Säkerhetstekniker – Halmstad

Halmstad 1 januari 2018

lediga_jobb

Ansvarsfull Säkerhetstekniker till Halmstad

Vår verksamhet på Västkusten expanderar och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull säkerhetstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Halmstad.

Rollen som servicetekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med service eller som driftsättare av inbrottslarm, brandlarm och passersystem. En arbetsdag är mycket varierande där du individuellt eller i team jobbar ute hos kund.


KVALIFIKATIONER

Du har troligtvis en el- eller teleteknisk utbildning och/eller erfarenhet av säkerhetsinstallation och service med inriktning på inbrottslarm, passagesystem och brandlarm. Behärskar du dessutom lås är det meriterande.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med.

I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss. I tjänsten ingår servicebil.

ÖVRIGT

Du rapporterar till arbetsledare.  Placeringsort är Halmstad. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

OM GREAT SECURITY

Great Security är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 150 anställda och en omsättning runt 250 miljoner.

Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt. Kontor finns i Stockholm, Örebro, Göteborg, Kungsbacka, Falkenberg, Varberg, Halmstad, Helsingborg, Malmö, Eslöv, Landskrona och Lund. Inom bolaget finns certifiering för larm (larmklass III), brandlarm samt kamerasystem.

 


Tjänsten tillsätts löpande så maila din ansökan direkt!

Skicka ditt CV och personligt brev till ansokan@greatsecurity.se och skriv ”Säkerhetstekniker Halmstad” i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du några frågor? Kontakta mig!

Jörgen Strömdahl
Platsansvarig Halmstad
Tel: +46 (0)35-777 93 71