Brandlarmstekniker till Stockholm

Vår verksamhet i Stockholm expanderar och vi söker nu en brandlarmstekniker!

El & Teleanläggningar i Stockholm AB är ett dotterföretag till Great Security som främst arbetar med service av brandlarmssystem. Som brandlarmstekniker på El & Teleanläggningar/Great Security kommer du att arbeta med installation, provning och service av våra brand- & utrymningslarm. Du kommer arbeta tillsammans med vår installations- och servicegrupp i Stockholm.

Vi söker dig som har elteknisk utbildning. Har du något års erfarenhet inom brandlarm eller kunskaper inom brandlarmsregler är det en merit. Flytande svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav. Tjänstebil ingår i tjänsten.

Som person ser vi att du tycker om att ta initiativ och har förmågan att arbeta självständigt. Då du blir vårt ansikte utåt är det viktigt att du har en positiv läggning och är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med såväl kunder och samarbetspartners som medarbetare. Våra värdeord är Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med dessa.

I gengäld erbjuder vi dig MARKNADENS BÄSTA VILLKOR med en bra lön och ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt gäng inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer. Om du vill veta mer om tjänsten innan du söker är du mycket välkommen att ta kontakt med chef Peter Wahlmark, till peter@elteleanlaggningar.se eller 070-7353493.