Säkerhetstekniker till Göteborg

Vår verksamhet i Göteborg expanderar kraftigt och vi söker nu en säkerhetstekniker på Service och revisioner!

Du kommer att arbeta med felsökning, driftsättning, revisioner, installation och service av våra säkerhetssystem. Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten.

Du behöver ha erfarenhet inom driftsättning/service av säkerhetssystem, du har en el- eller teleteknisk utbildningskompetens och har kunskaper inom inbrottslarmsregler. Mediterande är kunskap om följande fabrikat: Vanderbilt, Omnis, Spc, UTC, Honeywell Galaxy + Flex, Teletec Power, Neo samt Bosch 7400. Behärskar du dessutom passagesystem är det ett plus.

Du kommer arbeta tillsammans med vår installations- och servicegrupp i Göteborg.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet.

Våra värdeord är intelligent, ansvarsfull och passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med dessa.

Som person ser vi att du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare, kunder och samarbetspartners. Tjänstebil ingår i tjänsten.

I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt gäng inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka.