Great öppnar nytt huvudkontor och butik i Malmö

Nu utökar vi vår verksamhet med en ny större butik och kontor i Bulltofta/Malmö. Det nya kontoret kommer också att fungera som huvudkontor för hela Great Security.

I samband med detta kommer ett 10-tal nya medarbetare rekryteras. Framförallt kommer vi att anställa fler säkerhetstekniker, säljare samt en ny arbetsledare. Ekonomiavdelningen centraliseras till det nya kontoret i Malmö. Inflyttningen är planerad till början av augusti i år.

Det känns roligt att få göra den här nysatsningen, med en ny fräsch butik, och att utveckla vår verksamhet. Malmö är en spännande och expansiv marknad och genom den nya butiken och vår kompletta låsverkstad kommer vi att kunna hjälpa ännu fler kunder, framförallt inom intelligenta säkerhetslösningar och andra mer omfattande projekt, säger Ulf Petersson, regionchef syd.

Idag utförs alla installationer i Malmö av tekniker från Lund, men de nya medarbetarna kommer att utgå ifrån butiken i Bulltofta. Här blir det också ett nytt regionkontor, med förmågan att stötta stabsfunktioner inom hela Great Security. Det innebär både en starkare lokal närvaro och en större förmåga att möta kundernas behov nationellt.

Vår nuvarande butik och låsverkstad på Rörsjögatan invigdes i december 2014, men vår verksamhet i syd har växt för varje år. Det här blir ett viktigt steg för att kunna expandera vidare i regionen. Med större, bättre och modernare lokaler kan vi arbeta mer effektivt, samtidigt som vi kommer närmare våra kunder, säger Ulf Peterson.

Precis som förut är både företag och privatpersoner välkomna till den nya butiken för att få hjälp med nycklar och cylindrar eller tips om hur man bäst skyddar sina lokaler. Great Security utför alla typer av säkerhetsinstallationer, såsom lås, inbrottslarm, brandlarm, kamerasystem, dörrmekanik och passagesystem.