Välkommen till GREAT Jessica Jansson!

Vi välkomnar en ny medarbetare till vår låsbutik i Varberg. Välkommen till GREAT Jessica!

Jessica Jansson Varberg Great SecurityBerätta! Vem är du?

Jag bor i Halmstad med min sambo och vi har nyligen anmält oss till Tjurruset 2018. Jag driver ett eget företag sedan 2008 (vid sidan om min heltidsanställning) där jag arbetar som dekoratör på större event.

Vad ska du göra på Great Security?

Jag kommer att jobba i Great´s låsbutik i Varberg. Och kommer att testa på lite olika arbetsuppgifter då jag gillar lika mycket att vara ute på fältet som att hjälpa kunder i butik!


Vad är ditt intryck av GREAT Security?

Känns som ett företag med stark framtidstro!

Vad gjorde du innan du kom till Great Security? 

Jag jobbade som fastighetsskötare, med huvudansvaret inom lås och nycklar på Willhem. Jag var en av de som var med från början och startade upp Willhems nya kontor i Halmstad, vilket var en riktigt tuff tid men också väldigt rolig utmaning. Jag lärde mig väldigt mycket!

Vad kommer du bidra med?

Massor av positiv energi samt ett brett kontaktnät i branschen. 
 
Tack Jessica!