Fredrik Karlsson blir ny arbetsledare i Halmstad

Vi fick en pratstund med Fredrik Karlsson som precis blivit ny arbetsledare på Great Security i Halmstad. Det ultimata sportfrågan, hur känns det?
– Fantastiskt bra! Det har varit något jag strävat efter sedan vi startade upp verksamheten på nya adressen på Fredsgatan.

Fredrik-Karlsson

Fredrik Karlsson är från Skåne och flyttade upp till Halland när han var 11 år. Bor i Harplinge utanför Halmstad med fru och två barn. Hans största intresse är Motocross och följer gärna med dottern Julia på tävlingar runt om i Sverige. Inte helt ologiskt att Fredriks favoritpryl är hans pappas tävlingscykel från mitten av 85 då han var fabriksförare och blev Nordisk mästare i motocross. På semestern umgås han gärna med familjen på något soligt och varmt ställe, eller åker motocross……(!) I 7 år har han jobbat på Great Security och var bl.a med att starta upp butiken i Halmstad 2012. Det bästa med att jobba på Great Security tycker Fredrik är framförallt sammanhållningen mellan alla kollegor.

Vad innebär din nya roll som arbetsledare?

– Framförallt att planera alla tekniker här i Halmstad. Skapa ordning och reda då vi just nu har ett stort tryck på jobb. Mitt jobb är att se till att vi fokuserar på rätt saker så vi levererar och utför alla jobb i rätt tid. Men ännu viktigare såklart att teknikerna mår bra. Där ligger jobbet på mig som arbetsledare att ge bra feedback och pepp. Eftersom jag själv varit tekniker vet jag oftast vilken situation de befinner sig i, det är en stor fördel.

– Vi har nyligen satt ihop ett forum för alla arbetsledare på västkusten. Där vi hjälps åt att lägga planen framåt och hjälps åt att hitta lösningar över gränserna. Blir riktigt bra möten där våra olika erfarenheter gör att vi inte behöver uppfinna hjulet igen.