Great Security - Liljeholmen

El & Teleanläggningar/Great Security Liljeholmen

Vi på kontoret i Liljeholmen, hjälper företag framför allt inom områdena brandlarm, säkerhet och data/tele. Vi har många års erfarenhet och samarbetar med de främsta producenterna och leverantörerna inom respektive område. Vår huvudsakliga inriktning är att arbeta med brand- och utrymningslarmsystem där våra behöriga brandlarmsingenjörer och brandlarmstekniker har lång erfarenhet och bred kompetens. Vi arbetar med alla fabrikat av brandlarmsystem.

Vi utför ofta periodiska provningar och kontroller av anläggningar som en del i kundens SBA (Systematiskt Brandskydds Arbete) då vi tillsammans med våra beställare ser till att hålla anläggningens tekniska status på topp samt att behörig personal erhåller kunskap om hantering och funktioner.

Vi ingår numera i en större organisation och kan även utföra uppdrag gällande

  • lås
  • passagesystem
  • inbrottslarm
  • kameraövervakning.

Vi hjälper privatpersoner, bostadsbolag & företag lokalt och på rikstäckande nivå. Hos oss kan du få innovativa säkerhetslösningar byggda på några av marknadens mest etablerade varumärken.

Vårt kontor i Liljeholmen - Lokalt och personligt

Besök gärna vårt kontor på Sjöviksbacken 24 för att diskutera ert behov kring brandlarm, utrymningslarm, säkerhet & tele/data. Hos oss får du hjälp av erfaren personal som arbetat med alla typer av projekt på Sjukhus, Hotell, Köpcenter och små som stora fastigheter.

Integrerade system

Vi är vana vid små som stora projekt och arbetar med marknadens senaste teknik för att erbjuda er en säker installation.
Nyckeln med ett integrerat system innebär lägre installationskostnader, bättre kontroll och enklare administration.

Passersystem - framkomlighet & skydd

Vi erbjuder olika lösningar för tillträdeskontroll såsom passagesystem, passersystem och porttelefon. Genom att installera ett passagesystem minskar behovet av nycklar. Det medför en ökad trygghet och kontroll på tillträdet till olika lokaler och fastigheter.
Vi erbjuder både online- och offlineläsare, samt centralenheter med integrationsmöjligheter. Med en enkel programvara i en dator eller via en app i telefonen kan du enkelt styra systemet. Ett annat alternativ är att vi sköter er anläggning på distans.

Systemet bygger på IP-baserade system, från marknadsledande tillverkare, och erbjuder det senaste inom säkerhetsteknik.

Lås & nycklar - enkelt och tryggt

En stor del av Great Securitys verksamhet är inom lås- och mekaniklösningar. Vi har erfarenhet av att kombinera mer traditionella lösningar med den nya digitala tekniken.
Det som tillhör den äldre tekniken är:
• Central nyckeladministration
• Projekteringshjälp med dörrstandarder
• Projektering av låssystem
• Service- & underhållsavtal för dörrautomatik, låssystem m.m.

Dörrautomatik

Vi skräddarsyr kompletta och flexibla lösningar för hela dörrmiljöer. Med automatiska dörröppnare, dörrstängare och utrymningsbeslag kan vi utföra handikappanpassningar, utrymningsvägar och bekvämare passager.

Nycklar

I vår moderna maskinpark tillverkar vi alla vanligt förekommande nycklar på marknaden. Allt från handfilade smidesnycklar till bilnycklar.

Lås & cylindrar

Vi säljer, monterar och reparerar lås i alla dess former. I vår butik hittar du både konventionella mekaniska lås och nya elektroniska låsprodukter.

Värdeskåp & galler

Vi erbjudet ett brett sortiment av värdeskåp, nyckelskåp och säkerhetsskåp samt inbrotts- & säkerhetsgaller.

Liljeholmen (Kontor)

Sjöviksbacken 24
117 43 Stockholm
Tel: 08-645 88 06
info@elteleanlaggningar.se

Måndag-fredag: 07.00 - 16.00

Om oss i Liljeholmen

El & Teleanläggningar är ett företag inom Great Security koncernen som värdesätter personlig samverkan och strävar efter att uppnå bästa resultat i relationen med våra kunder.

Verksamheten

Vi arbetar mycket med brandlarm och utrymning larmsystem där vi huvudsakligen inriktar oss på service och underhåll av befintliga anläggningar. Provningar och underhåll av dessa är en stor del av vårt arbete där vi tillsammans med anläggningsinnehavaren kontrollerar och säkerställer funktionen av anläggningen, ofta görs det som en del av det systematiska brandskyddsarbetet.

Historik

Företaget startades 1992 av ägarna Jonas Rosenvik och Peter Wahlmark. Företaget har sedan starten varit serviceinriktat och i dagsläget så arbetar 2 stycken certifierade behöriga brandlarmsingenjörer samt 10 stycken servicetekniker på El & Teleanläggningar. Sedan 5/7 2019 ingår vi i Great Security-koncernen.

Miljö

Vår målsättning är att arbeta på ett ansvarsfullt sätt med minimal påverkan på vår omgivning samt att ständigt förbättra vårt beteende för en långsiktig och hållbar miljö. Till vår hjälp för detta använder vi det branschanpassade verktyget EIO-Q.

Kvalitet

Vi tar ansvar för att upprätthålla en hög kvalitet gentemot våra kunder vi omvärderar och förbättrar ständigt vårt kvalitetsarbete. Till vår hjälp för detta använder vi det branschanpassade verktyget EIO-Q.

Referenser

Driftbolag

Primär, L & T, Newsec, Property partner, Nordic PM, E3K, Assemblin.

Fastighetsbolag

Wallenstam, Huge, Newsec, Axfast, AMF-pension, Castellum, Skandia, Folksam, Aberdeen, Kungsleden, LE Lundberg, Huddinge Samhällsfastigheter, Landia, SBB Fastigheter, Corem.

Centrum

Tyresö, Älta, Länna, Viksjö, Huddinge, Flemingsberg, Skogås.

Hotell

Kristina konferens, Connect hotell

Redo för ett samtal? 08-645 88 06

Kontakter

Jonas Rosenvik
Projektledare/Försäljning
Tel: +46 (0)10 333 04 02
Peter Wahlmark
Projektledare/Försäljning
Tel: +46 (0)10 333 00 31
Therese Hallonblad
Administration
Tel: +46 (0) 855109772