Vi söker brandlarmstekniker till Falkenberg

Vår verksamhet i Falkenberg expanderar kraftigt och vi söker nu en brandlarmstekniker!

Som brandlarmstekniker på Great Security kommer du att arbeta med driftsättning, installation och service av våra brand- & utrymningslarm.

Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten.

Du behöver ha erfarenhet inom driftsättning/service av brandlarm, du har en el- eller teleteknisk utbildningskompetens och har kunskaper inom brandlarmsregler. Mediterande är kunskap om följande fabrikat: Schneider FX, Concilium och Securiton. Behärskar du dessutom inbrottslarm/passagesystem är det ett plus. Du kommer arbeta tillsammans med vår installations- och servicegrupp i Falkenberg.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet.

Våra värdeord är Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med dessa.

Som person ser vi att du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare, kunder och samarbetspartners. Tjänstebil ingår i tjänsten.

I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt gäng inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka.