Det händer hos oss


Prestigeuppdrag på Danderyds sjukhus

24 april, 2017 april

I samband med att SLL/Locum bygger en ny akutvårdsmottagning på Danderyds sjukhus har Great Security fått uppdraget som entreprenör inom lås och mekanik. Ett riktigt prestigeuppdrag med ett ordervärde på över 16 miljoner kr. Läs mer om Greats prestigeuppdrag på Danderyds sjukhus här:

TILL PRESSMEDDELANDETLinus Sandberg blir ny säljcoach i Great Väst

21 april, 2017 april

 Hallå där Linus Sandberg ny säljcoach i Great Väst. Hur känns det?

Fantastiskt! Det är en ärofylld uppgift och det skall bli sjukt kul att få utveckla och coacha GS Väst säljteam mot   nya höjder.

Vad kommer du göra som säljcoach?

Egentligen två fokusområden. Det första är att se till att stötta säljteamet i dom olika processerna med hjälp av coachingsamtal både veckovis och månadsvis, varierat i enskilda samtal och grupper. Här kommer jag också följa upp all försäljning som sker samt även utvärdera avslutade projekt.

Andra delen är såklart att se till så att säljarna har att göra! Genom att säkerställa rutiner vi har i bolaget, utbilda i säljtekniker samt ta till vara på varje enskild medarbetares kompetenser kommer det resultera i en mer effektiv säljgrupp.

Dina kunder är flitiga att berömma dig. Vad gör dig till en bra säljare?

För det första, … Read More »Great på Trygghetskamerans Dag 26 april

19 april, 2017 april

Den 26 april finns vi på Trygghetskamerans Dag som är årets största event inom kameraövervakning.

Årets tema är:

Kamerors brottspreventiva effekt – finns den?
Människa och teknik i samspel för effektiv brottsbekämpning

Trygghetskamerans dag arrangeras av SecurityUser på Clarion Hotel Stockholm.
Program: www.securityuser.com/trygghetskameransdag

Exempel på kameralösningar vi erbjuder:

Kameraövervakning
Bildanalys
Värmekameror
Trygg Hemma – Trygghetskameror för hemtjänsten
Kameror för processindustrin

Det är oss ni träffar på Trygghetskamerans Dag!Great ställer ut på SHOP2017

18 Apr

Varmt välkommen till Great Securitys montrer på SHOP2017 den 10-11 maj på Kistamässan. Ni hittar oss vid Scen 3 i mässområdet monter: N04.

Vi vill gärna berätta hur vi hjälper våra kedjekunder med helhetslösningar inom säkerhet. Läs mer om vårt Retailkoncept här: www.greatsecurity.se/sakra-butiker

I vår monter hittar ni även Axis som kommer att prata om avancerade kameralösningar...


Glad Påsk!

13 Apr

Vi önskar alla medarbetare, kunder och samarbetspartners en riktig GREAT Påsk!


Vår verksamhet på västkusten expanderar

12 Apr

Vill du bli GREAT och jobba på ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsföretag? Just nu söker vi flertalet säkerhetstekniker med placering i Göteborg. Läs mer och ansök på: www.greatsecurity.se/sakerhetstekniker-goteborg


Intelligent säkerhetslösning till Rörkraft

06 Apr

När ingenjörsfirman Rörkraft flyttade till nya lokaler behövde man ett enkelt säkerhetssystem med passerbrickor (tags) istället för nycklar.

Systemet som installerades skulle göra hanteringen av passerbrickor och larm så enkel som möjligt. En borttappad passerbricka kan enkelt raderas och en ny registreras i systemet och för inte med sig några...


Nominera till Årets Säkerhetschef

05 Apr

Varje år i oktober prisar säkerhetsbranschen inspirerande kollegor som driver säkerhets- och trygghetsarbetet i samhället framåt.

Nu är det återigen dags att nominera till Security Awards 2017! I år sitter Great Security i juryn för kategorin Årets Säkerhetschef. Vet du någon som på något sätt gjort ett avtryck och är inspirerande? Kännetecknas av mod,...


HLR utbildning

05 Apr

Igår genomförde vi en HLR-utbildning (Hjärt-Lungräddning) med våra medarbetare på västkusten! En otrolig viktig utbildning som ger trygghet om olyckan skulle vara framme.


Mindre fellarm med nytt säkerhetssystem på Östgöta Nation

29 mars, 2017 mars

Östgöta Nation är en av Uppsalas äldsta nationer och är en av tretton studentnationer i Lund.
Vid Östgöta Nations renovering av kök och bar fick Great Security nöjet att leverera lås med elektroniska cylindrar och nytt inbrottslarm. Man uppgraderade även daglarmsfunktionerna för att få en säkrare miljö.

– De nya säkerhetsåtgärderna har framförallt gjort att färre larm utlöses i onödan. Passersystemet med taggar istället för nycklar både förenklar vardagen samt gör in och ut passage betydligt säkrare, säger Alexander Eiring, husförman.

– Det finns flera anledningar varför vi valde Great Security. Dels för att vi jobbat ihop sedan tidigare samt att de alltid levererat det som sagts. Stor eloge till Tom Petersson på Great som alltid ger ett bra bemötande. Man blir alltid glad när han kommer på besök!

 

Har du frågor eller vill veta mer om denna säkerhetslösning? Kontakta mig!Träffa oss på Fastighet2017 i Solna 3 april

29 Mar

Vi ser fram emot att träffa er den 3 april på Park Inn i Solna och Fastighet2017-mässan!

Träffa oss i vår GREAT-monter och prata om ert säkerhetsbehov till BRF eller flerbostadshus. Vi svarar gärna på era frågor kring Porttelefoni – Passersystem – Lås – Tvättstugebokning m.m.

Datum: 3 April Tid: 17.00-20.00 Vart: Park Inn Solna Anmälan: www.fastighet2017/solna/biljetter

Varmt...


Great Varberg på Fastighet2017

27 Mar

Tack alla som träffade oss den 23 mars på Varberg Event och Fastighet2017-mässan!

 

 


Great Stockholm växer

22 Mar

Vårt gäng i Stockholm behöver fler duktiga medarbetare!

Projektör/Projektledare mekanik

Säkerhetstekniker

Låstekniker


Retail expanderar!

17 Mar

Vår retailavdelning expanderar och söker dig som jobbar som säkerhetstekniker men vill ta steget mot projektering/projektledning! Läs mer om jobbet och ansök här: www.greatsecurity.se/om-oss/bligreat


Träffa våra medarbetare!

16 Mar

Hallå där Fares!

Vem är du? Jag heter Fares är 30 år bor i Lund med familj, fru och 3 barn. Jag gillar brottning och på fritiden är jag brottningstränare!

Vad gör du på Great? Butikschef för region Skåne. Min roll är att effektivisera arbetet i alla butiker genom bl.a gemensam inköp mm.

Hur...


Great på invigningen av Dormys nya huvudkontor

16 Mar

Igår var vi på en trevlig invigning av Dormys nya huvudkontor i Örebro!

Vi tackar ägarna Lasse och Mats på Dormy för en trevlig invigning och dessutom tack för att vi på GREAT får vara er säkerhetsleverantör runt om i Sverige!

Vill ni veta mer om projektet så kontakta oss!


Great tecknar ramavtal med Karlssonvaruhusen.

15 Mar

Karlssonvaruhusen finns på 11 orter runt om i Sverige och har under flera år använt Great Security som sin säkerhetshetsleverantör.

Nu tecknar vi ett flerårigt ramavtal för att ta hand om samtliga enheter och nyetableringar.

Karlssonvaruhusen ligger utanför storstäderna från Bräkne-Hoby i söder till Bollnäs i norr. Deras mål är att etablera flera...


Lediga jobb – Stockholm

15 Mar

Just nu söker vi två lediga tjänster till vårt engagerade gäng i Stockholm!

LÅSTEKNIKER

SÄKERHETSTEKNIKER


Träffa oss på Fastighet2017 i Varberg den 23 mars!

14 Mar

Vi ser fram emot att träffa er den 23 mars på Varberg Event och Fastighet2017-mässan!

Träffa oss i vår GREAT-monter och prata om ert säkerhetsbehov till BRF eller flerbostadshus. Vi svarar gärna på era frågor kring Porttelefoni – Passersystem – Lås – Tvättstugebokning m.m.

Datum: 23 mars Tid: 17.00-20.00 Vart: Varberg Event Anmälan: www.fastighet2017/varberg/biljetter

Varmt välkomna! Det är oss ni...


Great på Fastighet2017 i Nacka!

08 Mar

Idag står vårt duktiga gäng i Stockholm på Fastighet2017 i Nacka. Välkommen att prata intelligent säkerhet med oss hälsar Fredrik, Håkan och Sebastian! Mässan har öppet fram till 21.00 idag, onsdag 8 mars.


Great stöttar kampen mot barncancer!

2 mars, 2017 mars

Great Security skänker 15 000 kr till Barncancerfonden och deras viktiga arbete att utrota barncancer!

Mer information om Barncancerfondens arbete finns på: https://www.barncancerfonden.seServiceavtal för ansvarsfull och långsiktlig säkerhet!

02 Mar

Med Greats serviceavtal får du en ansvarsfull säkerhet även efter vi utfört en installation. Genom regelbunden tillsyn jobbar vi för en långsiktig säkerhet som får din säkerhetsanläggning att hålla lite längre och du slipper dessutom otrevliga överraskningar.

Vi erbjuder även andra tjänster: Larmcentral Nyckelhantering IOT Molntjänster Fjärrsupport

Vill du veta mer om våra tilläggstjänster som gör...


Träffa oss på Fastighet2017 i Nacka

20 Feb

Vi ser fram emot att träffa er den 8 mars på Elite Hotel Marina Tower och Fastighet2017-mässan!

Träffa oss i vår GREAT-monter och prata om ert säkerhetsbehov till BRF eller flerbostadshus. Vi svarar gärna på era frågor kring Porttelefoni – Passersystem – Lås – Tvättstugebokning m.m.

Datum: 8 mars Tid: 17.00-20.00 Vart: Elite Hotel...


Framtidens lösningar är GREAT!

17 Feb

Den digitala framtiden är redan här. Kolla in vår animerade film på smarta och intelligenta lösningar för lås&nycklar!


Träffa oss på Fastighet2017

15 Feb

Under 2017 kommer du kunna träffa  våra passionerade och duktiga medarbetare runt om i Sverige på Fastighet2017. Så passa på att besöka vår monter och prata om ert säkerhetsbehov till BRF eller flerbostadshus. Vi svarar gärna på era  frågor kring Porttelefoni – Passersystem – Lås – Tvättstugebokning m.m.

På dessa orter...


Passersystem till Brf Tre Björnar

10 Feb

Ett nytt passersystem med porttelefoni från Axema Vaka har installerats i Bostadsrättsföreningen Tre Björnar av våra duktiga medarbetare i Halmstad! Vi tackar såklart för förtroendet. Vill ni veta mer om våra säkerhetslösningar för BRF och flerbostadshus så kan ni passa på att besöka oss på Fastighet2017 eller kontakta oss direkt! 


Intelligent säkerhet till flerbostadshus och BRF!

08 Feb

Den 16 februari kan ni träffa oss på Fastighet 2017 på Halmstads Teater och prata om ert säkerhetsbehov till BRF eller flerbostadshus!

Olika behov ger olika säkerhetslösningar för ert flerbostadshus. Därför är det viktigt för oss att veta de boendes behov och beteendemönster så att säkerheten fungerar optimalt för både...


Certifieringar – trygghet på pränt

1 februari, 2017 februari

Vår ambition och vårt mål är att göra våra kunders tillvaro tryggare. Det innebär att vi som leverantör hela tiden måste hålla oss uppdaterade med vad som händer i branschen.

Vi har därför koll på vilka lagar och regler som gäller och jobbar aktivt med vårt förbättringsarbete för att kunna erbjuda produkter och tjänster med hög kvalitet. Vi har ett stort antal certifieringar, licenser och auktorisationer som hela tiden underhålls och förnyas. Att vi har dem är tydliga bevis på att vi jobbar rätt!

Våra intyg och certifikat: 

Assa Säkerhetscenter
Licens att arbeta med de flesta större lås och nyckelfabrikat Evva, Assa, Kaba och Dorma
Kvalitetscertifierad enligt ISO 9001
Miljöcertifierad enligt ISO 14001
Svensk Brand & Säkerhetscertifiering
Certifierad låsmästare
Certifierad anläggarfirma brandlarm
Certifierad anläggarfirma inbrottslarm klass 3
Polisgodkänd för försäljning och installation av larm
Anläggarfirma CCTV klass 3 och 4

Great Security håller en hög standard som något självklart. Därför anlitar vi bara … Read More »Ny teknik lyfter säkerhetsbranschen

31 januari, 2017 januari

Den skånska säkerhetsbranschen växer. Byggboom, ny smart teknik är tillsammans med omvärldsoro och otrygghet några av förklaringarna, skriver HD-Sydsvenskans näringslivssajt 8till5.se.

Great Securitys VD, Patrik Forsberg berättade om hur ny teknik skapat fler användningsområden.

– Tidigare var ett larm ett larm. Idag kan tekniken användas till oerhört mycket mer än att bara skydda. I en butik kan man till exempel använda en kamera till att räkna besökare vid olika tidpunkter på dagen och maximera bemanningen utifrån det. Det skapar ett mervärde för våra kunder, säger Patrik Forsberg.
– En annan fördel med den nya tekniken är att vi numera kan erbjuda service på distans. Genom att koppla upp oss mot anläggningen kan vi ofta lösa problemen direkt. Det blir effektivare och går fortare än om vi skulle åka ut till kunden, säger Patrik Forsberg.

Läs hela artikeln kring ny teknik i säkerhetsbranschen här: /www.8till5.se/ny-teknik-lyfter-sakerhetsbranschenVilka är Great Security?

31 Jan

Great Security Sverige AB är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet. Vi erbjuder paketlösningar samt skräddarsydda säkerhetslösningar inom segmenten retail, solutions, vision, privat och företag. Vi har över 140 passionerade anställda och en omsättning runt 240 miljoner.

Eller enklare förklarat här i en film på 1,4...


Nyckelskåp – för säker förvaring

25 Jan

Har ni många nycklar i omlopp på ert företag? Då skulle ett nyckelskåp underlätta att hålla ordning på era gemensamma nycklar.

Fördelarna med ett nyckelskåp är många:

Förhindrar att nycklar hamnar i fel händer Underlättar och effektiviserar administration Ger tydliga rutiner Kontroll över vem som hämtar ut nycklar

Du kan välja mellan traditionella nyckelskåp, mekaniska lås...


Great Security säkrar Svenska Kyrkan i Eslöv

20 januari, 2017 januari

Användarvänlighet är viktigt när det gäller säkerhetssystem.

Svenska kyrkan i Eslöv är en viktig kund för Great Security och när ett nytt säkerhetssystem installerades i Eslöv var användarvänligheten i centrum. Great installerar öppna system och det specifika SPC-system som installerats kan hantera både larm och passagekontroll. Dessutom är det enkelt att fjärrsupportera vilket öppnar möjligheter att på distans avhjälpa eventuella fel och få en säker kontroll av funktionen.

Peter Magnusson är kyrkogårds/fastighetschef på Svenska Kyrkan Eslöv och han berättar så här om det nyinstallerade larmet.

– Vi är väldigt nöjda med larmet då det är väldigt användarvänligt samt att man enkelt kan bläddra igenom menyer och få information på en klartextdisplay. Vi har ett samarbete med Great Security sedan en tid tillbaka då vi vet att de är en stabil, kunnig och bra samarbetspartner!

Vi på Great tackar för förtroendet!Lediga jobb!

13 Jan

Bli GREAT! Vi är inne i en expansiv fas och letar efter nya medarbetare. Är du en av dom som vill vara med och utveckla våra kunders säkerhetslösningar? För oss på Great är vår värdegrund viktig, vi letar efter medarbetare som kan svara upp på våra värdeord intelligent, ansvarsfull och passionerad.

Klicka här...


Träffa oss på Fastighet 2017 i Halmstad

11 januari, 2017 januari

Kom och träffa GREAT på Fastighet 2017 i Halmstad den 16 februari på Halmstad Teater.
Passa på och ställ era frågor kring Porttelefoni – Passersystem – Lås – Tvättstugebokning m.m.

Varmt välkomna! Det är oss ni träffar på mässan:Happy Fitness valde Great Security

5 januari, 2017 januari

Det nyöppnade gymmet Happy Fitness i Harplinge valde Great Security som leverantör av säkerhet i form av passersystem och inbrottslarm.
Happy Fitness är ett företag som arbetar med friskvård och hälsa på landsbygden.

Vi tackar för förtroendet!Vi önskar er en God Jul & Gott Nytt År!

20 Dec

Vi önskar alla våra medarbetare, samarbetspartners och kunder en riktigt GREAT Jul och ett GREAT nytt år!

Under jul och nyår har våra butiker lite ändrade öppettider.

Öppettider Malmö 23/12 7.30-11.30 24/12 Stängt 25/12 Stängt 26/12 Stängt 27/12 7.30-16.30 28/12 7.30-16.30 29/12 7.30-16.30 30/12 7.30-11.30 31/12 Stängt

Öppettider Lund 23/12 7.00-16,00 24/12 Stängt 25/12 Stängt 26/12 Stängt 27/12 7.00-16.00 28/12 7.00-16.00 29/12 7.00-16.00 30/12 7.00-16.00 31/12 Stängt

Öppettider Landskrona 23/12 7.00-12.00 24/12 Stängt 25/12...


Tack till alla som bidrog till Musikhjälpen!

19 Dec

Tusen tack till alla ni som skänkte pengar till Greats digitala insamlingsbössa till Musikhjälpen!

Totalt skänktes sammanlagt 18.000 kr som oavkortat går till Musikhjälpen.

 


Var med och stötta Musikhjälpen!

16 december, 2016 december

Great Security skänker 15.000 kr till Musikhjälpens insamling till kampen för att barn i krig ska ha rätt att gå i skolan.

Du kan också bidra genom att skänka pengar i vår digitala insamlingsbössa

Skänk ett bidrag till Musikhjälpen!
Du hittar Greats insamling här: bossan.musikhjalpen.se/insamling/great-security-med-vannerThe Great Academy 2016

13 december, 2016 december

Vi gratulerar våra första deltagare i The Great Academy!
Great Academy är ett värdebaserat utvecklingsprogram för chefer och ledare inom Great Security.

Vi säger grattis till dessa deltagare för genomförd utbildning!
Björn Berggården – Regionchef VÄST
Daniel Svensson – Ansvarig Vision
David Hedlund – Ansvarig Elektronik – SYD
Felix Hellberg – Ansvarig Retail
Fredrik Persson – Regionchef NORD
Katarina Sjöberg – Ekonomichef
Ulf Petersson – Regionchef SYD

Utbildningen har gett kompetens för tillväxt inom dessa områden: Ledarskap, Ekonomi, Kulturbygge, Effektivitet, Kommunikation och Teambygge.

Ni är GREAT!Tillbaka till framtiden med Great!

09 Dec

Great fortsätter att satsa på rörliga informationsfilmer!  I vår senaste film kan ni se en del av våra säkerhetslösningar inom lås och nycklar. Allt från traditionella låscylindrar och nyckelservice till framtidens digitala lösningar.

Kolla gärna och kommentera vad du tyckte om filmen på vår Facebook-sida eller YouTube-kanal!


Great startar Great Academy

29 november, 2016 november

Inom Great Security har vi nu startat ett utbildningsprogram för våra ledare som vi kallar, Great Academy.

På Great vet vi att vår främsta framgång för att fortsätta växa är att vidareutveckla våra medarbetare. Därför startar vi Great Academy och utbildar våra ledare i ansvarsfullt, passionerat och intelligent ledarskap!

Utbildningarna gör i samarbete med NSM (Nordic school of management).

Vill du också bli GREAT? Kolla in våra lediga tjänster på: www.greatsecurity.se/om-oss/bligreatGREAT säkrar Dollarstore

18 Nov

Här är en av våra duktiga låstekniker, Mikael Eriksson som precis är färdigt med montage av lås och beslag på Nya Dollarstore i Luleå.

Vi tackar Byggsystem i Öresund för förtroendet!


Lediga jobb: Säkerhetstekniker – Halmstad

17 Nov

Bli GREAT! Just nu söker vi en Säkerhetstekniker till vårt passionerade gäng i Halmstad!

Läs mer om jobbet här: www.greatsecurity.se/bligreat


NCC Valde Great Security!

16 Nov

NCC Valde Great Security som samarbetspartner avseende lås, låssystem, dörrstängare och låssmedstjänster i projektet Kv Juristen i Halmstad som omfattar betydande om- och tillbyggnadsarbeten! Vi tackar såklart NCC för förtroendet och utlovar hög service!


Bostadsrättsföreningen Bågen väljer Great Security

10 november, 2016 november

Bostadsrättsföreningen Bågen i Halmstad har valt Great Security som leverantör av tvättboknings- och porttelefonsystem. Vi tackar för förtroendet!Träffa oss på Fastighet 2016 i Stockholm!

8 november, 2016 november

På torsdag den 10 november finns vi på Fastighet2016 på Münchenbryggeriet i Stockholm.
Fastighet är för dig som är ägare av flerbostadshus, styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar och dom som arbetar aktivt med förvaltning och drift av flerbostadshus.

Passa på att träffa oss i vår monter och prata intelligent säkerhet och vad den kan göra för dig!

Mässan startar klockan 17.00 – 21.00 och är kostnadsfri.

Boka din biljett HÄR
Inbjudan hittar du HÄRSenaste nyhetsbrevet från Great Security

03 Nov

Läs vårt senaste nyhetsbrev HÄR!


Vinnaren i vår tävling på SKYDD 2016!

26 oktober, 2016 oktober

Stort grattis säger vi till Tommy Hansen från WSP Systems, som är vinnaren i vår tävling på SKYDD-mässan. Tommy vinner en Samsung Smartcam som har många användningsområden. Grattis säger vi från GREAT!

Tog du ett foto i vårt fotobås den 25 oktober? Kolla om du finns med här:Bilder från vårt fotobås på SKYDD 2016

26 Okt

Du hittar alla bilderna från vårt fotobås på vår Facebook-sida!


Susan Bergman, Combitech blev Årets Säkerhetskonsult!

25 Okt

Stort grattis Susan Bergman, Combitech till årets vinnare i Security Awards – Årets Säkerhetskonsult som delades ut på SKYDD mässan i Stockholm under tisdagen!

Priset delades ut av GREATs marknadschef, Fredric Öjebrandt.

 


Träffa oss på SKYDD 2016!

24 Okt

Imorgon 25 oktober hittar ni oss på SKYDD 2016 på Stockholmmässan!

Ni finner oss i Skydd & Säkerhets monter A21:49. Där kan ni ta en bild i vårt fotobås samt tävla och ha chansen att vinna fina priser!

Välkommen till monter A21:49 den 25 oktober mellan 9.00-17.00!


Great Göteborg vann Securitas boulefinal

21 Okt

Här ser ni glada vinnare i Securitas boulefinal! Stort grattis till Michael Ingemarsson, Jesper Andersson och lagets ankare Niklas Carlén från Great Göteborg. Ni är GREAT!

Premiär för Falkenbergs ny arena!

19 Okt

Den 13 oktober var det äntligen premiärmatch på Falkenbergs nya arena (Falcon Alkoholfri Arena.) Alla som varit med och byggt den nya arenan fick chansen att testa på underlaget. Matchen slutade 3-3 och arenan fick mycket godkänt i betyg.

Great Security har i uppdrag av Bravida levererat en omfattande säkerhetslösning vilket innefattar brandlarm, utrymningslarm,...


Ta en bild i vårt fotobås den 25 okt på SKYDD2016!

17 Okt

Den 25 oktober finner ni oss på SKYDD 2016 på Stockholmmässan i Skydd&Säkerhets monter. Där kan ni ta en bild i vårt fotobås samt tävla och ha chansen att vinna fina priser!

Välkommen till monter A21:49 den 25 oktober mellan 9.00-17.00!


Bli GREAT! Vi söker nya medarbetare.

15 Okt

Vill du bli GREAT och jobba i ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag?

Just nu söker vi Säkerhetstekniker! Läs mer och ansök på: http://www.greatsecurity.se/om-oss/bligreat


Great delar ut pris på Security Awards

12 Okt

Den 25 oktober går årets upplaga av Security Awards av stapeln på SKYDD 2016, Stockholmsmässan.

Security Awards är säkerhetsbranschens stora pris som varje år delas ut i 14 olika kategorier till de personer eller företag som gjort det lilla extra för att utveckla branschen.

Great Security är i år stolt kategoripartner...


Great stöttar Världens barn

28 september, 2016 september

Vi är otroligt stolta att få vara delaktiga i det viktiga arbetet och insamlingen till Världens Barn. Igår hölls en välgörenhetsgala i Örebro där nästan 90 000 kronor samlades in till de barn i världen som behöver det allra mest.

Vill du också bidra? Ge en gåva här!Michael Ingemarsson ny Teamchef i Göteborg!

14 september, 2016 september

Nu tillsätter vi en ny tjänst i region Väst som en följd av vår kraftiga tillväxt inom hela Great Security. Under våren har 8 nya medarbetare anställts i väst och antal medarbetare i regionen närmar sig nu 60 stycken.

Valet föll på Michael Ingemarsson som blir ny teamchef för Göteborgsregionen och kommer ansvara för de säljare, projektörer och tekniker som har Göteborg som sin bas.

Michael har varit anställd på Great Security i 3 år som behörig ingenjör inom brandlarm och arbetat med framförallt projektering och försäljning.

Björn Berggården som är regionchef i Väst berättar: Michael är en medarbetare med gedigen erfarenhet inom säkerhetsbranschen och det känns kul att ge honom det här förtroendet. Inom Great Security vill vi ge medarbetare chansen att utvecklas och då känns det bra att kunna göra en intern rekrytering.

 Bli GREAT! Vi söker nu en säkerhetstekniker till SYD

14 Sep

Är du GREAT? Just nu söker vi en säkerhetstekniker till vårt härliga gäng i SYD! Ansök eller läs mer om tjänsten här: http://www.greatsecurity.se/sakerhetstekniker-syd/


Willhem valde Great Security

12 Sep

Willhem valde Great Security som leverantör av postboxar integrerade i Aptus passersystem.

Kontakta oss för produktinformation!


Just nu: Driftstörningar Halland

08 Sep

Just nu har vi driftstörningar i Halland vilket påverkar en del av våra kunder som använder Telias nät.

Telia jobbar på problemet och vi hoppas kunna lösa det så snart som möjligt!

Information uppdateras löpande.

Felanmälan sker till nummer: 0340-740 600.

 

 


Great Security i Dagens Handel

04 Sep

Kul att Dagens Handel uppmärksammar vår nya rekrytering! http://www.dagenshandel.se/nyheter/mq-tappar-sin-sakerhetschef/


Senaste nyheterna från Great Security

02 Sep

Här är senaste nyhetsbrevet från Great Security, GREAT News!

Vill du också har vårt nyhetsbrev? Anmäl dig HÄR.


Utökade öppettider i Varbergsbutiken

1 september, 2016 september

Glada nyheter från vår butik i Varberg!
Nu utökar vi öppettiderna i Varbergsbutiken för alla morgonpigga. Från och med 29 augusti har butiken öppet 7.00-17.00 måndag till fredag.

Vi passar även på att hälsa Therese Juhlin välkommen till Great! Therese träffar ni i varbergsbutiken om ni har vägarna förbi.

 MQ:s säkerhetschef till Great Security Retail

29 Aug

Vi välkomnar Fredrik Lindblom till Great Security Retail!

Fredrik har jobbat som säkerhetsansvarig inom butikskedjan MQ, ett jobb han nu lämnar för att bli SPOC på Great Security Retail.

– En jätterolig rekrytering som kommer tillföra mycket och göra oss ännu mer GREAT, säger Felix Hellberg, ansvarig för Retail-delen inom Great Security.

Fredrik,...


Gästblogg Team Rynkeby: Tack för i år!

28 augusti, 2016 augusti

Det har snart gått åtta veckor sen man vakna en tidig lördagsmorgon med den där sköna, pirriga, nervösa och förväntansfulla känslan i hela kroppen. Dagen då cykeläventyret ner mot Paris skulle börja.

Vi samlades inne i stan vid centralen där vi tillsammans med teamet från Värmland skulle cykla en prolog genom stan, möta upp Team Borås/Jönköping på vägen och bege oss ut till Östra Sjukhuset.
Efter lunchen och vi möt upp Teamet från Borås stan vi till vid en vägkorsning i en uppförsbacke, kommer ihåg det så väl att jag vände mig bakåt och ser 100-talet cyklister, alla med gula tröjor i en lång orm. Där kom en sån skön känsla över hur stort och mäktigt det här är.

På Östra Sjukhuset stanna hela cykelkortegen till för att vinka och säga hej till alla på Drottning Silvias Barnsjukhus. Vi alla hade minst en ballong … Read More »Följ oss i sociala medier!

24 Aug

Följ Great Security på sociala medier!

Facebook LinkedIn YouTube Google+

Great Stockholm växer vidare

17 augusti, 2016 augusti

Greats verksamhet i Stockholm är relativt ung och har funnits på plats sedan 2013. Från kontoret utgår ett gäng passionerade medarbetare i form av tekniker, projektledare och säljare. Strax innan sommaren flyttade man till nya lokaler i Kista på Finlandsgatan 52 då man växt ur de gamla lokalerna.

Nu är det återigen dags för Great Stockholm att växa vidare och välkomnar Eric Tornetyd och Thom Linné.

Eric kommer jobba som Låssmed/låsprojektör och har jobbat tidigare på Låscenter i Västerås. Och Thom har just avslutat sin utbildning inom teknikförsäljning och kommer jobba med sälj.

Eric börjar den 1 september och Thom den 5 september hos oss på Great.

Varmt välkomna!Låssmed är ett mångfacetterat yrke

30 Jul

Låssmed är ett mångfacetterat yrke! Läs intervjun med vår låssmed, Fares Fares som jobbar på Great Security i Lund på http://dteslov.se/2016-07-29smed!

 


Hälsning från Team Rynkeby!

13 Jul

Hej! Imorse såg det ut så här på morgonmötet i Kleve innan avfärd mot Maastricht. 4 dagar är nu gjorda och vi alla kämpar och sliter.

För varenda unge! /Björn


Gästblogg Team Rynkeby

6 juli, 2016 juli

Nu är det inte många dagar kvar tills äventyret genom Europa börjar.
Vi har alla vår egen nedräkning inför resan, tvätta & packa, checklista så man inte glömmer något m.m

I laget har vi den sista veckan haft ”sista” som nedräkning, sista distanspasset, sista intervallpasset, sista backträningen, ni fattar grejen.

Det förbereds så otroligt mycket inför resan och har så gjort de sista två veckorna men som jag skrivit förut resan är prio två.

Det är för de små hjältarna vi gör det här. Vi samlar pengar genom sponsorer, skrammel, auktioner m.m. Man vill ändå göra mer!

På lördag den 9:e juli kommer vi i Göteborgsteamet tillsammans med teamen från Värmland och Jönköping att genomföra en prolog inför avresan genom stan. Vi kommer slutligen samlas på Sjömagasinet vid klockan 16 för att säga hej då och ta emot lyckosparkar av familj och vänner. Så vill ni får ni … Read More »Sommarhälsning från Great Security

27 Jun

Sommarens sista nyhetsbrev är en sommarhälsning till er från oss på Great Security!

Läs den HÄR!


Great certifiering – SBSC Lås och beslag

21 Jun

Great certifierad anläggarfirma låsanläggning enligt svensk brand – och säkerhetscertifiering (SBSC).


Gästblogg Team Rynkeby: Det börjar närma sig med stormsteg

10 Jun

Två veckor går snabbt och tänkte uppdatera er med vad vi i Team Rynkeby Göteborg har haft för oss och har framför oss det närmaste.

För två veckor sen på lördagsmorgonen samlades vi tidigt på Scandic Europa hela gänget, åt frukost, fäste våra nummerlappar på cykelstyret och ryggen för att...


Great stöttar Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden

8 juni, 2016 juni

Great Security bidrar som Guldsponsor till Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden!

Team Rynkeby är ett internationellt välgörenhetscykellag som varje sommar cyklar till Paris för att samla in pengar till barn med cancer. Projektet består av 1 600 cyklister och 400 funktionärer fördelade på 38 lokala lag från fem länder: Sverige (11 lag), Danmark (18 lag), Finland (4 lag), Norge (4 lag) och Färöarna (1 lag). Men framförallt för att göra en insats och samla in pengar till barn med cancer och deras familjer. Pengarna som Team Rynkeby samlar in  går oavkortat till Barncancerfonden. 2015 samlades hela 61,3 miljoner kronor in till Barncancerfonden i Sverige!

Jag vill också stötta Team Rynkebys insamling!

Den 9 juli startar Team Rynkeby sin cykling mot Paris för 15:e gången. Fram tills dess har vi fått möjligheten att få följa med Team Rynkeby Göteborg på uppladdningen inför de dryga 1 200 km samt insamlingen till … Read More »Great Security Open 2016

31 Maj

Såhär såg det ut i lördags när Jesper Andersson på vårt Göteborgskontor kammade hem vinsten i årets Great Security Open! Tävlingen genomfördes i härligt väder på Vallda Golf & Country Club i Kungsbacka. Priset delades ut av förra årets vinnare tillika Great Security´s VD Patrik Forsberg.

Stort grattis Jesper!


Senaste nyheterna från Great Security!

25 Maj

Läs gärna vårt senaste nyhetsbrev med senaste nytt från Great Security!

Till nyhetsbrevet


Gästblogg: Team Rynkeby Göteborg

20 Maj

Hej! Välkomna tillbaka Great Security som guldsponsorer till Team Rynkeby Göteborg!

Vi i Team Rynkeby är väldigt glada och stolta att ni tillsammans med övriga sponsorer är med i vår kamp och stöttar barncancerfonden!

50 dagar! Det är bara femtio dagar kvar tills vi ger oss iväg på cyklarna genom Europa mot ljusets...


Stockholmskontoret flyttar!

19 maj, 2016 maj

Efter ett expansivt år för vår Stockholmsregion har nu Greats Stockholmskontor växt ur sina lokaler och kommer att flytta till ett större kontor nu i maj!

Nya adressen är: Finlandsgatan 52, 164 74 Kista, Stockholm.

Varmt välkomna på en kopp kaffe!Grattis Johan Hagelin till Årets Säkerhetslyft!

17 Maj

Stort grattis till Johan Hagelin från 365 ID, vinnare av Årets Säkerhetslyft på Retail Awards som delades ut på Münchenbryggeriet, Stockholm igår kväll! Johan får priset för sin id-scanner som snabbt verifierar äktheten hos id-handlingar i bland annat butiker, biluthyrningsfirmor och på vårdcentraler.

Juryns motivering: “En kostnadseffektiv lösning på ett stort problem...


Bli GREAT! Vi söker fler medarbetare!

10 Maj

Vi expanderar och söker just nu flera nya medarbetare runt om i landet. Just nu söker vi:

 Till lediga jobb

Great Security rekryterar ny platschef till nordvästra Skåne

03 Maj

Med en kraftig tillväxt på hela 27% första kvartalet har Great Security inlett året starkt.

Under året har flera nya medarbetare rekryterats till Greats norra, västra och sydliga regioner. Just nu söker man ett flertal nya medarbetare och utvecklingspotentialen för befintliga medarbetare känns mycket positiv.

Fredric Öjebrandt marknadschef på Great Security...


Great Security stolt partner till Retail Awards!

26 Apr

Den 16 maj är det dags för årets stora branschhändelse inom retail, Retail Awards! Great Security är stolt partner till kategorin Årets Säkerhetslyft samt jurymedlem i samma kategori. Hoppas vi ses!


Great på Trygghetskamerans Dag!

13 Apr

Heldag på Trygghetskamerans Dag med många givande diskussioner och möten! Intressant att få följa utredning som ska leda till en ny kameralag som är mer anpassad till ny teknik och förändrade hotbilder i samhället.


Presentationsfilm Great Security

07 Apr

Nyfiken på Great Security? Nu har vi samlat allt om oss i en film!

Se den här!


Vi söker fler medarbetare till Helsingborg!

7 april, 2016 april

Vi söker just nu två nya ansvarsfulla, energiska och positiva medarbetare till vårt kontor i Helsingborg.

Tjänsten tillsätts löpande så maila din ansökan direkt!

Platschef – Helsingborg
Säljare – Helsingborg

 

Har du några frågor kontakta oss!Nya medarbetare i SYD

05 Apr

Vi hälsar Helen Nielsen och David Hedlund välkomna till Great Security!

Helen Nielsen kommer närmast från Securitas där hon senast arbetat mot deras partners och med innesälj. Här på GS kommer Helen att arbeta som servicesamordnare.

David Hedlund är en återvändare som närmast kommer från arbete i Stockholm. David kommer att  arbeta...


Vi söker nya medarbetare till våra avdelningar på västkusten!

31 Mar

Vi är nu inne i ett kraftigt expansivt skede och söker därför ett antal ansvarsfulla, energiska och positiva medarbetare till våra avdelningar i Halland och Göteborg!

Du kommer arbeta tillsammans med vår installations- och servicegrupp i Halland och Göteborg.

GS erbjuder mycket goda framtida utvecklingsmöjligheter.

Västsverige består i dag av 60 engagerade...


Great förstärker på Retail,- och Solutions sidan!

30 Mar

Vi hälsar Pontus Wallén välkommen till Great och våra segment Retail och Solutions!

Pontus har tidigare arbetat som både elektriker och tekniker med ansvar för svagström och kommer nu jobba som SPOC och även hantera service för Great Security Retail och Solutions.

Pontus kommer att bidra med djupa tekniska kunskap i en mängd olika...


GREAT News!

14 Mar

Läs de senaste GREAT nyheterna HÄR!


Träffa oss på Trygghetskamerans dag!

14 Mar

Förra året lanserades vår senaste segment, Great Security Vision på Trygghetskamerans dag på Clarion Hotel Stockholm.

I år kan ni träffa oss igen på Trygghetskamerans dag den 13 april och fråga oss om våra kameralösningar!

Trygghetskamerans dag arrangeras av SecurityUser och hålls på Clarion Hotel Stockholm. Moderator är Malou von Sivers.

 

Exempel...


Välkommen till GREAT Christer!

03 Mar

Vi välkomnar Christer Jönsson till GREAT och dörrautomatiksavdelningen i SYD!

Christer kommer närmast från Geze där han jobbat som tekniker. Varmt välkommen till GREAT Christer!


Great Security säkrar nya shoppingcentret Avion Shopping i Umeå

1 mars, 2016 mars

Den 17 mars öppnar Umeås nya shoppingcenter Avion Shopping.

Great Securitys segment Retail har skapat säkerhetslösningar till butikerna KappAhl, Lindex, Joy och Hemtex i det nya shopping centret.

Avion Shopping innehar ca 80 butiker och restauranger fördelat på 34 000 kvadratmeter. Avion Shopping är en del av IKEA Centres som finns i 14 länder med 58 shoppingdestinationer där 13 st finns i Sverige.

Vill du veta mer om våra lösningar till butiker? Kontakta mig!Great Security säkrar datorbutiker

22 Feb

Great Security Sverige AB har fått uppdraget att leverera säkerhetslösningar till lnet ABs butiker i Sverige.

Avtalet innefattar inbrottslarm och passagesystem både nyetablering, ombyggnation och service till Inets sex butiker i Göteborg, Malmö, Stockholm samt Uddevalla och Inets huvudkontor i Göteborg.

– Vi letade efter en larminstallatör med täckning över landet...


Nyhet! In och utlämningsservice på Great Security!

15 Feb

Nu bygger vi om vår butikslösning i Falkenberg och öppnar vår första in och utlämningsservice för våra företagskunder!

Från och med 1 mars kommer vår butik på Arvidstorpsvägen 10 i Falkenberg öppna för in och utlämningsservice. Detta innebär större flexibilitet samt att ni som kund kan hämta ut och lämna varor på Era...


Idag är vi på Skydd & Säkerhetsmässan SYD!

10 Feb

Idag och imorgon befinner vi oss på Skydd&Säkerhetsmässan i Malmö! Ni är varmt välkomna att besöka vår monter, D:01a på Malmömässan!

Läs mer om mässan HÄR


GREAT News!

04 Feb

Läs årets första GREAT News! Massor av nyheter och kul information från Great Security Sverige. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev Du också och få en prenumeration av Skydd&Säkerhet! (Värde 498kr)

Till nyhetsbrevet


Film om trygghetskamera för hemtjänsten!

01 Feb

GS Trygg Hemma är trygghetskameror för hemtjänsten. Kameratekniken används för att undvika att störa omsorgstagaren i onödan exempelvis under natten och därigenom skapa en bättre trygghetskänsla.

Vi har nu skapat en film som visar hur Trygg Hemma, trygghetskamera för hemtjänsten fungerar och vad dess fördelar är.

Se den här!

Vill du veta...

Nya medarbetare på Great Stockholm!

29 januari, 2016 januari

Säg hej till våra nya medarbetare som ni sedan början på januari hittar på vårt Stockholmskontor! Alex Jikander är ny säljare och Mikael Gravlund stärker upp på teknikersidan. Varmt välkomna till GREAT!Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få Skydd & Säkerhet!

13 Jan

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, GREAT News så får du just nu en prenumeration under 2016 av Skydd & Säkerhet (Värde 636 kr)!

Till anmälan

GS stödjer Barncancerfonden!

06 Jan

Great Security bidrar som Guldsponsor till Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden 2016!

Team Rynkeby är ett internationellt välgörenhetscykellag som varje sommar cyklar till Paris för att samla in pengar till barn med cancer. Team Rynkeby består av 1 450 motionscyklister och 350 funktionärer fördelade på 32 lokala lag från Sverige,...


Träffa oss på Skydd & Säkerhet SYD 2016!

04 Jan

Välkommen till Great Securitys monter D:01A på Skydd & Säkerhetsmässan i Malmö den 10-11 februari!

Läs mer om mässan här


GREAT news december!

21 Dec

Läs årets sista GREAT news!


God Jul & Gott Nytt År!

18 Dec

Vi vill tacka alla kunder, samarbetspartners och våra passionerade medarbetare för detta fantastiska år! Nu blickar vi mot ett ännu starkare 2016!

Nästa vecka är julveckan och då har vi ändrade öppettider i våra butiker. Se informationen nedan!

Lund 23/12 7,00-16,00 24/12 Stängt 25/12 Stängt 26/12 Stängt 27/12 Stängt 28/12 Stängt, p g a inventering 29/12 7,00-16,00 30/12 7,00-16,00 31/12...


Great på Sectechmässan

11 Nov

Idag och imorgon befinner sig Great Security på Sectechmässan som arrangeras av Armedia på Hotell Scandic Talk i Stockholm. På bilden ser ni Fredrik Persson regionchef, Patrik Forsberg VD och Fredric Öjebrandt koncept och marknadschef.

På mässan fick Great Security ta emot pris från Johan Svensson på Samsung, då vi är ett av tre...


Välkommen Katarina!

05 Nov

Vi hälsar Katarina Sjöberg välkommen till Great Security! Katarina blir ny ekonomichef och kommer närmast från Candeco Confektyr AB i Malmö, ett företag inom Orklakoncernen. Katarina kommer att jobba från vår sydligaste region och kontoret i Lund.

Varmt välkommen till vårt GREAT-gäng!

 


Trygg Hemma erbjuds till hemtjänsten i hela Göteborg

02 Nov

I början av året startade vi ett samarbete med Göteborgs Stad som erbjöd vår lösning, Trygg Hemma i tre stadsdelar i Göteborg. Återkopplingen kring tjänsten har varit positiv och sedan hösten 2015 erbjuds nu trygghetskameror som ett alternativ eller komplement till traditionell tillsyn till hemtjänsten i hela Göteborg!

Vår tjänst Trygg Hemma är en uppkopplad trygghetskamera speciellt...


Great Security säkrar Mall of Scandinavia

28 Okt

Om 15 dagar öppnar nya Mall of Scandinavia, en shoppingupplevelse utöver det vanliga!

Great Security har säkrat upp flera av butikerna i shoppingcentret med bl.a. lås, larm, kameror och passagesystem.

Förutom våra tidigare kedjekunder tycker vi det är extra roligt att få skapa en säkerhetslösning till två nya butiker, River Island och...


Vår citybutik i Varberg har flyttat

23 Okt

Vår citybutik i Varberg har flyttat till vår butik på Vagnvägen 16C i Varberg. Öppetiderna på Vagnvägen är måndag-fredag 8.00-17.00. Välkomna in!

Fler kontaktuppgifter till vårt gäng i Varberg finner du här


Invigning av Rusta centrallager

07 Okt

Härlig start på veckan med att inviga Rustas nya centrallager i Norrköping! Som säkerhetspartner till projektet valdes Great Security.

Säkerhetslösningen Great Security levererat till det nya centrallagret är en integrerad kameraanläggning, tillträdessystem och larm. De ca 300 anställda på centrallagret kommer att förses med en programmerad bricka vars behörighet kan...


GREAT nyheter!

05 Okt

Läs gärna månadens nyhetsbrev med massa GREAT nyheter!


Great Security sponsrar Galakväll för världens barn!

25 Sep

Great Security är stolt sponsor av Galakväll för världens barn i Örebro den 1 oktober! Kvällens biljettintäkter går 100% till organisationen Världens Barn. Det tycker vi är GREAT!


GREAT levererar kameralösning till SCA i USA

02 Sep

Great Security har fått förtroende att leverera kameralösning för processövervakning till SCA:s anläggning i Bowling Green, Kentucky USA. I lösningen ingår bland annat installation av åtta stycken höghastighetskameror samt utbildning av personal på plats.

Tidigare har Great Security levererat kameralösningar till SCA:s anläggningar i Sverige, Tyskland, Polen och Holland.

– Vi...


Tack, Team Rynkeby Göteborg!

23 Jul

Vi har fått stora äran att få följa med Team Rynkebys arbete och resa till Paris, och den viktiga insamlingen till Barncancerfonden.

Den 10 juli gick alla Rynkeby team i mål i Paris. Här berättar Björn och Niclas om den sista resan!


Växelproblem i SYD

03 Jul

Vår teleoperatör har för tillfället problem med vår växelfunktion som berör de 0200-nummer som vi har inom Great Security. Detta berör framförallt de kunder som vill nå våra medarbetare i Skåne med omnejd.

Vi beklagar detta och jobbar självklart på att få det löst så fort som möjligt.

En lösning är...


Veckans inlägg från Team Rynkeby Göteborg!

27 Jun

Niclas och Björn från Team Rynkeby Göteborg gästspelar på vår Facebooksida en gång i veckan. De berättar om deras uppladdning inför 120 mils cykling till Paris till förmån för barncancerfonden. Läs veckans inlägg här!


Idag befinner vi oss på Entreprenörsveckan i Båstad!

24 Jun

Idag är vi på Entreprenörsveckan i Båstad och Security Challenge med Skydd & Säkerhet!


Ha en GREAT midsommar!

18 Jun

Vi passar på att önska alla en trevlig midsommar!


Veckans inlägg från Team Rynkeby Göteborg!

18 Jun

Niclas och Björn från Team Rynkeby Göteborg gästspelar på vår Facebooksida en gång i veckan. De berättar om deras uppladdning inför 120 mils cykling till Paris till förmån för barncancerfonden. Läs veckans inlägg här!


Månadens nyhetsbrev!

17 Jun

Missa inga Great Nyheter! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Senaste nyhetsbrevet hittar du här!


Veckans inlägg från Team Rynkeby!

12 Jun

Niclas och Björn från Team Rynkeby Göteborg gästspelar på vår Facebooksida en gång i veckan. De berättar om deras uppladdning inför 120 mils cykling till Paris till förmån för barncancerfonden. Läs veckans inlägg här!


Great Security säkerhetsleverantör till Falkenberg Arena

11 Jun

Great Security blir säkerhetsleverantör till Falkenberg Arena!

Till pressmeddelandet


Veckans inlägg från Team Rynkeby!

04 Jun

Niclas och Björn från Team Rynkeby Göteborg gästspelar på vår Facebooksida en gång i veckan. De berättar om deras uppladdning inför 120 mils cykling till Paris till förmån för barncancerfonden. Läs veckans inlägg här!


GS i Varberg certifierade för Anläggarfirma Låsanläggning

29 Maj

Great Security på Vagnvägen 16 C i Varberg är nu certifierade Anläggarfirma Låsanläggning!


Veckans inlägg från Team Rynkeby Göteborg!

28 Maj

Niclas och Björn från Team Rynkeby Göteborg gästspelar på vår Facebooksida en gång i veckan. De berättar om deras resa tillsammans. 120 mil cykling till Paris till förmån för barncancerfonden. Läs veckans inlägg här!


Månadens nyhetsbrev

20 Maj

Missa inga Great Nyheter! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Senaste nyhetsbrevet hittar du här!


Veckans inlägg från Team Rynkeby Göteborg!

20 Maj

Niclas och Björn från Team Rynkeby Göteborg gästspelar på vår Facebooksida en gång i veckan. De berättar om deras resa tillsammans. 120 mil cykling till Paris till förmån för barncancerfonden. Läs veckans inlägg här!

 


Great Security växer vidare i Falkenberg.

13 Maj

För ett år sedan gjorde Great Security en nysatsning i Falkenberg och etablerade en ny låsbutik med centralt läge nära torget. Man lade också stort fokus på att bli en mer synlig aktör i regionen. Det här har lett till goda resultat för Great Security som dubblerat omsättningen och...


GS stödjer Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden

13 Maj

Great Security bidrar som Guldsponsor till Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden!

Team Rynkeby är ett internationellt välgörenhetscykellag som varje sommar cyklar till Paris för att samla in pengar till barn med cancer. Team Rynkeby består av 1 450 motionscyklister och 350 funktionärer fördelade på 32 lokala lag från Sverige, Danmark,...


GS i ny produktfilm för AXIS

12 Maj

Great Securitys paketsäljare Tom Petersson, medverkar i ny produktfilm för AXIS.

Kolla in den nedan!


Träffa GS på Entreprenörsveckan i Båstad!

04 Maj

Den 24 juni befinner sig Great Security tillsammans med 6000 besökare på Entreprenörsveckan i Båstad.

Entreprenörsveckan i Båstad arrangeras för andra året av Mentor communication group tillsammans med Båstads Kommun samt Båstads Tursim. Arrangemangets syfte är att skapa Sveriges största mötesplats för företagare.

I år kommer tidningen Skydd & Säkerhet arrangera Security Challenge, en...


Välbesökt på Trygghetskamerans dag

29 Apr

Tack till alla som besökte vår monter på Trygghetskamerans dag på Clarion Hotel Stockholm igår! Många var intresserade av vårt nya segment, Vision. Vill du också veta mer så kontakta Daniel Svensson som är ansvarig för vårt nya affärsområde. Tel: +46 (0)34-064 58 10, daniel.svensson@greatsecurity.se.


CAP Certifierade

24 Apr

Vårt gäng i Göteborg är nu CAP Certifierade! CAP står för Certified ASSA ARX Partner.

Här kan du läsa mer om CAP!


GS lanserar Vision!

20 Apr

Great Security introducerar Vision, en ny enhet inom företaget som renodlat ska utveckla och marknadsföra lösningar inom kamerasäkerhet. Vi levererar redan idag många olika kameralösningar men med Vision vill vi ta ytterligare ett steg för att bli marknadsledande.

Med den nya enheten Vision kommer vi kunna erbjuda våra kunder avancerad kamerateknik med fokus kring lösningar som...


Få Great-nyheter och tidningen Skydd & Säkerhet!

14 Apr

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev får du just nu en prenumeration av Skydd & Säkerhet (Värde 498kr)! Till anmälan: http://goo.gl/IWM5Ct


Great Security levererar säkerhetslösning till HILTI

09 Apr

Great Security har fått förtroendet att leverera en fullständig säkerhetslösning till HILTI-butikerna i Sverige. GS har tidigare levererat olika säkerhetslösningar till HILTI men kommer nu att samordna den totala säkerheten.

 – Vi sökte efter en säkerhetsleverantör som kunde leverera en helhetslösning och sköta allt säkerhetsarbete. Eftersom HILTI och Great Security...


Great Security levererar säkerhetslösning till Rustas nya centrallager

01 Apr

Varuhuskedjan Rusta centraliserar sin lagerverksamhet och bygger nytt centrallager i Norrköping och väljer Great Security som säkerhetspartner för projektet.

Rusta har expanderat snabbt de senaste åren både i Sverige och nyligen även med ett antal nyöppnade butiker i Norge. Rusta har idag 73 varuhus över hela Sverige och har tidigare...


Kampanj på GS in-a-box inbrottslarm!

01 Apr

Just nu har vi kampanj på GS in-a-box inbrottslarm till mindre företag och butiker!

Läs vårt erbjudande eller kontakta våra paketsäljare för mer information.

Till kampanjen

Kampanjen gäller från 1 april  och fram till 30 april 2015.


Träffa GS på Trygghetskamerans dag!

30 Mar

Trygghetskamerans dag arrangeras av SecurityUser och hålls på Clarion Hotel Stockholm den 28 april. Moderator i år är Malou von Sivers.

Great Security medverkar som sponsor och kommer att ställa ut på mässområdet. Vi kommer även att lansera vårt nya segment, Vision.

Läs mer om vårt nya affärsområde här: greatsecurity.se/vision

 


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, och få Skydd & Säkerhet!

27 Mar

Vill du ha Great-nyheter? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev! De 100 första som anmäler sig till vårt nyhetsbrev får en prenumeration av Skydd & Säkerhet (Värde 498kr)! Till anmälan: http://goo.gl/IWM5Ct


Vi stöttar Missing People Sweden

20 Mar

Vi på Great Security stöttar Missing People Sweden i sitt viktiga arbete för att hjälpa polis och anhöriga med att arrangera skallgångar när personer försvinner spårlöst.

Missing People Sweden är en ideell förening och vill du också stödja Missing People kan du Swisha din gåva till 123-691 95 00. Fler alternativ finns på missingpeople.se.


Great Security vann ramupphandling

12 Mar

Vi tackar för förtroendet att fortsätta leverera säkerhetslösningar till Eslövs Kommun och Eslövs Bostads AB! Avtalet innefattar inbrottslarm, passersystem, CCTV, brandlarm och mekaniska lås.

 


Vi stödjer Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden!

04 Mar

Vi är så stolta att få vara med och bidra som Guldsponsor till Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden!

Team Rynkeby är ett internationellt välgörenhetscykellag som varje sommar cyklar till Paris för att samla in pengar till barn med cancer.

Läs mer: http://www.team-rynkeby.se


Nya medarbetare!

24 Feb

Great Security växer så det knakar! Nedan finner ni en kort presentation om våra nya medarbetare runt om i landet.

Ny arbetsledare – Nord

Vi säger hej till Tobias Rojas ny arbetsledare i GS Nord! Tobias kommer närmast från Larmtronic och kommer utgå från vårt kontor i Kista, Stockholm. Tobias är även behörig...


Nya medarbetare till GREAT Stockholm!

29 Jan

Säg hej till våra nya medarbetare som ni sedan början på januari hittar på vårt Stockholmskontor!

Alex Jikander är ny säljare och Mikael Gravlund stärker upp på teknikersidan. Varmt välkomna till Great!


Nya medarbetare i Stockholm!

29 Jan

Säg hej till våra nya medarbetare som ni sedan början på januari hittar på vårt Stockholmskontor!

Alex Jikander är ny säljare och Mikael Gravlund stärker upp på teknikersidan. Varmt välkomna till Great!


Great Security i Stoppa Tjuven

22 Jan

Idag torsdag klockan 20.00 är det premiär för TV3:s nya tv-satsning ”Stoppa Tjuven”. Programmet går ut på att tittarna får råd av före detta kriminella om hur man minskar risken för att utsättas för de så kallade vardagsbrotten.

Great Security Sverige är med som ett av expertföretagen och visar vad man kan göra...


Ny arbetsledare i Stockholm

08 Jan

Vi hälsar Tobias Rojas välkommen till oss i Stockholm. Tobias kommer närmast från Larmtronic och kommer utgå från vårt kontor i Kista, Stockholm.

Tobias är även behörig ingenjör för inbrottslarm och certifierad för RCO Mega.  Bor i Västerås med fru och tre barn.

Varmt välkommen till oss!


Kameraprojekt till SCA i Holland

05 Jan

Vi har fått fortsatt förtroende av SCA att leverera vår kameralösning för processövervakning. Denna gång till en anläggning i Hoogezand i Holland.

Med våra egenutvecklade programvara för höghastighetskameror kan vi erbjuda en kostnadseffektiv lösning.

 

Vill ni veta mer om hur vår teknik kan användas inom industrin?

Skicka en intresseanmälan till info@greatsecurity.se så...


Nyhetsbrev

10 Dec

Vill du anmäla dig till vårt nyhetsbrev och hålla dig uppdaterad om vad som händer inom Great Security?

Klicka på länken för att komma till anmälningsformuläret.


God Jul!

08 Dec

God Jul & Gott Nytt år!

I år har vi på Great Security valt att stödja Barncancerfonden i deras fina arbete.

Vi tackar för ett bra 2014 och blickar in i nästa år med stor tillförsikt.

/Great Security


Trygghetskameror till hemtjänsten

20 Nov

Great Security lanserar nu sitt nya koncept ”Trygg hemma” som är en uppkopplad trygghetskamera som vi erbjuder till hemtjänster runt om i landet.

Den är till för att undvika att störa omsorgstagaren i onödan för att göra nattillsyn och för att skapa en trygghetskänsla.

Konceptet har fått en flygande start och...


Årets säkerhetselev 2014

17 Okt

Stort grattis till Petra Loftén!

Vi gratulerar Petra till utmärkelsen ”Årets Säkerhetselev” på Security Awards. Priset delades ut i samband med säkerhetsmässan Skydd2014 i onsdags. Prisutdelare var Fredric Öjebrandt från GS.

Juryns motivering: Med stort engagemang och intresse för studiekamraternas situation och en förmåga att känna av stämningen, i kombination med egen...


GS investerar i 50 helikoptrar

06 Okt

Det krävs perspektiv för att se behov. Ibland kan det vara bra att vara lite ”Von Oben”. Detta vill vi uppmärksamma i vår kampanj som innebär att vi skickar 50 st helikoptrar till nytilltänkta kunder.

Vi vill hjälpa till att skapa ett helikopterperspektiv på säkerhetsarbetet. När vi kommer på besök...


Rustas Centrallager

01 Sep

Varuhuskedjan Rusta centraliserar sin lagerverksamhet till Norrköping.

Det nya lagret kommer att byggas ute på Malmölandet och beräknas stå färdigt 2015. Det ska rymma 147.000 pallar, vilket omskrivet i golvyta innnebär drygt 57.000 kvadratmeter.

Vi har fått förtroendet att leverera hela säkerhetslösningen till det nya lagret med larm, kameror, lås och...


Ny presentationsbroschyr

01 Sep

Det händer mycket inom Great Security. Vi har tagit fram en ny broschyr som presenterar oss som bolag lite närmare. Riktigt stolta är vi över de fina referenskunder som valt att vara med. Tack till Rusta, Hedin Bil och Helsingborgs Hamn.

Broschyren kommer inom kort finnas i tryckt version i samtliga...


Ny regionschef i Stockholm

26 Jun

Vi hälsar Fredrik Persson välkommen som ny regionschef i Stockholm. Fredrik kommer närmast från Nordic Alarm och kommer med sitt engagemang och sin erfarenhet bli en stor tillgång för oss på Great Security.

Välkommen!

Vill du komma i kontakt med Fredrik, ring 010-33 33 214 eller maila på fredrik.persson@greatsecurity.se


Ny butik i Falkenberg

07 Maj

Vi har flyttat till nya fräscha lokaler i centrala Falkenberg. Välkommen till Arvidstorpsvägen 10 där samma erfarna personal som tidigare hjälper dig!


Ny butik på nätet

17 Mar

Nu lanserar vi vår nyaste butik och den hittar du här på nätet! I vår webbutik erbjuder vi vårt stora låssortiment. I steg 1 är shoppen öppen för företagskunder/fakturakunder men kommer inom några veckor även att erbjudas till privatpersoner och då med kortbetalning.

Välkommen in på ett besök!

Great Security´s Webshop


Succé på Fastighetsmässan i Malmö

26 Feb

Vår monter var välbesökt på Fastighetsmässan även i år. Kunderna var många och vi har redan bokat in oss 2016. Tack för att du kom!


GS i Stockholm flyttar

21 Feb

Nu har vi flyttat till nya större lokaler i Stockholm. Vi har lämnat Söder och flyttat till Kista. Nu hittar ni oss på Skalholtsgatan 2.

Här finns vi nu!

Välkommen förbi!


Vi finns på Fastighetsmässan Öresund 2014

03 Feb

Välkommen att besöka oss på Fastighetsmässan Öresund 2014 på Hyllie. Vi finns i monter C:03 där vi berättar om vårt helhetskoncept. Kom och lyssna och varmt välkommen. Hoppas vi ses!


Vi önskar God Jul

16 Dec

Alla våra kunder önskas en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! I år ger vi ett bidrag till Rädda Barnen som sätter fokus på Filippinerna för att hjälpa och stötta.

VÅRA JUL- OCH NYÅRSTIDER:

Halmstad har stängt 2, 3 och 7 januari

Varberg Vagnvägen har stängt  23, 27 och 30 december

Falkenberg har...


IKANO Kungens kurva säkras

11 Dec

Vi har fått förtroendet att göra en total säkerhetsinstallation till Ikano Fastigheters nya köpcentrum i Stockholm, Kungens Kurva.

Uppdraget innebär larm, passageinstallation och låsinstallation till hela centret och ordervärdet uppgår till ett antal miljoner. Flertalet av butikerna som ska etablera sig är sedan tidigare kunder till oss. Nu får vi...


GS certifierade av Contal

11 Dec

Great Security är nu certifierade för installation av Contal Securitys system inkl larmsändare.


Göteborgskontoret förstärker på tekniksidan

28 Nov

Vi hälsar Mattias Flenner hjärtligt välkommen till oss. Mattias Flenner är tekniker och han jobbar framförallt mest med CCTV & Passagesystem.

Den 3 december börjar Mattias hos oss!

Välkommen i gänget!


Vår butik i Malmö flyttar till ny adress

06 Nov

Vi lämnar Kantyxegatan i Fosie och flyttar till nya fräscha lokaler på Rörsjögatan 18 i centrala Malmö. Den 2 december öppnar vi för nya och gamla kunder.

Välkommen!


GS Göteborg storsatsar med Leif Olsson

30 Okt

Säljkåren i Göteborg kommer att utökas med Leif Olsson som kommer senast från Nokas, men som säkert är mest känd från tiden på Citylarm.

Välkommen till oss Leif!


Seminarium i Falkenberg 28 november

24 Okt

Vi erbjuder Dig att deltaga på vårt Seminarium på Hotell Strandbaden i Falkenberg. Tommy Sköld från SSF, Svensk Stöldskyddsförening kommer att föreläsa mellan kl 08.00 och ca 11.00. Tommy har många års erfarenhet inom fastighetsskydd och olika typer av säkerhetslösningar. I huvudsak kommer vi att beröra området Tillgänglighet och Utrymning samt...


Välkommen till Security Awards 19 September

14 Maj

Den 19 semtember är det dags för Security Awards på Café Opera i Stockholm.

Great Security är med som sponsor och sitter med i juryn gällande ”Årets Säkerhetselev”

Gå in på www.securityawards.se för mer information och anmälan!

 

Välkommen!

 

 

 


GS förvärvar A-CoD

06 Maj

Great Security har förvärvat företaget A-CoD. A-CoD är ett  låsentreprenörsföretag som verkat i Stockholmsregionen. Inriktningen har varit försäljning och montage av lås samt leverans av kompletta dörrmiljöer.

Förvärvet av A-CoD kommer framförallt tillföra oss kompetens inom större låsentreprenader. Ett kundsegement som vi är stora inom i södra och västra Sverige...


Vi stödjer Barncancerfonden 2013

14 Mar

Great Security är med och stödjer Barncancerfondens arbete under 2013. Gör det du med!


GS Solution – Niklas Nilsson

25 Feb

Vi hälsar Niklas Nilsson välkommen till oss på Great Security. Niklas börjar den 1 april och kommer närmast från Siemens.

Niklas kommer tillsammans med Henrik Palmquist ansvara för vår Solution-del. Niklas har tidigare varit anställd inom Lås och Larmteknik i Helsingborg.

Great Security Solutions är en del inom Great Security...


Security Awards

25 Feb

2013 är det fjärde gången Security Awards delas ut och det sker på Café Opera i Stockholm den 19 september. Syftet med utmärkelserna är att lyfta fram de goda exempel och det stora engagemang som finns i säkerhetsbranschen. Nominera ditt företag, någon du känner eller någon du samarbetar med!

Gå in...


Nu lanserar vi vår nya hemsida

14 Feb

Välkommen till vår nya hemsida. Här hittar du information och presentation av det nya Great Security som är en sammanslagning av bolagen Detecta, Great Security och Lås & Larmteknik.


Nytt avtal med Hemtex

24 Jan

Great Security har fått förtroendet att ta hand om säkerheten till Hemtex butiker runt om i Sverige. -”Vi har låtit Great Security göra några testbutiker och utfallet har varit gott, dom levererar en bra kvalitet till rätt pris och har en genomtänkt lösning för butiksmiljö”, säger Christer Fridell, säkerhetschef på Hemtex. Framförallt blir det...


Nya uppdrag åt SCA i Holland

24 Jan

Vi har fått uppdraget att installera kameralösningar som övervakar processer hos SCA tillverkning i Polen. Vi har sedan tidigare levererat lösningar åt SCA i både Sverige och Polen.


Ny säljare i Stockholm!

23 Jan

Vi hälsar Håkan Elgstrand välkommen till oss på Great Security. Håkan kommer vara placerad på vårt Stockholmskontor och arbeta med försäljning och projektledning. Håkan börjar den 1 februari och kommer närmast från branschkollegan G4S. Kontakta gärna Håkan på 010-33 33 313 eller hakan.elgstrand@greatsecurity.se


Kamerasystem åt AMG-center i Göteborg

20 Jan

Vi tackar för förtroendet att leverera kamerasystem till Hedin Bils nya anläggning i Göteborg.


Nytt förlängt avtal med Sveriges Television

05 Jan

Vi tackar för förtroendet att fortsätta ta hand om SVT:s säkerhetsanläggningar runt om i landet.


Ny SPOC på Great Security Retail

01 Dec

Vi välkomnar Felix Hellgren till GS Retail. Felix har arbetat inom Great Security (Detecta) tidigare men då på västsidan i Göteborg. Nu byter han arbetsuppgifter och kommer vara ansvarig för b.la. Hennes & Mauritz.