Vi söker en ansvarsfull Brandlarmstekniker till Göteborg

Lediga jobb brandlarmstekniker Great Security

Vår verksamhet i Göteborg expanderar kraftigt och vi söker nu en Brandlarmstekniker!

ARBETSUPPGIFTER
Som Brandlarmstekniker på Great Security kommer du att arbeta med driftsättning, installation och service av våra Brand- & Utrymningslarm.

Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Du behöver ett antal års erfarenhet inom driftsättning av brandlarm, har en el- eller teleteknisk utbildningskompetens och har kunskaper inom brandlarmsregler. Behärskar du dessutom inbrottslarm/passagesystem är det en merit samt har kunskaper om Schneider FX och Securiton. Du kommer arbeta tillsammans med vår installations- och servicegrupp i Göteborg.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med.

EGENSKAPER
Som person ser vi att du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare, kunder och samarbetspartners. Tjänstebil ingår i tjänsten.

I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt gäng inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka.

OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 300 anställda och en omsättning en bit över 500 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.