Vi söker ansvarsfull servicelåstekniker till Skåne

Lediga jobb Låstekniker - Great Security
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med över 350 anställda och en omsättning på över 600 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt samt internationellt. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.

Vår verksamhet i region Skåne expanderar och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull servicelåstekniker till vårt drivna och engagerade gäng!

Rollen som servicelåstekniker hos oss innebär att du kommer att jobba med installation och service av lås. Du bör ha god kännedom kring våra leverantörers produktutbud så som ASSA, Dorma, Geze m fl. Som servicelåstekniker kommer du att vara självgående och arbeta med serviceärenden. Behärskar du dessutom dörrautomatiker är det en merit. I tjänsten ingår teknikerbil.

Vi ställer höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord är Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med dessa.