Ansvarsfull låstekniker till Stockholm

Vår verksamhet i region Nord expanderar och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull låstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Stockholm.

Rollen som låstekniker hos oss innebär att du kommer att jobba med installation och service av lås. Du bör ha god kännedom kring våra leverantörers produktutbud så som ASSA, Dorma, Geze m fl. Som låstekniker kommer du att vara självgående och arbeta med både entreprenad och installation, men också med mindre serviceärenden. Behärskar du dessutom dörrautomatik är det en merit. I tjänsten ingår teknikerbil.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter.

Du rapporterar till arbetsledare. Placeringsort är Nacka.

Varmt välkommen med din ansökan, personligt brev och CV via länken nedan eller till thomas.gronquist@greatsecurity.se. Mejlar du så märk din ansökan ”Låstekniker” i ämnesraden.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Thomas Grönquist, 070-750 51 20 eller via mejl till ovanstående adress.