Välkommen till Great – Niklas Arvidsson

Niklas Arvidsson Great SecurityVälkommen till GREAT – Niklas Arvidsson, ny verksamhetschef för elektronikavdelningen i Stockholm. 

Vem är du?
Jag bor i Hammarby Sjöstad men är uppvuxen i Tullinge i södra Stockholm. Jag lever just nu ett ungkarlsliv och kan lägga mycket tid på arbetet, man får passa på medans man kan! Utanför jobbet spelar jag och tittar på fotboll, det blir även många restaurangbesök då mat och dryck är meningen med livet. Gympass och weekends till städer med bra matkultur brukar också klämmas in.

Vad ska du göra på Great Security?
Jag jobbar som verksamhetschef för elektronikavdelningen i Kista. Något jag lagt mycket tid på och skattar högt är planering, där har jag gjort om och skapat nya rutiner som jag tycker har fallit väl in. Det jag anser är roligast med jobbet är uppföljning av projekten och feedback från tekniker så vi tillsammans kan utveckla arbetsplatsen.

Vad gjorde du innan du kom till Great Security?
Innan jag valde att börja på Great Security så arbetade jag som installationschef på Nokas Teknik. Där hade jag en liknande tjänst som jag har idag. Nu ska jag försöka bidra med min erfarenhet därifrån och ta influenser från mina nya kollegor för att utveckla mig själv och min enhet ännu mer.

Hur länge har du varit på Great Security?
I drygt tre månader nu, det känns dock mycket längre. Jag tycker att jag kommit in i teamet bra och det känns som att vi känt och arbetat ihop längre vilket är positivt!

Vad är ditt intryck av GREAT Security?
Jag kände på en gång att det fanns ett lugn och en självsäkerhet över hela bolaget. Det finns stora ambitioner men man tar inga förhastade beslut för att komma dit.

Beskriv vad är intelligent säkerhet för dig:
Det är när man skräddarsyr en lösning åt kunderna så dom får ett system som passar både deras verksamhet och plånbok.

Niklas Arvidsson
Verksamhetsledare Elektronik - Stockholm
Tel: +46 (0)10-333 32 29