Vi söker en ansvarsfull säkerhetstekniker till Skåne

säkerhetstekniker lediga jobb great security

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med över 350 anställda och en omsättning på över 600 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt samt internationellt. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.

Vår verksamhet i region Syd expanderar och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull säkerhetstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Helsingborg/Landskrona.

Rollen som servicetekniker hos oss innebär att du kommer att jobba med service eller som driftsättare av inbrottslarm, brandlarm och passersystem. En arbetsdag är mycket varierande där du individuellt eller i team jobbar ute hos kund.

Vi förväntar oss att du har flera års dokumenterad erfarenhet av säkerhetsinstallation och service med inriktning på inbrottslarm, passagesystem och brandlarm.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord är Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med dessa.

Vi ställer höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. I tjänsten ingår servicebil.