Säljare – Vision

3 april 2018

lediga_jobb

Ansvarsfull projektledare/säljare till Great Security Vision

Vårt segment inom avancerad kamerateknik, Vision expanderar och söker en teknisk säljare.

Har du ett passionerat intresse för teknik, teknisk försäljning och att bygga goda långsiktiga kundrelationer? Har du dessutom dokumenterad erfarenhet av detsamma så är du kanske den vi söker till rollen som teknisk säljare.


ARBETSUPPGIFTER
Som teknisk säljare har du en bred roll med mycket fokus på försäljning och ett stort ansvar att säkerställa ett inflöde av nya kunder. Du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer och att ha ett mycket stort fokus på bearbetning av nya kunder. Du skall agera Key Account Manager för egna kunder samt bygga upp vårt varumärke, du skall skapa individuellt anpassade lösningar till våra kunder samt medverka till utveckling av dessa. En viktig del i ditt arbete består av att skapa lösningar på distans till kund samt att presentera utrustning genom livedemonstrationer. Du skall hjälpa till att paketera tjänster och produkter som tilltalar våra kunder och agera entreprenör, du skall vara drivande i att bidra med idéer om nya tjänster och produkter. Samt inte minst, skapa goda långsiktiga kundrelationer, det är säljarens ansvar att skapa ett gott samarbete med våra kunder och samarbetspartners.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av teknisk/industriförsäljning, du behöver ha en god vana av kontakter med större kunder. Som säljare ska du ha minst 5 års erfarenhet av uppsökande försäljning, det krävs att du har mycket goda kunskaper i teknisk engelska i så väl tal som skrift och att du behärskar svenska i tal och skrift. Våra värdeord Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med.

Eftersom du kommer att arbeta med våra kunder inom kommun, landsting och industri är det meriterande om du har erfarenhet av försäljning inom säkerhetsbranschen och av IT- och kamerateknik mot just detta kundsegment. Det är även ett plus om du arbetat med larm och säkerhetsprodukter, digital videokamerateknik, data och nätverkslösningar, produktkunskap samt offertframtagning.
Högskoleingenjörsexamen är meriterande ett krav är gymnasial utbildning samt B-körkort.

EGENSKAPER
Som person är du tålmodig och kreativ. Du är tillgänglig och flexibel och har så väl möjlighet som lust att resa både inom Sverige och utomlands. Du har god samarbets- och prioriteringsförmåga och för att lyckas i rollen är positiv, strukturerad, lösningsfokuserad och inte minst resultatorienterad. Tjänstebil ingår i tjänsten.

I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt gäng inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka.

ÖVRIGT
Du rapporterar till chef för Great Security Segment Vision. Placeringsort: Stockholm, Göteborg eller Malmö.

OM VISION
Vision är ett segment inom Great Security där vi fokuserar på kamerateknik och kameraövervakning med avancerade lösningar för våra kunder som både är nytänkande och ger ansvarsfull säkerhet! Kamerateknik är en stor del av vår lokala och rikstäckande verksamhet, vi är certifierad anläggarfirma för CCTV-installation och har flera behöriga ingenjörer inom CCTV. Inom Vision tar vi det ett steg vidare och samlar de mest framåtriktade projekten och ett stort fokus läggs även på att utveckla morgondagens kameralösningar.

Projekt där vi redan idag använder denna teknik framgångsrikt är t.ex. inom process-säkerhet där vi idag har flera projekt med SCA i Sverige, Holland, Polen och USA. Inom konceptet ”Trygg Hemma” levererar vi trygghetskameror till hemtjänsten i olika kommuner. Kameratekniken används för att undvika att störa omsorgstagaren i onödan och därigenom skapa en trygghetskänsla.

OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 300 anställda och en omsättning en bit över 500 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.


Tjänsten tillsätts löpande så maila din ansökan direkt!

Skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@greatsecurity.se och skriv ”Säljare Vision” i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du några frågor? Kontakta mig!

Daniel Svensson
Ansvarig - Vision
Tel: +46 (0)10-333 32 26