Säljare/rådgivare brandskydd

Stockholm 21 juni 2018

lediga_jobb

Great Security fortsätter att expandera och går nu med full kraft in på brandskyddsmarknaden och det vi kallar för Aktivt Brandskydd. Vi kommer att utmana de etablerade företagen och erbjuda snabba effektiva kvalitetslösningar för alla företag och organisationer, oavsett storlek och omfattning.

Satsningen genomförs långsiktigt och med väl etablerade aktörer från branschen. Satsningen kommer att beröra de flesta områden inom segmentet:
Systematiskt brandskyddsarbete
Släcksystem
Utrymningssystem
Skyltning
Brandingenjörstjänster
Brandskyddsutbildningar
Brandtätning
Rökluckor
Brandskyddsdokumentation
Handbrandsläckare samt service och underhåll

KVALIFIKATIONER

Som Säljare/rådgivare kommer du ansvara för försäljning och kundansvar inom segmentet.

Vi kommer att söka både etablerade säljare som kan ansvara för våra större konton, men även nya säljare som ska bearbeta nya kunder och affärsområde.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med.

I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss. I tjänsten ingår servicebil.

ÖVRIGT

Du rapporterar till arbetsledare. Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid tillsvidare, provanställning tillämpas.
Placering: Stockholm

OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 300 anställda och en omsättning en bit över 500 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.


Tjänsten tillsätts löpande så maila din ansökan direkt!

Skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@greatsecurity.se och skriv ”Säljare Stockholm” i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du några frågor? Kontakta mig!

Fredrik Skoog
Regionchef - NORD
Tel: +46 (0)10-333 32 14