Välkommen till GREAT Pontus Nibbelblad

Pontus Nibbelblad retail Great SecurityVälkommen till GREAT Pontus! Vem är du?

Jag är född och uppvuxen i Enköping. Men kärleken tog mig till Bromma utanför Stockholm där jag nu bor med min fru och våra två barn. Fotboll är en stor passion och jag har spelat i stort sett hela mitt liv. När jag inte spelar själv följer jag favoritlaget Arsenal.

Vad ska du göra på Great Security?

Min titel är SPOC vilket står för Singel Point Of Contact eller helt enkelt projektledare/säljare. Jag kommer jobba med Great Security segment Retail, som är helhetslösningar till kedjekunder inom retail. Mitt område är Stockholm med omnejd och kommer utgå från vårt Stockholmskontor.

Vad gjorde du innan du kom till Great Security?

Jag var tekniker/driftsättare på Certego i Stockholm. Men har även jobbat med byggställningar och som 22åring flyttade jag till USA i 2år där jag utbildade mig till sjukgymnast.

Du har varit på GREAT i 2 månader. Vad är ditt intryck av GREAT Security?

Det är en härlig framåtanda i hela företaget så är supertaggad att bidra med mina kunskaper. Det finns mycket erfarenhet inom företaget hur man jobbar framgångsrikt som jag kommer att ta till mig.

Vad är intelligent säkerhet för dig?
Framförallt att vi levererar säkerhetslösningar som är helt anpassade efter kunden behov.

Tack Pontus för pratstunden!

Vill du veta mer eller ta kontakt med Pontus så finns hans kontaktuppgifter här:

 

 

Pontus Nibbelblad
SPOC - Retail
Tel: (0)10-330 75 30