Vi söker en Engagerad Låssmed till Stockholm

Lediga jobb Låssmed Great Security
Till vår expansiva organisation i Stockholm söker vi en person med stort engagemang och med fokus på att ge service både externt och internt.

Du bör ha god kännedom om produktion av nycklar och cylindrar med märken som Assa, GeGe, Trioving. Meriterande om du även har kännedom kring Assa Cliq och iLOQ, kunskaper i ASM och upprättande av låsschema samt kunskaper om Kaba och Dorma låssystem.

Vi ställer höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med.

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med över 350 anställda och en omsättning på över 600 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt samt internationellt. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.