Vi söker en ansvarsfull låstekniker till Skåne

låstekniker lediga jobb great security

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med över 350 anställda och en omsättning på över 600 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt samt internationellt. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.

Vår verksamhet i region Syd expanderar och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull låstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Skåne.

Rollen som låstekniker hos oss innebär att du kommer att jobba med installation och service av lås. Du bör ha god kännedom kring våra leverantörers produktutbud så som ASSA, Dorma, Geze m fl. Som låstekniker kommer du att vara självgående och arbeta med både entreprenad och installation, men också med mindre serviceärenden. Behärskar du dessutom dörrautomatiker är det en merit. I tjänsten ingår teknikerbil.

Vi ställer höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med.