Vi söker en engagerad montör till Stockholm

Vår verksamhet i region Nord expanderar och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull montör till vårt drivna och engagerade gäng i Stockholm.
Rollen som montör hos oss innebär att du kommer att jobba med installationsarbeten där tidigare erfarenheter av lås och andra säkerhetsprodukter inte är ett krav.

Som montör kommer du att ingå i ett team som leds av en erfaren tekniker/arbetsledare.

Vi ställer höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med.

I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss. I tjänsten ingår servicebil.

Du rapporterar till arbetsledare.
Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.