Projektledare till Mekanik samt Elektronik i region Syd

Great Security är i ett expansivt skede med många projekt runtom i Sverige. Vi behöver nu förstärkning inom mekanik- och elektronikavdelningarna i Skåne för att vidareutveckla verksamheten. Vi söker därför projektledare till dessa avdelningar i region Syd. Ni kommer att jobba med olika delar i processen såsom projektledning mot entreprenader och B2B-projekt, kalkyl, konstruktion samt projektering.

Som projektledare kommer ni bland annat att ha helhetsansvar i projekten, planering utav tekniker, samarbete med underentreprenörer, materialbeställningar, ekonomisk uppföljning av projekten, ÄTA-hantering och dokumentation. Att kunna ta ett kundansvar och att utveckla vår befintliga kundbas ingår också i denna tjänst. Det är en fördel om ni har installationsvana och/eller erfarenhet utav projektledning samt entreprenadjuridik.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten. Våra värdeord intelligent, ansvarsfull och passionerad vill vi att ni känner er hemma i och bekväm med. Vi ser positivt på om ni kan sätta er egen prägel och utveckla den tillsammans med vårt positiva team i Syd.

Välkommen med din ansökan!