Säkerhetstekniker – Sörmland

Stockholm 26 juni 2018

lediga_jobb

Vår verksamhet i Sörmland expanderar kraftigt och vi söker en flexibel och social säkerhetstekniker med inriktning El, till vårt drivna och engagerade gäng här.

Rollen som säkerhetstekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med service eller som driftsättare av inbrottslarm, brandlarm och passersystem. En arbetsdag är mycket varierande där du individuellt eller i team jobbar ute hos kund.

KVALIFIKATIONER

Du har troligtvis en el- eller teleteknisk utbildning och/eller erfarenhet av säkerhetsinstallation och service med inriktning på inbrottslarm, passagesystem och brandlarm. Behärskar du dessutom lås är det meriterande.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med.

I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss. I tjänsten ingår servicebil.

ÖVRIGT

Du rapporterar till platsansvarig. Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten

OM GREAT SECURITY

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 300 anställda och en omsättning en bit över 500 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.

Tjänsten tillsätts löpande så maila din ansökan direkt!

Skicka ditt CV och personliga brev till kenneth.holmberg@punctumlas.se och skriv ”SBA Stockholm” i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du några frågor? Kontakta mig!

Kenneth Holmberg
Ansvarig mekanik - Stockholm
Tel: +46 (0)70 316 22 00