Servicetekniker brand och säkerhet till Stockholm

Great Securitys verksamhet i Stockholm med omnejd expanderar och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull servicetekniker till vårt drivna och engagerade team i Skarpnäck.

Rollen som servicetekniker hos oss innebär att du kommer att jobba med service och utökningar av säkerhetsanläggningar. En arbetsdag är mycket varierande där du individuellt eller i team jobbar ute hos kund. Som person ser vi att du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare, kunder och samarbetspartners.

Du har troligtvis en el- eller teleteknisk utbildning och/eller erfarenhet av säkerhetsinstallation och service med inriktning mot inbrottslarm, passersystem, kameraanläggningar och brandlarm. Behärskar du dessutom lås är det meriterande.

Noggrannhet är en självklarhet för dig. Likaså att agera som en genuin lagspelare i teamet samt ha förmågan att förvandla eventuella problem till en inspirerande utmaning. Att ha en positiv grundsyn och vara nyfiken i sin roll ser vi som viktiga tillgångar.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt team inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka. Tjänstebil ingår i tjänsten.

För oss är vår värdegrund viktig; att vara intelligent, ansvarsfull och passionerad är att vara GREAT.

Placeringsort är Skarpnäck och beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Great Security har även kontor i Kista och Liljeholmen där det går att hämta material och äta lunch.