Säkerhetstekniker till region Syd

Vår verksamhet i region Syd expanderar och vi söker en flexibel och social säkerhetstekniker med inriktning El, till vårt drivna och engagerade gäng i Skåne!

Rollen som säkerhetstekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med bland annat installation och driftsättning av inbrottslarm, brandlarm och passagesystem. En arbetsdag är mycket varierande där du individuellt eller i team jobbar ute hos kund.

Vi förväntar oss att du har flera års dokumenterad erfarenhet av säkerhetsinstallation och driftsättning med inriktning mot inbrottslarm, passagesystem och brandlarm. Behärskar du dessutom lås är det meriterande.

I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord intelligent, ansvarsfull och passionerad vill vi såklart att du känner dig hemma i och bekväm med dessa.

Välkommen med din ansökan!