Elektroniska cylindrar - Ett smartare sätt att öppna dörrar

Med elektroniska cylindrar och dörrbladsläsare blir passagekontroller mer enklare för fler. Det är en smart lösning där man enkelt kan definiera vem som får gå var och när i en byggnad – utan en omfattande installation.

De elektroniska cylindrarna ersätter de mekaniska och är ett enkelt sätt att digitalisera hanteringen av nycklar.

Flera av våra lösningar är molnbaserade och du kan styra, ändra behörigheter och få access till olika lokaler via en app eller dator. Det här är en perfekt lösning för bostadsrättsföreningar, coworking spaces, energibolag och många andra företag och organisationer.

Skräddarsydda lösningar för olika dörrar

Vi skräddarsyr kompletta och flexibla lösningar för hela dörrmiljöer. Med automatiska dörröppnare, dörrstängare och utrymningsbeslag kan vi enkelt göra handikappanpassningar, utrymningsvägar och bekvämare passager.

Brickor och taggar hanteras smidigt

En tagg ersätter nyckelknippan och beviljar specifikt tillträde till besökare, anställda eller till och med leveranstjänster. Du tilldelar bara personen en tagg och anger när och var taggen fungerar.

Det är oundvikligt att taggar försvinner, men då blockerar du den och tilldelar en ny tagg. Du kan givetvis få en notifiering om någon försöker använda en blockad tagg.

Ha mobilen som nyckel

Via en app eller genom att använda mobilen som kodbärare kan du bli helt digital, utan nycklar och taggar.

iLOQ är en av våra samarbetspartner inom detta område

Hur kan vi hjälpa dig på bästa sätt?

Jag samtycker att Great Security får använda mina personuppgifter till vidare kontakt gällande denna förfrågan

Kontakter

Erik Stenler
Platschef - Varberg
Tel: +46 (0)340-64 58 09