Great Security – Södermalm

Vår butik på Södermalm – Lokalt och personligt

Besök gärna vår butik på Högbergsgatan 85, Stockholm. Hos oss i butiken kan du få hjälp med det mesta som rör lås, nycklar, cylindrar och larm. Vår trevliga personal finns alltid redo för att hjälpa dig med dina problem och hitta lösningar. Till vår butik är alla välkomna  – såväl lekmän som proffs. Hit kan du komma för att få dina nycklar tillverkade medan du väntar.

För din trygghet och säkerhet:

  • Använder vi alltid originalnyckelämnen
  • Vi har en modern maskinpark där vi ofta tillverkar nycklar efter kod, allt för att få ett så bra resultat som möjligt
  • Vår strävan är att tillverkad nyckel skall ha en prestanda som minst motsvarar din originalnyckel.

Hos oss kan du få hjälp med installation av:

  • • Lås & Nyckel.
  • • Dörrautomatik.
  • • Passersystem.
  • • Larminstallation inom företagslarm, inbrottslarm, brandlarm och driftslarm.
  • • Brandsäkerhet.
  • • Kamerabevakning.

Vi hjälper företag, offentlig verksamhet och privatpersoner lokalt och på rikstäckande nivå. Hos oss kan du få innovativa säkerhetslösningar byggda på några av marknadens mest etablerade varumärken.

Lås & nycklar – enkelt och tryggt

En stor del av vår verksamhet är inom lås- och mekaniklösningar. Vi har erfarenhet av att kombinera mer traditionella lösningar med den nya digitala tekniken.
Det som tillhör den traditionella tekniken är:
• Central nyckeladministration
• Projekteringshjälp med dörrstandarder
• Projektering av låssystem
• Service- & underhållsavtal för dörrautomatik, låssystem m.m.

Dörrautomatik

Vi skräddarsyr kompletta och flexibla lösningar för hela dörrmiljöer. Med automatiska dörröppnare, dörrstängare och utrymningsbeslag kan vi utföra handikappanpassningar, utrymningsvägar och bekvämare passager.

Nycklar

I vår moderna maskinpark tillverkar vi alla vanligt förekommande nycklar på marknaden. Även handfilade smidesnycklar till bilnycklar med transponder och fjärrkontroll kan vi hjälpa till med.

Lås & cylindrar

Vi säljer, monterar och reparerar lås i alla dess former. I vår butik hittar du både konventionella mekaniska lås och nya elektroniska låsprodukter.

Värdeskåp & galler

Vi erbjudet ett brett sortiment av värdeskåp, nyckelskåp och säkerhetsskåp samt inbrotts- & säkerhetsgaller.

Passersystem – framkomlighet & skydd

Vi erbjuder olika lösningar för tillträdeskontroll såsom passagesystem, passersystem och porttelefon. Genom att installera ett passagesystem minskar behovet av nycklar. Det medför en ökad trygghet och kontroll på tillträdet till olika lokaler och fastigheter.
Vi erbjuder både online- och offlineläsare, samt centralenheter med integrationsmöjligheter. Med en enkel programvara i en dator eller via en app i telefonen kan du enkelt styra systemet. Ett annat alternativ är att vi sköter er anläggning på distans.
Systemet bygger på IP-baserade system, från marknadsledande tillverkare, och erbjuder det senaste inom säkerhetsteknik.

Södermalm (butik & kontor)

Högbergsgatan 85
7118 55 Stockholm
Tel: 08-642 63 03 eller 08-7148110
E-post: info@lasmakarna.se

Måndag-Torsdag: 08.00 – 17.00
Fredagar: 08.00-15.00

VI HAR INTE LUNCHSTÄNGT

Säkerhetssystem – Larm

Vi erbjuder alla typer av larm, från de grundläggande till de mest avancerade systemen. Det betyder att vi kan hjälpa dig med just de lösningar som du behöver. För din trygghet är vi certifierad anläggarfirma för inbrottslarm klass 3, vilket betyder att vi har kompetens, med egna behöriga ingenjörer, för att projektera och installera klassade säkerhetsanläggningar.

Integrerade system

Vi är vana vid stora projekt, som ofta handlar om systemintegration. Det innebär att det i samma systemlösning kombineras olika typer av larm med passagesystem, kamerateknik och lås. En viktig del av säkerhetssystemen är överföringen av larm till larmcentralen. Ett integrerat system innebär lägre installationskostnader, bättre kontroll och enklare administration.

Brandlarm – trygghet och kompetens

Vi är en certifierad anläggarfirma för brandlarm, med behöriga ingenjörer som ser till att kvalitetssäkra våra projekt och installationer. Kraven på att vara certifierad är höga – en trygghet för dig som kund. Våra brandlarmsystem finns installerade i många olika typer av tillämpningar, förskolor, skolor, kontorshus och arenor.

Våra tjänster inom brandlarm

Vi erbjuder våra kunder intressanta tjänster som gör larmen ännu tryggare. Exempelvis årsprov, månadsprov och ip-baserade larmsändare med pollningsfunktioner. Vi erbjuder även utbildningar inom brandskydd, exempelvis utbildning för anläggningsskötare.
Alla kunder har inte behov av ett certifierat brandlarm. Då kan vi istället, med vår kunskap och erfarenhet, projektera ett enklare utrymningslarm med samma professionella upplägg. För att ge en snabbare och enklare utrymning erbjuder vi också talande utrymningslarm. Vi har även brandsläckare, rökluckor, brandtätning och utbildningar inom brandsäkerhet. Läs mer här.

Kameraövervakning – vi ser åt dig

Med en kameralösning säkerställer du att ett område alltid är under uppsikt, vilket motverkar skadegörelse, svinn och stölder. I vissa fall kan det även förebygga olyckor. Men kameraövervakning handlar inte bara om att kunna motverka brott – det finns en mängd andra användningsområden, som processövervakning och bevakning av anläggningar och maskiner.
Läs mer om våra avancerade segment inom kameraövervakning här.

Inom kameraövervakning erbjuder vi förstklassiga lösningar och vi är en certifierad anläggarfirma CCTV klass 3 och 4 med egna behöriga ingenjörer.

Kontakter

Lars Taberman
Platschef
010-333 03 83