Martin Olausson blir ny platsansvarig i Falkenberg

Hallå där Martin! Grattis till din nya tjänst. Hur känns det?
Det känns väldigt bra! Definitivt en utmaning med mycket nya saker att sätta sig in i som rutiner och arbetsuppgifter.

Martin Olausson crop

Berätta Martin. Vem är du?
Jag bor i Varberg i en villa med min familj. Har ett stort intresse för ny teknik, så som smartahem produkter med också annan typ av teknik. Som självkörande bilar ser jag fram emot! Ett annat intresse jag har är att resa. Bästa resmålet hittills var Jamaica där vi bodde i en by som heter Negril.

Vad innebär din nya roll på Great?
Min nya roll på Great är att ha ansvar över vår avdelning i Falkenberg. Där jag och mina kollegor håller på att bygga upp förtroende hos våra nya och gamla kunder. Vår vision är att växa och bli starka på marknaden i Falkenberg. Såklart finnas tillgängliga för våra kunder.

Vad gjorde du innan?
Året var 2001 då började jag min karriär på Great fast på den tiden hette vi Detecta Larm. Jag hade min praktik som sedan gick över till sommarjobb och vidare till anställning. Jörgen Carlsson sa då till mig ”Du får stanna hur länge du vill”. Vilket jag mer eller mindre hittills i alla fall tagit på orden! *skratt*. Jag jobbade sen som tekniker i många år innan jag fick möjligheten att avancera till arbetsledare över vår serviceavdelning i Halland. Och nu fick jag möjligheten att utvecklas ännu mer och bli ansvarig i Falkenberg.

Vad tycker du är GREAT med GREAT?
Det som jag tycker är Great med detta företaget är att man har möjlighet att utvecklas. Det finns stor kompetens inom bolaget så man är aldrig själv om man dyker på ett problem det finns alltid någon att rådfråga.

Beskriv vad är intelligent säkerhet för dig:
Intelligent säkerhet för mig är att man har en nära kontakt med kunder. Och man skall ha kunden och personal i focus. Är personalen motiverad så gör man det lilla extra för kunden och då får man också en nöjd kund. Att alla vill arbeta åt samma mål är otroligt viktigt.

Stort tack för pratstunden Martin!

Martin Olausson
Platsansvarig - Falkenberg
Tel: +46 (0)346-690 110