Helen Nielsen blir ny arbetsledare i Lund

Vi träffade Helen Nielsen för att prata om hennes nya roll som arbetsledare på vårt kontor i Lund.

Helen Nielsen crop

Hallå där Helen! Vad innebär ditt nya jobb?
Min roll innebär att planera och delegera inkomna serviceuppdrag till våra tekniker. Jag kommer även att bistå teknikerna och andra kollegor med dokument som de kan tänkas behöva få fram ur systemet. Jag ansvarar även för att se till att våra kunder med serviceavtal, får sina anläggningar kontrollerade och servade.

Berätta om dig själv! Vem är du?
Jag bor i Lomma, knappt en mil ifrån kontoret, tillsammans med mannen Urban, sonen Dennis 12 och Cornelia 17. Mycket av fritiden går åt till att hänga med på barnens fritidsaktiviteter. Dennis kör BMX racing på Malmö BMX och Cornelia brottas på elitnivå och går brottargymnasium i Klippan. Jag är själv kampsportare i botten och har både brottats och tränat kickboxning och Taekwondo, idag ägnar jag mig dock mest åt körsång och matlagning.

Hur länge har du varit på Great Security?
Sedan 15 mars 2016, så nästan två år nu!

Vad gjorde du innan du blev arbetsledare på Great?
Då jobbade jag som servicesamordnare på Great i Lund! Hanterade framförallt inkommande felanmälningar via telefon och mail.

Innan Great var jag på Securitas i Malmö där jag först arbetade drygt 5 år på larmcentralen och sedan gick över till säljavdelningen, där jag arbetade som innesäljare/partnersupport på 3pi avdelningen och arbetade mot partners exempelvis Great Security.

Vad tycker du är det bästa med GREAT?
En unik sammansättning av karaktärer bland mina kolleger bjuder på en minst sagt spännande och inspirerande tillvaro. Det som är Great med Great Security är att man Vill framåt och vill bli bättre och mer framgångsrikt!

Vad är intelligent säkerhet för dig?
Intelligent säkerhet för mig är att ta tillvara på den kompetens som finns inom företaget och att hjälpas åt och att man jobbar med gemensam kraft mot samma mål! Samt att hänga med i den tekniska utvecklingen på marknaden och anpassa oss efter samhällets behov av säkerhet.

Tack Helen för pratstunden och lycka till med nya tjänsten!