Arbetsledare/Platsansvarig – Stockholm

Stockholm 11 maj 2018

lediga_jobb

Vår verksamhet i Stockholm expanderar kraftigt och vi söker nu en arbetsledare och platsansvarig.

 


ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsledare och platsansvarig på Great Security har du ett omväxlande jobb med stort ansvar att leda och planera projekt samt följa upp för att säkerställa att vi levererar vad vi lovat. Du är en viktig pusselbit för vår framtida satsning av verksamheten i Stockholm.

Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av att ha jobbat i en ledande roll. Har du även erfarenhet av säkerhetsbranschen är detta meriterande, men inget krav. Viktigare är att du har erfarenhet av förändring,- och kvalitetsarbete samt innehar en god ekonomisk förståelse.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med.

EGENSKAPER
Som person ser vi att du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare, kunder och samarbetspartners. Tjänstebil ingår i tjänsten.

I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt gäng inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka.

ÖVRIGT
Placeringsort är Stockholm.

 

OM GREAT SECURITY

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 300 anställda och en omsättning en bit över 500 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.


Tjänsten tillsätts löpande så maila din ansökan direkt!

Skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@greatsecurity.se och skriv ”Arbetsledare Stockholm” i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du några frågor? Kontakta mig!

Kenneth Holmberg
Regionchef - Fridhemsplan, Upplands Väsby, Bromma, Nyköping, Gnesta, Sundbyberg
Tel: +46 (0)70 316 22 00