Säljare – Brandlarm, Stockholm

Stockholm 1 januari

lediga_jobb

Vårt gäng  i Stockholm växer och söker nu en säljare inom brandlarm. Har du ett passionerat intresse att bygga goda långsiktiga kundrelationer?
Har du dessutom dokumenterad erfarenhet av försäljning inom säkerhet så är du kanske den vi söker.

OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 300 anställda och en omsättning en bit över 500 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.

ARBETSUPPGIFTER
Som säljare inom brandlarm är du drivande i att bygga upp långsiktiga relationer och att ha ett mycket stort fokus på bearbetning av nya kunder. Du skall agera Key Account Manager för egna kunder samt bygga upp vårt varumärke, du skall skapa individuellt anpassade lösningar till våra kunder samt medverka till utveckling av dessa. Samt inte minst, skapa goda långsiktiga kundrelationer, det är säljarens ansvar att skapa ett gott samarbete med våra kunder och samarbetspartners.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som säljare inom brandlarm behöver du ha minst ett par års erfarenhet av försäljning inom säkerhet. Kunskaper inom brandlarm är meriterande likaså goda kunskaper i teknisk engelska i både tal och skrift. Du bör ha god datavana, B-körkort samt behärska svenska i tal och skrift.

EGENSKAPER
Som person är du tålmodig och kreativ. Du är tillgänglig och flexibel för resor i hela Mellansverige. Du har god samarbets- och prioriteringsförmåga och för att lyckas i rollen är positiv, strukturerad, lösningsfokuserad och inte minst resultatorienterad. Tjänstebil ingår i tjänsten.

I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt gäng inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka.

PLACERINGSORT
Stockholm

Läs gärna mer om Great Security på www.greatsecurity.se


 

ANSÖKAN
Tjänsten tillsätts löpande så maila din ansökan direkt!
Skicka ditt CV eller kontaktuppgifter till ansokan@greatsecurity.se och skriv ”Säljare” i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du några frågor? Kontakta mig!

Fredrik Persson
Regionchef - NORD
Tel: +46 (0)10-333 32 14