Projektledare/Säljare – Vision

Vårt segment inom kameraövervakning expanderar!

Great Security Vision erbjuder tjänster inom avancerade kameralösningar. Just nu söker vi en säljare som har ett passionerat intresse för teknisk försäljning samt har en dokumenterad erfarenhet på att bygga upp långsiktiga kundrelationer.

Som person ser vi att du har ett brinnande intresse för teknisk försäljning, är tålmodig samt har mycket stor kunskap kring teknisk engelska, i tal och skrift. Du kommer arbeta med våra kunder inom industri samt kommuner och landsting varför tidigare erfarenhet av försäljning inom säkerhetsbranschen samt av IT-, och kamerateknik är meriterande, och då gärna mot kommuner och Landsting samt större industrikunder.

Vi ställer höga krav på kreativitet, tillgänglighet och flexibilitet och arbetet kräver resor i Sverige samt utanför Sveriges gränser, ofta med kort varsel. I gengäld får du arbeta självständigt och med ett roliga kreativt gäng inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag!

Great Security Vision
Vision är ett segment inom Great Security där vi fokuserar på kamerateknik och kameraövervakning med avancerade lösningar för våra kunder som både är nytänkande och ger ansvarsfull säkerhet.
Läs mer om GS Vision här: www.greatsecurity.se/vision

Villkor
– Marknadsmässig lön och förmåner
– 6 veckors semester
– Tjänstebil
– Placeringsort Stockholm, Malmö eller Göteborg

Vi intervjuar inkommande kandidater löpande så skicka in din ansökan idag!
Skicka ditt CV till ansokan@greatsecurity.se och märk den med ”Projektledare/Säljare Vision” i ämnesraden.

Skicka ditt CV till ansokan@greatsecurity.se och märk den med ”Projektledare/Säljare Vision” i ämnesraden.

Har du frågor? Kontakta mig!

daniel_svensson_blackandwhite
Daniel Svensson
Ansvarig - Vision
Tel: +46 (0)10-333 32 26