resan!


Växelproblem i SYD

03 Jul

Vår teleoperatör har för tillfället problem med vår växelfunktion som berör de 0200-nummer som vi har inom Great Security. Detta berör framförallt de kunder som vill nå våra medarbetare i Skåne med omnejd.

Vi beklagar detta och jobbar självklart på att få det löst så fort som möjligt.

En lösning är...


Rusta centrallager – Solution

1 juli, 2015 juli

Varuhuskedjan Rusta centraliserar sin lagerverksamhet och bygger nytt centrallager i Norrköping och valde Great Security som säkerhetspartner för projektet.

Säkerhetslösningen som Great Security levererar till det nya centrallagret är en omfattande kameraanläggning, lås och ett integrerat porttele-, passer- och larmsystem. I leveransen ingår även en övergripande styrning och kontroll av anläggningens gatefunktioner.

– Det är en avancerad kameralösning som vi tillsammans med Great Security har installerat på och i den stora anläggningen. Det har varit en stor utmaning som ställer höga krav på vår leverantör. Great Security har bidragit med en genomtänkt plan och en krismedvetenhet under hela projektet, berättar Thomas Bladh, säkerhetskonsult och kontrollant vid bygget av Rustas centrallager.

Kontakta oss om du vill veta mer!Veckans inlägg från Team Rynkeby Göteborg!

27 Jun

Niclas och Björn från Team Rynkeby Göteborg gästspelar på vår Facebooksida en gång i veckan. De berättar om deras uppladdning inför 120 mils cykling till Paris till förmån för barncancerfonden. Läs veckans inlägg här!


Idag befinner vi oss på Entreprenörsveckan i Båstad!

24 Jun

Idag är vi på Entreprenörsveckan i Båstad och Security Challenge med Skydd & Säkerhet!


Veckans inlägg från Team Rynkeby Göteborg!

18 Jun

Niclas och Björn från Team Rynkeby Göteborg gästspelar på vår Facebooksida en gång i veckan. De berättar om deras uppladdning inför 120 mils cykling till Paris till förmån för barncancerfonden. Läs veckans inlägg här!


Månadens nyhetsbrev!

17 Jun

Missa inga Great Nyheter! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Senaste nyhetsbrevet hittar du här!


Veckans inlägg från Team Rynkeby!

12 Jun

Niclas och Björn från Team Rynkeby Göteborg gästspelar på vår Facebooksida en gång i veckan. De berättar om deras uppladdning inför 120 mils cykling till Paris till förmån för barncancerfonden. Läs veckans inlägg här!


Great Security säkerhetsleverantör till Falkenberg Arena

11 Jun

Great Security blir säkerhetsleverantör till Falkenberg Arena!

Till pressmeddelandet


Great Security säkerhetsleverantör till Falkenberg Arena

11 Jun

Great Security kommer på uppdrag av Bravida leverera en omfattande säkerhetslösning till Falkenberg Arena. Uppdraget innefattar säkerhetstjänster som brandlarm, utrymningslarm, inbrottslarm, passagesystem samt kameraövervakning. Arbetet förväntas påbörja efter årsskiftet.

– Det är otroligt roligt att få säkra Falkenbergs nya arena med ett heltäckande koncept. Dessutom väldigt kul att fortsätta samarbetet...


Veckans inlägg från Team Rynkeby!

04 Jun

Niclas och Björn från Team Rynkeby Göteborg gästspelar på vår Facebooksida en gång i veckan. De berättar om deras uppladdning inför 120 mils cykling till Paris till förmån för barncancerfonden. Läs veckans inlägg här!


GS i Varberg certifierade för Anläggarfirma Låsanläggning

29 Maj

Great Security på Vagnvägen 16 C i Varberg är nu certifierade Anläggarfirma Låsanläggning!


Veckans inlägg från Team Rynkeby Göteborg!

28 Maj

Niclas och Björn från Team Rynkeby Göteborg gästspelar på vår Facebooksida en gång i veckan. De berättar om deras resa tillsammans. 120 mil cykling till Paris till förmån för barncancerfonden. Läs veckans inlägg här!


Månadens nyhetsbrev

20 Maj

Missa inga Great Nyheter! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Senaste nyhetsbrevet hittar du här!


Veckans inlägg från Team Rynkeby Göteborg!

20 Maj

Niclas och Björn från Team Rynkeby Göteborg gästspelar på vår Facebooksida en gång i veckan. De berättar om deras resa tillsammans. 120 mil cykling till Paris till förmån för barncancerfonden. Läs veckans inlägg här!

 


Great Security växer vidare i Falkenberg

13 Maj

För ett år sedan gjorde Great Security en nysatsning i Falkenberg och etablerade en ny låsbutik med centralt läge nära torget. Man lade också stort fokus på att bli en mer synlig aktör i regionen. Det här har lett till goda resultat för Great Security som dubblerat omsättningen och...


Great Security växer vidare i Falkenberg.

13 Maj

För ett år sedan gjorde Great Security en nysatsning i Falkenberg och etablerade en ny låsbutik med centralt läge nära torget. Man lade också stort fokus på att bli en mer synlig aktör i regionen. Det här har lett till goda resultat för Great Security som dubblerat omsättningen och...


GS stödjer Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden

13 Maj

Great Security bidrar som Guldsponsor till Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden!

Team Rynkeby är ett internationellt välgörenhetscykellag som varje sommar cyklar till Paris för att samla in pengar till barn med cancer. Team Rynkeby består av 1 450 motionscyklister och 350 funktionärer fördelade på 32 lokala lag från Sverige, Danmark,...


GS i ny produktfilm för AXIS

12 Maj

Great Securitys paketsäljare Tom Petersson, medverkar i ny produktfilm för AXIS.

Kolla in den nedan!


Träffa GS på Entreprenörsveckan i Båstad!

04 Maj

Den 24 juni befinner sig Great Security tillsammans med 6000 besökare på Entreprenörsveckan i Båstad.

Entreprenörsveckan i Båstad arrangeras för andra året av Mentor communication group tillsammans med Båstads Kommun samt Båstads Tursim. Arrangemangets syfte är att skapa Sveriges största mötesplats för företagare.

I år kommer tidningen Skydd & Säkerhet arrangera Security Challenge, en...


Välbesökt på Trygghetskamerans dag

29 Apr

Tack till alla som besökte vår monter på Trygghetskamerans dag på Clarion Hotel Stockholm igår! Många var intresserade av vårt nya segment, Vision. Vill du också veta mer så kontakta Daniel Svensson som är ansvarig för vårt nya affärsområde. Tel: +46 (0)34-064 58 10, daniel.svensson@greatsecurity.se.


CAP Certifierade

24 Apr

Vårt gäng i Göteborg är nu CAP Certifierade! CAP står för Certified ASSA ARX Partner.

Här kan du läsa mer om CAP!


GS lanserar Vision!

20 Apr

Great Security introducerar Vision, en ny enhet inom företaget som renodlat ska utveckla och marknadsföra lösningar inom kamerasäkerhet. Vi levererar redan idag många olika kameralösningar men med Vision vill vi ta ytterligare ett steg för att bli marknadsledande.

Med den nya enheten Vision kommer vi kunna erbjuda våra kunder avancerad kamerateknik med fokus kring lösningar som...


Vision – Kamerasäkerhet

20 april, 2015 april

Vision är ett segment inom Great Security där vi fokuserar på kamerateknik och kameraövervakning med avancerade lösningar för våra kunder som både är nytänkande och ger ansvarsfull säkerhet!

Kamerateknik är en stor del av vår lokala och rikstäckande verksamhet, vi är certifierad anläggarfirma för CCTV-installation och har flera behöriga ingenjörer inom CCTV. Inom Vision tar vi det ett steg vidare och samlar de mest framåtriktade projekten och ett stort fokus läggs även på att utveckla morgondagens kameralösningar.

Projekt där vi redan idag använder denna teknik framgångsrikt är t.ex. inom process-säkerhet där vi idag har flera projekt med SCA i Sverige, Holland, Polen och USA.

Inom konceptet ”Trygg Hemma” levererar vi trygghetskameror till hemtjänsten i olika kommuner. Kameratekniken används för att undvika att störa omsorgstagaren i onödan och därigenom skapa en trygghetskänsla. Se filmen om Trygg Hemma!

Vill du veta hur Vision kan hjälpa ditt företag?

Kontakta … Read More »Få Great-nyheter och tidningen Skydd & Säkerhet!

14 Apr

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev får du just nu en prenumeration av Skydd & Säkerhet (Värde 498kr)! Till anmälan: http://goo.gl/IWM5Ct


Great Security levererar säkerhetslösning till HILTI

09 Apr

Great Security har fått förtroendet att leverera en fullständig säkerhetslösning till HILTI-butikerna i Sverige. GS har tidigare levererat olika säkerhetslösningar till HILTI men kommer nu att samordna den totala säkerheten.

 – Vi sökte efter en säkerhetsleverantör som kunde leverera en helhetslösning och sköta allt säkerhetsarbete. Eftersom HILTI och Great Security...


Great Security levererar säkerhetslösning till Rustas nya centrallager

01 Apr

Varuhuskedjan Rusta centraliserar sin lagerverksamhet och bygger nytt centrallager i Norrköping och väljer Great Security som säkerhetspartner för projektet.

Rusta har expanderat snabbt de senaste åren både i Sverige och nyligen även med ett antal nyöppnade butiker i Norge. Rusta har idag 73 varuhus över hela Sverige och har tidigare...


Kampanj på GS in-a-box inbrottslarm!

01 Apr

Just nu har vi kampanj på GS in-a-box inbrottslarm till mindre företag och butiker!

Läs vårt erbjudande eller kontakta våra paketsäljare för mer information.

Till kampanjen

Kampanjen gäller från 1 april  och fram till 30 april 2015.


Träffa GS på Trygghetskamerans dag!

30 Mar

Trygghetskamerans dag arrangeras av SecurityUser och hålls på Clarion Hotel Stockholm den 28 april. Moderator i år är Malou von Sivers.

Great Security medverkar som sponsor och kommer att ställa ut på mässområdet. Vi kommer även att lansera vårt nya segment, Vision.

Läs mer om vårt nya affärsområde här: greatsecurity.se/vision

 


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, och få Skydd & Säkerhet!

27 Mar

Vill du ha Great-nyheter? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev! De 100 första som anmäler sig till vårt nyhetsbrev får en prenumeration av Skydd & Säkerhet (Värde 498kr)! Till anmälan: http://goo.gl/IWM5Ct


Vi stöttar Missing People Sweden

20 Mar

Vi på Great Security stöttar Missing People Sweden i sitt viktiga arbete för att hjälpa polis och anhöriga med att arrangera skallgångar när personer försvinner spårlöst.

Missing People Sweden är en ideell förening och vill du också stödja Missing People kan du Swisha din gåva till 123-691 95 00. Fler alternativ finns på missingpeople.se.


Great Security vann ramupphandling

12 Mar

Vi tackar för förtroendet att fortsätta leverera säkerhetslösningar till Eslövs Kommun och Eslövs Bostads AB! Avtalet innefattar inbrottslarm, passersystem, CCTV, brandlarm och mekaniska lås.

 


Vi stödjer Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden!

04 Mar

Vi är så stolta att få vara med och bidra som Guldsponsor till Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden!

Team Rynkeby är ett internationellt välgörenhetscykellag som varje sommar cyklar till Paris för att samla in pengar till barn med cancer.

Läs mer: http://www.team-rynkeby.se


Nya medarbetare!

24 Feb

Great Security växer så det knakar! Nedan finner ni en kort presentation om våra nya medarbetare runt om i landet.

Ny arbetsledare – Nord

Vi säger hej till Tobias Rojas ny arbetsledare i GS Nord! Tobias kommer närmast från Larmtronic och kommer utgå från vårt kontor i Kista, Stockholm. Tobias är även behörig...


Nya medarbetare till GREAT Stockholm!

29 Jan

Säg hej till våra nya medarbetare som ni sedan början på januari hittar på vårt Stockholmskontor!

Alex Jikander är ny säljare och Mikael Gravlund stärker upp på teknikersidan. Varmt välkomna till Great!


Nya medarbetare i Stockholm!

29 Jan

Säg hej till våra nya medarbetare som ni sedan början på januari hittar på vårt Stockholmskontor!

Alex Jikander är ny säljare och Mikael Gravlund stärker upp på teknikersidan. Varmt välkomna till Great!


Great Security i Stoppa Tjuven

22 Jan

Idag torsdag klockan 20.00 är det premiär för TV3:s nya tv-satsning ”Stoppa Tjuven”. Programmet går ut på att tittarna får råd av före detta kriminella om hur man minskar risken för att utsättas för de så kallade vardagsbrotten.

Great Security Sverige är med som ett av expertföretagen och visar vad man kan göra...


Värdeskåp

21 januari, 2015 januari

Med ett värdeskåp har du en säker förvaring av dina mest värdefulla saker. Och riskerar inte att få dom stulna vid ett inbrott. Många av våra skåp skyddar också innehållet mot brand. I programmet valde vi att leverera ett riktigt bra skåp som har en klassning enligt SS3492 (våra skåpexperter kan förklara skillnaderna mellan olika klassningar). Tänk på att bulta fast skåpet om det väger mindre än 150 kilo!

Vill du veta mer om värdeskåp kontakta oss!
Du kan även beställa direkt via vår webshop.Lås & nycklar

januari

Grunden i ett bra skydd hemma är ett uppdaterat låsskydd. Tänk på att många nycklar kan man idag enkelt kopiera utan någon säkerhet. Att byta till ett spärrat låssystem är en prisvärd insats. I våra butiker för du tips och råd om hur man kan tänka. Vi hjälper dig gärna med montaget också.

– Godkända låshus till entredörrar

– Fönsterlås i snygg design

– Låsbara trycken för terassdörrar

– Brytskydd

– Spärrade låssystem

Vi har även lösningar med elektroniska cylindrar som via en molntjänst kan styras från din mobil alternativ passagesystem med taggar.

Mer information och produkter finns i våra butiker runt om i landet. Eller så kan du beställa hem direkt i vår webshop!Trygghetskamera

januari

Du kan känna trygghet i att kameran blir ditt vakande öga – dygnet runt. 

Den digitala tekniken möjliggör idag en fantastisk bildkvalitet och ger dessutom stor flexibilitet. Lagstiftningen kring kameraövervakning har förenklats och vi hjälper dig självklart med de ansökningar och tillstånd som krävs för en laglig användning av ditt övervakningssystem.

Kameran vi installerat i programmet kommer från Samsung och har en inbyggd lagringsfunktion. Den kan skicka ett push-meddelande när någon rör sig framför den och man kan se inspelat material direkt i sin mobil eller padda. Kameran finns att köpa i våra butiker eller via våra säljare runt om i landet.

Vill du ha en liknande lösning för företaget? Ta kontakt med någon av våra paketsäljare. Kameralösningar för företag finns från 99kr per månad.

Stockholm/Mälardalen: Rickard Lindahl – Rickard.lindahl@greatsecurity.se

Skåne: Tom Petersson – tom.petersson@greatsecurity.se

Göteborg/Halland: erik.stenler@greatsecurity.seInbrottslarm/branddetektering

januari

Vi erbjuder alla typer av larm. Från de grundläggande till de mest avancerade systemen. Det betyder att vi kan hjälpa er med just de lösningar som ni behöver. För din trygghet har vi certifieringen behörig anläggarfirma inbrottslarm klass 3, vilket betyder att vi har befogenhet och kompetens att handha de mest avancerade lösningarna.

Distanslösningar är något som vi kan erbjuda tack vare den nya tekniken med IP-kommunikation. Flera av våra system har du också möjlighet att styra via appar.

I huset installerade vi ett trådlös larm som heter Alexor (godkänt i den trådlösa larmklassen) med uppkoppling till larmcentral via trådlös överföring. Alla dörrar i huset övervakas med magnetkontakter och det innebär att man kan ha ett skalskydd tillkopplat nattetid. Inne i huset finns rörelsedetektorer strategiskt utplacerade.

Dessutom installerade vi rökdetektorer på båda planen. Ett övervakat brandskydd som också ger larm till larmcentralen.

Vi hjälper … Read More »Ny arbetsledare i Stockholm

08 Jan

Vi hälsar Tobias Rojas välkommen till oss i Stockholm. Tobias kommer närmast från Larmtronic och kommer utgå från vårt kontor i Kista, Stockholm.

Tobias är även behörig ingenjör för inbrottslarm och certifierad för RCO Mega.  Bor i Västerås med fru och tre barn.

Varmt välkommen till oss!


Kameraprojekt till SCA i Holland

05 Jan

Vi har fått fortsatt förtroende av SCA att leverera vår kameralösning för processövervakning. Denna gång till en anläggning i Hoogezand i Holland.

Med våra egenutvecklade programvara för höghastighetskameror kan vi erbjuda en kostnadseffektiv lösning.

 

Vill ni veta mer om hur vår teknik kan användas inom industrin?

Skicka en intresseanmälan till info@greatsecurity.se så...


Nyhetsbrev

10 Dec

Vill du anmäla dig till vårt nyhetsbrev och hålla dig uppdaterad om vad som händer inom Great Security?

Klicka på länken för att komma till anmälningsformuläret.


God Jul!

08 Dec

God Jul & Gott Nytt år!

I år har vi på Great Security valt att stödja Barncancerfonden i deras fina arbete.

Vi tackar för ett bra 2014 och blickar in i nästa år med stor tillförsikt.

/Great Security


Trygghetskameror till hemtjänsten

20 Nov

Great Security lanserar nu sitt nya koncept ”Trygg hemma” som är en uppkopplad trygghetskamera som vi erbjuder till hemtjänster runt om i landet.

Den är till för att undvika att störa omsorgstagaren i onödan för att göra nattillsyn och för att skapa en trygghetskänsla.

Konceptet har fått en flygande start och...


Nyhetsbrev

27 Okt

Vill ni vara uppdaterad på vad som händer inom Great Security?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Namn E-postadress Välj prenumeration Great Security AB Leveransformat HTMLText

Årets säkerhetselev 2014

17 Okt

Stort grattis till Petra Loftén!

Vi gratulerar Petra till utmärkelsen ”Årets Säkerhetselev” på Security Awards. Priset delades ut i samband med säkerhetsmässan Skydd2014 i onsdags. Prisutdelare var Fredric Öjebrandt från GS.

Juryns motivering: Med stort engagemang och intresse för studiekamraternas situation och en förmåga att känna av stämningen, i kombination med egen...


GS investerar i 50 helikoptrar

06 Okt

Det krävs perspektiv för att se behov. Ibland kan det vara bra att vara lite ”Von Oben”. Detta vill vi uppmärksamma i vår kampanj som innebär att vi skickar 50 st helikoptrar till nytilltänkta kunder.

Vi vill hjälpa till att skapa ett helikopterperspektiv på säkerhetsarbetet. När vi kommer på besök...


Helsingborgs Hamn

26 september, 2014 september

 

Helsingborgs hamn – Sveriges näst största

Helsingborgs hamn är Sveriges näst största containerhamn och utgör en viktig kugge i svenskt näringsliv, både nationellt och lokalt. Som leverantör av det integrerade säkerhetssystemet för passage och larm har man valt Great Security.

Per Björnson, säkerhets- och miljöchef:

– I en komplex och exponerad miljö med höga krav på säkerhet från såväl myndigheter som kunder är valet av leverantör mycket viktigt. Som kund är vårt fokus kunskap, för-troende, tillgänglighet och kontinuitet när vi väljer leverantör. Great Security motsvarar de krav och behov vi har inom säkerhetsområdet och lever upp till våra förväntningar.

Kontakta oss om du vill veta mer!Hedin Bil

september

Hedin Bil – ett långt samarbete

Hedin Bil är ett fullserviceföretag som säljer och servar allt från minsta personbil till största lastbil. Företaget har 33 enheter runt om i landet – från Uppsala i norr till Malmö i söder. Under åren har Great Security fått förtroendet att leverera ett större antal säkerhetsanläggningar till företaget. Bland annat avancerade kamerasystem.

Fritz persson, inköpskontroller på Hedin bil

– Great Security har alltid hjälpt oss med bra projekterade anläggningar som är lätta att hantera. Att vi dessutom kan integrera flera olika anläggningar i samma system och få en enhetlighet i vårt säkerhetsarbete är positivt.

Kontakta oss om du vill veta mer!Rusta – Retail

september

Rusta – från norr till söder

Rusta har i dag 73 varuhus, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Som helhetsleverantör av säkerhet har man valt Great Security. Rusta har även valt till tjänsten fjärrsupport vilket innebär minskade kostnader för att skicka ut tekniker samt snabbare service.

Per Attåsen, säkerhetschef på Rusta:

– Vi värdesätter snabb, smidig och enkel hantering av säkerhetsfrågorna. Med Great Security som leverantör har vi alltid en och samma kontaktperson som är väl insatt i vår verksamhet och som kan ge oss den service vi behöver för att kunna bedriva en effektiv verksamhet.

 Rustas Centrallager

01 Sep

Varuhuskedjan Rusta centraliserar sin lagerverksamhet till Norrköping.

Det nya lagret kommer att byggas ute på Malmölandet och beräknas stå färdigt 2015. Det ska rymma 147.000 pallar, vilket omskrivet i golvyta innnebär drygt 57.000 kvadratmeter.

Vi har fått förtroendet att leverera hela säkerhetslösningen till det nya lagret med larm, kameror, lås och...


Ny presentationsbroschyr

01 Sep

Det händer mycket inom Great Security. Vi har tagit fram en ny broschyr som presenterar oss som bolag lite närmare. Riktigt stolta är vi över de fina referenskunder som valt att vara med. Tack till Rusta, Hedin Bil och Helsingborgs Hamn.

Broschyren kommer inom kort finnas i tryckt version i samtliga...


Ny regionschef i Stockholm

26 Jun

Vi hälsar Fredrik Persson välkommen som ny regionschef i Stockholm. Fredrik kommer närmast från Nordic Alarm och kommer med sitt engagemang och sin erfarenhet bli en stor tillgång för oss på Great Security.

Välkommen!

Vill du komma i kontakt med Fredrik, ring 010-33 33 214 eller maila på fredrik.persson@greatsecurity.se


Ny butik i Falkenberg

07 Maj

Vi har flyttat till nya fräscha lokaler i centrala Falkenberg. Välkommen till Arvidstorpsvägen 10 där samma erfarna personal som tidigare hjälper dig!


Ny butik på nätet

17 Mar

Nu lanserar vi vår nyaste butik och den hittar du här på nätet! I vår webbutik erbjuder vi vårt stora låssortiment. I steg 1 är shoppen öppen för företagskunder/fakturakunder men kommer inom några veckor även att erbjudas till privatpersoner och då med kortbetalning.

Välkommen in på ett besök!

Great Security´s Webshop


Succé på Fastighetsmässan i Malmö

26 Feb

Vår monter var välbesökt på Fastighetsmässan även i år. Kunderna var många och vi har redan bokat in oss 2016. Tack för att du kom!


GS i Stockholm flyttar

21 Feb

Nu har vi flyttat till nya större lokaler i Stockholm. Vi har lämnat Söder och flyttat till Kista. Nu hittar ni oss på Skalholtsgatan 2.

Här finns vi nu!

Välkommen förbi!


Vi finns på Fastighetsmässan Öresund 2014

03 Feb

Välkommen att besöka oss på Fastighetsmässan Öresund 2014 på Hyllie. Vi finns i monter C:03 där vi berättar om vårt helhetskoncept. Kom och lyssna och varmt välkommen. Hoppas vi ses!


Vi önskar God Jul

16 Dec

Alla våra kunder önskas en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! I år ger vi ett bidrag till Rädda Barnen som sätter fokus på Filippinerna för att hjälpa och stötta.

VÅRA JUL- OCH NYÅRSTIDER:

Halmstad har stängt 2, 3 och 7 januari

Varberg Vagnvägen har stängt  23, 27 och 30 december

Falkenberg har...


IKANO Kungens kurva säkras

11 Dec

Vi har fått förtroendet att göra en total säkerhetsinstallation till Ikano Fastigheters nya köpcentrum i Stockholm, Kungens Kurva.

Uppdraget innebär larm, passageinstallation och låsinstallation till hela centret och ordervärdet uppgår till ett antal miljoner. Flertalet av butikerna som ska etablera sig är sedan tidigare kunder till oss. Nu får vi...


GS certifierade av Contal

11 Dec

Great Security är nu certifierade för installation av Contal Securitys system inkl larmsändare.


Göteborgskontoret förstärker på tekniksidan

28 Nov

Vi hälsar Mattias Flenner hjärtligt välkommen till oss. Mattias Flenner är tekniker och han jobbar framförallt mest med CCTV & Passagesystem.

Den 3 december börjar Mattias hos oss!

Välkommen i gänget!


Vår butik i Malmö flyttar till ny adress

06 Nov

Vi lämnar Kantyxegatan i Fosie och flyttar till nya fräscha lokaler på Rörsjögatan 18 i centrala Malmö. Den 2 december öppnar vi för nya och gamla kunder.

Välkommen!


GS Göteborg storsatsar med Leif Olsson

30 Okt

Säljkåren i Göteborg kommer att utökas med Leif Olsson som kommer senast från Nokas, men som säkert är mest känd från tiden på Citylarm.

Välkommen till oss Leif!


Seminarium i Falkenberg 28 november

24 Okt

Vi erbjuder Dig att deltaga på vårt Seminarium på Hotell Strandbaden i Falkenberg. Tommy Sköld från SSF, Svensk Stöldskyddsförening kommer att föreläsa mellan kl 08.00 och ca 11.00. Tommy har många års erfarenhet inom fastighetsskydd och olika typer av säkerhetslösningar. I huvudsak kommer vi att beröra området Tillgänglighet och Utrymning samt...


Välkommen till Security Awards 19 September

14 Maj

Den 19 semtember är det dags för Security Awards på Café Opera i Stockholm.

Great Security är med som sponsor och sitter med i juryn gällande ”Årets Säkerhetselev”

Gå in på www.securityawards.se för mer information och anmälan!

 

Välkommen!

 

 

 


GS förvärvar A-CoD

06 Maj

Great Security har förvärvat företaget A-CoD. A-CoD är ett  låsentreprenörsföretag som verkat i Stockholmsregionen. Inriktningen har varit försäljning och montage av lås samt leverans av kompletta dörrmiljöer.

Förvärvet av A-CoD kommer framförallt tillföra oss kompetens inom större låsentreprenader. Ett kundsegement som vi är stora inom i södra och västra Sverige...


Solution – rikskund

14 mars, 2013 mars

 

Great Security Solution tar hand om våra rikstäckande kunder. Med vår projektorganisation som är van att hantera stora projekt och avancerade tekniklösningar kan ni känna er trygg som kund.

Vi har specialiserat oss på några fokusområden:

Logistik

Industri

Köpcentrum 

Konsultjänster (projektering och projektledning) 

Exempel på referenser inom dessa segment är IKANO Fastigheter, SCA och Sveriges Television.

Vill du veta mer vad vårt Solutionteam kan göra för ditt företag?

Kontakta oss!Vi stödjer Barncancerfonden 2013

14 Mar

Great Security är med och stödjer Barncancerfondens arbete under 2013. Gör det du med!


GS Solution – Niklas Nilsson

25 Feb

Vi hälsar Niklas Nilsson välkommen till oss på Great Security. Niklas börjar den 1 april och kommer närmast från Siemens.

Niklas kommer tillsammans med Henrik Palmquist ansvara för vår Solution-del. Niklas har tidigare varit anställd inom Lås och Larmteknik i Helsingborg.

Great Security Solutions är en del inom Great Security...


Security Awards

25 Feb

2013 är det fjärde gången Security Awards delas ut och det sker på Café Opera i Stockholm den 19 september. Syftet med utmärkelserna är att lyfta fram de goda exempel och det stora engagemang som finns i säkerhetsbranschen. Nominera ditt företag, någon du känner eller någon du samarbetar med!

Gå in...


Nu lanserar vi vår nya hemsida

14 Feb

Välkommen till vår nya hemsida. Här hittar du information och presentation av det nya Great Security som är en sammanslagning av bolagen Detecta, Great Security och Lås & Larmteknik.


Nytt avtal med Hemtex

24 Jan

Great Security har fått förtroendet att ta hand om säkerheten till Hemtex butiker runt om i Sverige. -”Vi har låtit Great Security göra några testbutiker och utfallet har varit gott, dom levererar en bra kvalitet till rätt pris och har en genomtänkt lösning för butiksmiljö”, säger Christer Fridell, säkerhetschef på Hemtex. Framförallt blir det...


Nya uppdrag åt SCA i Holland

24 Jan

Vi har fått uppdraget att installera kameralösningar som övervakar processer hos SCA tillverkning i Polen. Vi har sedan tidigare levererat lösningar åt SCA i både Sverige och Polen.


Ny säljare i Stockholm!

23 Jan

Vi hälsar Håkan Elgstrand välkommen till oss på Great Security. Håkan kommer vara placerad på vårt Stockholmskontor och arbeta med försäljning och projektledning. Håkan börjar den 1 februari och kommer närmast från branschkollegan G4S. Kontakta gärna Håkan på 010-33 33 313 eller hakan.elgstrand@greatsecurity.se


Kamerasystem åt AMG-center i Göteborg

20 Jan

Vi tackar för förtroendet att leverera kamerasystem till Hedin Bils nya anläggning i Göteborg.


Nytt förlängt avtal med Sveriges Television

05 Jan

Vi tackar för förtroendet att fortsätta ta hand om SVT:s säkerhetsanläggningar runt om i landet.


KappAhl – Retail

10 december, 2012 december

Great Security Retail är stolta över att få vara med och leverera säkerhetslösningar till KappAhls butiker runt om i Sverige. 

Med drygt 300 butiker i Norden och Polen förstår man vikten av hitta standardiserade lösningar. Det är något som vi på Great Security arbetar hårt för att utveckla.
 Vi levererar kompletta säkerhetslösningar med larm och lås till butikerna.

Patrik Ripadal, Risk Manager KappAhl-koncern säger:
-Det är viktigt för oss att hitta leverantörer som kan leva upp till KappAhls säkerhetskoncept. 
Enkelhet, tempo och tydlighet är ledord för såväl oss som för våra valda leverantörer.

Kontakta oss om du vill veta mer!Lindex

december

Lindex är en av norra Europas ledande modekedjor. Great Security Retail har ramavtal med Lindex gällande säkerhetslösningar till samtliga Lindex-butiker i Sverige. I avtalet ligger fokus på lås- och passagelösningar.

 Great Security är självklart jätteglada för det förtroende som Lindex visar. Sortimentet omfattar flera olika koncept inom damkonfektion, damunderkläder, barnkläder samt kosmetik. 
Totalt rör det sig om 365 butiker i 9 länder i Norden, Baltikum, Ryssland, Centraleuropa och Mellanöstern.

Marcus Olausson, etablerare på Lindex:
– Jag uppskattar den personliga kontakten jag har med Great Security, det gör att man känner sig trygg i projekten. Vi vet att de har koll på läget.

Kontakta oss om du vill veta mer!Vagabond

december

VAGABOND har flera egna butiker i Sverige och som samarbetspartner när det kommer till 
säkerhet har man valt Great Security Retail. 

Ulf Olsson som är Retail Construction Leader på VAGABOND säger:
– Vi valde Great Security för att vi, på ett och samma ställe, kunde få hjälp med säkerheten, både vad det gällde lås & larm och för att de kunde hjälpa oss över hela landet.

En fördel med vårt koncept är att kedjan får ett enhetligt upplägg för sina butiker. Great Security levererar en helhetslösning med larm och lås som är komplett med avtalstjänster för larmcentral och utryckningar.

Kontakta oss om du vill veta mer!Würth

december

Great Security Retail är idag helhetsleverantör av säkerhet till Würths alla butiker som finns runt om i Sverige. Würth har idag 28 butiker på den svenska marknaden och planerar en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. 

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. 
Würths huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav Örebro – med bra kommunikationer till övriga delar av landet.

Magnus Bergdahl, ansvarig för butikerna berättar varför man valt att samarbeta med Great Security
– Den personliga kontakten är viktig för oss, det finns en enkelhet i upplägget som vi gillar.

Kontakta oss om du vill veta mer!Privat – ditt trygga hem

5 december, 2012 december

Vi hjälper er med en bra säkerhetslösning i hemmet!

Kom in och besök någon av våra butiker så kan vi ge tips och presentera bra erbjudanden.

I butikerna hittar du bland annat:

•Kopieringsskyddade nyckelsystem
•Brandsläckare och brandvarnare
•Inbrottslarm
•Kodlås och kortläsare för hemmamiljö
•Kamerasystem
•Personer med stor erfarenhet av lås och säkerhetsteknik

Vi erbjuder en totallösning med lås, brandsäkerhetsprodukter, larm och passagelösningar.
Vill du ha hjälp med installation och service så hjälper vi självklart till med det!
Vi erbjuder kompletta villalarm med uppkoppling till larmcentral med väktarutryckningar.

Vill du handla hemifrån finns över 8 000 artiklar i vår Webshop!

Kontakta oss eller besök våra butiker!Företag – unika lösningar

december

Våra företagskunder erbjuder vi en rad olika lösningar:
Låssystem

Genom våra butiker servar vi idag flera tusen låssystem runt om i Sverige. Vi erbjuder också en central nyckeladministration.

Larm och passagepaket

Våra paketerade erbjudanden inom larm, kamerateknik och passagelösningar är prisvärda och ger er en komplett lösning uppkopplat till larmcentral med väktarutryckningar.

Dörrmekanik

Vi erbjuder skjutdörrsautomatik, slagdörrsautomatik och fönsterautomatik.

Säkerhetsentreprenader

En stor del av vår verksamhet är större säkerhetsentreprenader där vi ofta är totallevererantör av brandlarm, inbrottslarm, passagesystem, kamerasystem och lås.
Vi har erfarna projektledare och projektörer som ser till att dokumentera och styra entreprenaderna.

Fjärrtjänster och serviceavtal

Flertalet av våra system kan idag fjärrhanteras via IP-teknik. Detta ger ett förenklat underhåll och billigare service.
För våra kunder med serviceavtal kan vi också kontinuerligt se till att säkerheten är säkerställd samt erbjuda en bättre prisbild.

IP-baserad larmöverföring

Vi är idag inne i övergång där vi går från analog teknik till IP-baserat. De fasta telefonlinjerna … Read More »Retail – helhetslösningar

1 december, 2012 december

Great Security Retail har ett tydligt mål. Vi erbjuder kedjekunder helhetslösningar inom säkerhet. Vi har idag avtal med de största butikskedjorna i Sverige och även i Norden. Totalt hanterar vi runt 2500 butiker med säkerhetsinstallationer, service och support.

Vi vill förstå er verksamhet. Våra tekniska lösningar ska underlätta och samtidigt säkra er vardag. Vi vill fokusera på enkla lösningar. Det underlättar för våra kunder både ekonomiskt och servicemässigt.

 Det personliga engagemanget är viktigt för oss!

Vår arbetsprocess vid projektledning är väl definierad:

Butiksstandard – Gemensamt tar vi fram en standard för er lösning. Antingen utifrån våra standardlösningar eller specialanpassat för just er.
Dörrstandard – En viktig del för att förenkla nyinstallation och service är våra väldefinierade dörrtyper. Grafiskt visar vi hur en dörr ska larmas och låsas.
Projektering – Våra projektledare ritar upp hur butiken ska säkras.
Installation – Tillsammans med våra … Read More »Ny SPOC på Great Security Retail

01 Dec

Vi välkomnar Felix Hellgren till GS Retail. Felix har arbetat inom Great Security (Detecta) tidigare men då på västsidan i Göteborg. Nu byter han arbetsuppgifter och kommer vara ansvarig för b.la. Hennes & Mauritz.


Certifieringar – trygghet på pränt

05 Nov

Vår ambition och vårt mål är att göra våra kunders tillvaro tryggare. Det innebär att vi som leverantör hela tiden måste hålla oss uppdaterade med vad som händer i branschen. Vi har därför koll på vilka lagar och regler som gäller och jobbar aktivt med vårt förbättringsarbete för att...


Historia – från då till nu

5 november, 2012 november

1992

I början av 1992 startas Detecta Larm i Varberg av Sven-Göran Svensson och Jörgen Carlsson.

1994

Lås & larmteknik startas i Eslöv av Henrik Palmquist och Kaj och Lena Åkesson. 18 år senare har ägandet övergått till Lås & Larmteknik Europe med Håkan Eksandh och Rikard Svensson i spetsen.

2007

Great Security startas av Fredric Öjebrandt tillsammans med 3 delägare (Lås & Larmteknik, Detecta och Jonik) med ambitionen att bli ett rikstäckande alternativ för kedjekunder inom handel. Segmentet ”Retail” startas och snart har man flera av Sveriges största kedjor inom handel som kunder.

2012 – juni

Nya Great Security Sverige AB bildas.
Ägarna till bolagen Great Security, Detecta och Lås & larmteknik bestämmer sig för att skapa en ny gemensam koncern. Jonik väljer en annan väg och lämnar samarbetet.

Det nya Great Security blir en rikstäckande aktör med en stor bredd i sitt erbjudande. Med sin spetskompetens inom … Read More »Passersystem – framkomlighet och skydd

november

Great Security erbjuder olika lösningar av tillträdeskontroll såsom passagesystem, passersystem och porttelefon.

Genom att installera ett passagesystem minskar behovet av nycklar. Det medför en ökad trygghet och kontroll på tillträdet till olika lokaler och fastigheter.

Vi erbjuder både online- och offlineläsare samt centralenheter med integrationsmöjligheter.
Med en enkel programvara i en dator eller via en app i telefonen kan du enkelt styra systemet.

Om ni istället önskar det kan vi sköta er anläggning på distans. Systemet bygger på IP-baserade system från marknadsledande tillverkare och erbjuder det senaste inom säkerhetsteknik.

Är du ute efter enskilda produkter? Besök vår webbshop. Enkelt och smidigt!

Vill du veta mer om hur våra system skulle kunna förenkla tillträdet till dina lokaler,

Kontakta oss!Brandsäkerhet – trygghet och kompetens

november

Vi är certifierad anläggarfirma för brandlarm med allt vad det innebär för din trygghet, med behöriga ingenjörer som tar hand om allt åt dig. Brandlarm kräver kompetens och erfarenhet för att systemen ska fungera korrekt. Fråga oss gärna om våra referensanläggningar om du vill se exempel på hur en lösning ser ut.

Vi erbjuder våra kunder intressanta tjänster som gör larmen ännu tryggare. Exempelvis årsprov, månadsprov samt ip-baserade larmsändare med pollningsfunktioner.

Alla kunder är inte behov av ett certifierat brandlarm, då kan vi med vår kunskap och erfarenhet projektera ett enklare utrymningslarm med samma professionella upplägg.

För att ge en snabbare och enklare utrymning erbjuder vi också talande utrymningslarm.

Är du ute efter enskilda produkter? Besök vår webbshop. Beställ i lugn och ro och få varorna levererade till dig. Enkelt och smidigt!

Vill du veta mer om brandlarm och utrymningslarm?

 Kontakta oss!Inbrottslarm – din trygga borg

november

Vi erbjuder alla typer av larm. Från de grundläggande till de mest avancerade systemen. Det betyder att vi kan hjälpa er med just de lösningar som ni behöver. För din trygghet har vi certifieringen behörig anläggarfirma inbrottslarm klass 3, vilket betyder att vi har befogenhet och kompetens att handha de mest avancerade lösningarna.

Distanslösningar är något som vi kan erbjuda tack vare den nya tekniken med IP-kommunikation. Flera av våra system har du också möjlighet att styra via appar.

Paketlösningar

För mindre företag och privatpersoner har vi paketlösningar. Med en paketlösning får du ett system som är uppkopplat och klart med koppling till  en larmcentral. För det betalar du en fast månadskostnad. Larm och passagesystem i kombination ger en smidigt användning.

Integrerade system

Vi är vana vid stora projekt som ofta handlar om integration. Det innebär att det i samma systemlösning kombineras olika typer av larm … Read More »Kameraövervakning

november

Kameraövervakning handlar inte bara om att kunna motverka brott. Det finns också en mängd andra användningsområden, som processövervakning och bevakning av anläggningar och maskiner. Inom kameraövervakning erbjuder vi förstklassiga lösningar och är certifierad anläggarfirma CCTV klass 3 och 4 med egna behöriga ingenjörer.

Du kan känna trygghet i att kameran blir ditt vakande öga – dygnet runt. 

Den digitala tekniken möjliggör idag en fantastisk bildkvalitet och ger dessutom stor flexibilitet. Lagstiftningen kring kameraövervakning har förenklats och vi hjälper dig självklart med de ansökningar och tillstånd som krävs för en laglig användning av ditt övervakningssystem. Många av våra anläggningar kopplar vi sedan upp mot en central larmcentral för att kunna få bildverifiering.Genom våra fjärrlösningar kan vi erbjuda service- och underhållsavtal. Vi har en bred kompetens inom många olika IP-plattformar!

Är du ute efter enskilda produkter? Besök vår webbshop. Beställ i lugn och ro och få varorna levererade … Read More »Lås & nycklar – enkelt tryggt

november

Vår styrka är din styrka. En stor del av vår verksamhet är olika lås- och mekaniklösningar och vi har erfarenhet av att kombinera mer traditionella lösningar med den nya digitala tekniken.

Vi levererar bland annat:
– Dörrautomatik
– Lås och cylindrar
– Värdeskåp
– Galler

Till den traditionella tekniken har vi adderat ett flertal tjänster som:
– Central nyckeladministration
– Projekteringshjälp med dörrstandarder
– Projektering av låssystem
– Service- och underhållsavtal för dörrautomatiker, låssystem mm.

Se mer om våra lösningar här:

I våra butiker kan vi hjälpa till med tips, råd och tillverka nycklar och cylindrar.
Eller besök vår webbshop. Beställ i lugn och ro och få varorna levererade till dig. Enkelt och smidigt!Lås & larm

november

Lås och Larmteknik i Skåne är sedan 2013 fusionerat med Great Security!Detecta

november

Detecta Lås och Larm är sedan 2013 fusionerat med Great Security.

 Retail

november

Helhetslösningar inom säkerhet

Great Security Retail har ett tydligt mål. Att erbjuda kedjekunder helhetslösningar inom säkerhet. Vi har idag avtal med de största butikskedjorna i Sverige. Totalt hanterar vi över 1700 butiker med service och support.

Egen organisation inom Great Security

Retail-delen är en egen organisation inom GS och arbetar utifrån ett SPOC-koncept (Single Point Of Contact).

Rikstäckande och lokalt

Huvudkontoret för Retail-delen inom Great Security ligger i Örebro. Till det har vi tekniker utspridda över hela landet. Det gör att vi alltid kan erbjuda snabb service med lokal närvaro.

A Great Project

Vi vill förstå er verksamhet. Våra tekniska lösningar ska underlätta och samtidigt säkra er vardag. Därför fokuserar vi på enkla lösningar. Det underlättar för våra kunder – både ekonomiskt och servicemässigt.Det personliga engagemanget är viktigt för oss!

Vår arbetsprocess vid projektledning är väl definierad:

Butiksstandard – Gemensamt tar vi fram en standard för er … Read More »Great centralt

november

Great Security finns idag lokalt på 11 orter i Sverige och kontor finns i Stockholm, Örebro, Göteborg, Falkenberg, Varberg, Halmstad, Helsingborg, Malmö, Eslöv, Landskrona och Lund. Huvuddelen ligger i navet av Sverige i Örebro.
Stommen i Great Security Syd utgörs av bolaget Lås & Larmteknik och Väst utgörs av Detecta Lås & Larm. Båda bolagen ingår numera i Great Security.

Våra kompetenscenters ligger i Lund, Varberg och Stockholm/Örebro. Härifrån sköter vi våra lokala projekt med projektledare, arbetsledning och support.Dörrautomatik

16 Mar

Med dörrautomatik kan besökare enkelt ta sig in och ut ur butiken eller fastigheten. Våra tekniker har en gedigen kunskap och är utbildade i våra samarbetspartners olika produkter. Vi hjälper till med ett helhetskoncept kring dörrautomatik. Med ett 70-tal egna tekniker och ett bra partnernätverk, kan vi erbjuda snabb service...