Karin Johannesen Årets Säkerhetschef 2017

Stort grattis säger vi till Karin Johannesen som prisades under Security Awards i går!

Security Awards 2017

Karin var säkerhetschef under Eurovision Song Contest 2016. Det största evenemanget någonsin med flertal offentliga skådeplatser i city samt hela arenaområdet i Globen och alla hotell. Eventet krävde ett samarbete och samverkan  med bl.a. SVT, Polismyndigheten, Arenapersonalen, SÄPO, privata säkerhetsaktörer, Stockholms Stad, Brandförsvaret och landstinget. Karins styrka visade sig i att få samtliga att dela visionen, att dra åt samma håll och att ha ett säkerhetstänk inom alla delar, utan att det tog över en positiv och glädjerik publikupplevelse. Eller stannade upp logistik och smidighet i eventet´s genomförande. En prestation som är av högsta klass!

Priset delades ut på Scenkonstmuséet under torsdagen av Great Security´s Marknadschef Fredric Öjebrandt.
– Vi på Great tycker det är viktigt att lyfta personer som har ett komplett helhetstänk inom säkerhet i en värld som är väldigt komplex med både teknik samt människor.

Motivering: 
Årets pristagare har enat en stor grupp människor mot samma mål, och skapat det gemensamma säkerhetstänkandet som uppgiften krävt. Pristagaren har gjort säkerhetsfrågan till en naturlig punkt på agendan, oavsett organisationstillhörighet.

Här är en film från eventet!