Träffa oss på Sectech Open Forum

Sectech Open Forum är ett komplement till utställningen där intressanta branschorienterade ämnen presenteras. Great Security är med på Open Forum såväl den 19 som den 20 november.

Hur säkrar vi kritisk infrastruktur med digital och trådlös passerkontroll?

19 november kl. 15:30-16:00, sal T3
Vid detta Open Forum håller Roger Eriksson från Great Security tillsammans med vännerna från SimonsVoss ett föredrag om hur vi säkrar kritisk infrastruktur och följer den nya säkerhetsskyddslagen SOU 2018:82.

Det kommer att ges en inblick i vad som krävs för att upprätthålla de krav som ställs, och på hur vi kan lösa problematiken kring ett säkert spårbart låssystem.

Enter the keyless world tillsammans med Great Security och SimonsVoss!

Att lyckas med detaljstyrning i stora projekt

20 november kl. 10:00-10:30, sal T3
Kom och lyssna när Kenneth Holmberg, regionchef och Tomas Ringström, projektledare på Great Security, berättar om vikten av bra planering och väl fungerande logistik.

Great Security får i uppdrag att sätta beslag och lås på nio våningar i ett stort tillbyggnadsprojekt för Danderyds sjukhus. Detta under tiden som sjukhuset hålls öppet som vanligt! Att störa den pågående verksamheten är allvarligt och innebär viten på hundratusentals kronor. Den skräddarsydda lösningen som sålts in består av produkter från flertalet tillverkare. Med korta ”slot-tider” och risk för viten är leveransgaranti ett måste. I ett välsmort samarbete mellan Great Security och Copiax kommer rätt produkter i rätt tid, packade för rätt våningsplan och med en och samma budbil, för att uppfylla de hårda kraven på ”slot-tiderna”.