Vi söker en passionerad marknadskoordinator till Malmö

Great är inne i en mycket expansiv fas. Nu behöver vi stärka upp vårt team kring marknad och sälj med en driven, engagerad marknadskoordinator som vill vara med och bygga och göra ett redan vasst varumärke ännu vassare. Vill du få en roll där du får användning för hela din verktygslåda? Då passar tjänsten dig.

Vi söker dig som tycker om att samarbeta och har en utåtriktad och social personlighet, du blir en viktig spelare både internt och extern, med en passion för det du gör. Du är en skicklig kommunikatör som förstår vad som driver försäljning och hur man når ut till olika målgrupper. Självklart har du mycket god känsla för text och bild och förstår att lyssna in ett företags tonalitet.

Som marknadskoordinator kommer du till stor del att arbeta självständigt och strukturerat med känsla för både detaljer och helhet och ansvara för marknadsföring i digitala kanaler, som vår webb, sociala medier och nyhetsbrev, men också med print. Dessutom vara ett stöd till våra 20 butiker runt om i landet. Du kommer få stora möjligheter att vara med och forma marknadsplan och aktiviteter och på sikt även ansvara för budget.

Du får utveckla, producera och leda arbetet med storytelling och kundcase på våra digitala kanaler, samt skapa content, presentations- och säljmaterial för både digitalt och print. Du kommer också ansvara för kravställning och kontakter gentemot byråer och andra externa konsulter. Du kommer ansvara för kommunikationen och planering i samband med mässor och kundaktiviteter men ha hjälp av interna projektledare för genomförandet.

Din profil

• Relevant utbildning inom marknadsföring och kommunikation
• Ett antal års erfarenhet av framgångsrikt marknadsföringsarbete, gärna inom B2B
• Erfarenhet av digitala kanaler och med en god förmåga att anpassa kommunikationen till olika kanaler och sammanhang
• Duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
• Meriterande om du har erfarenhet och behärskar Adobe InDesign, Adobe Photoshop, WordPress, Google Analytics, Google Ads och Facebook Ads.

 

Du rapporterar till försäljningschef och placeringsort är på vårt huvudkontor i Malmö.