Butikstekniker – Stockholm

Stockholm 11 maj

lediga_jobb

Vår verksamhet i Stockholm expanderar kraftigt och vi söker nu en säkerhetstekniker som vill vara med och utveckla vår säkerhetsbutik i Stockholm.


KVALIFIKATIONER

Du som söker ska har tidigare erfarenhet av butiksarbete samt tillverkning av cylindrar och nycklar av marknadens ledande säkerhetsleverantörer. Som person är du driftig, social med passion för ditt yrke.  Dokumenterade produktutbildningar och licensutbildningar är meriterande.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med.

I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss.

ÖVRIGT

Du rapporterar till arbetsledare.  Placeringsort är Stockholm.

OM GREAT SECURITY

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 300 anställda och en omsättning en bit över 500 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.


ANSÖKAN

Tjänsten tillsätts löpande så maila din ansökan direkt!

Skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@greatsecurity.se och skriv ”Låstekniker Stockholm” i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du några frågor? Kontakta mig!

Kenneth Holmberg
Regionchef - Fridhemsplan, Upplands Väsby, Bromma, Nyköping, Gnesta, Sundbyberg
Tel: +46 (0)70 316 22 00