SBA konsult

Stockholm 21 juni 2018

lediga_jobb

Great Security fortsätter att expandera och går nu med full kraft in på brandskyddsmarknaden och det vi kallar för Aktivt Brandskydd. Vi kommer att utmana de etablerade företagen och erbjuda snabba effektiva kvalitetslösningar för alla företag och organisationer, oavsett storlek och omfattning.

Satsningen genomförs långsiktigt och med väl etablerade aktörer från branschen. Satsningen kommer att beröra de flesta områden inom segmentet:
Systematiskt brandskyddsarbete
Släcksystem
Utrymningssystem
Skyltning
Brandingenjörstjänster
Brandskyddsutbildningar
Brandtätning
Rökluckor
Brandskyddsdokumentation
Handbrandsläckare samt service och underhåll

KVALIFIKATIONER

Som SBA konsult kommer du arbeta med  implementering av systematiskt brandskyddsarbete. Samt upprättande av kontrollistor och riskbedömningar.

Du har erfarenhet av yrket som brandskyddstekniker gärna med kundkontakt. En examen i Skydd Mot Olyckor (SMO), eller motsvarande dokumenterad erfarenhet av systematiskt brandskyddsarbete. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom bygg eller har kunskaper inom yrket men det är inget krav för tjänsten. Har du även utbildning inom entreprenad eller bygg är även det en stor fördel.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med.

I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss. I tjänsten ingår servicebil.

ÖVRIGT

Du rapporterar till arbetsledare. Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid tillsvidare, provanställning tillämpas.
Placering: Stockholm

OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 300 anställda och en omsättning en bit över 500 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.


Tjänsten tillsätts löpande så maila din ansökan direkt!

Skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@greatsecurity.se och skriv ”SBA Stockholm” i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du några frågor? Kontakta mig!

Fredrik Skoog
Regionchef - NORD
Tel: +46 (0)10-333 32 14