Vi söker ansvarsfull brandlarmstekniker till Göteborg

Lediga jobb brandlarmstekniker Great Security

Vår verksamhet i Göteborg expanderar kraftigt och vi söker nu en brandlarmstekniker!

Som brandlarmstekniker på Great Security kommer du att arbeta med driftsättning, installation och service av våra brand- & utrymningslarm.

Du behöver ha erfarenhet inom driftsättning/service av brandlarm, du har en el- eller teleteknisk utbildningskompetens och har kunskaper inom brandlarmsregler. Mediterande är kunskap om följande fabrikat: Schneider FX, Concilium och Securiton. Behärskar du dessutom inbrottslarm/passagesystem är det ett plus. Du kommer arbeta tillsammans med vår installations- och servicegrupp i Göteborg.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet.

Som person ser vi att du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare, kunder och samarbetspartners. Tjänstebil ingår i tjänsten.

I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt gäng inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka.