Vi söker telefonist till Stockholm

Great Security är inne i en mycket expansiv fas och vi satsar vidare för att kunna bemöta våra kunder på ett ännu bättre sätt!

Till vårt nya nationella servicecenter i Skarpnäck, Stockholm, söker vi en stjärna till telefonist som ska bidra till en hög servicenivå åt våra kunder. Kundnöjdhet är av stor vikt, varför vi söker dig som har en positivitet och servicevilja som smittar av sig över telefon. Mellan inkommande samtal ska andra arbetsuppgifter hanteras, till exempel att vidarebefordra inkomna fakturor, eller att sammanställa faktureringsunderlag till kund. Vi söker dig som tycker om att samarbeta och har en utåtriktad och social personlighet, med en passion för det du gör.

För oss är vår värdegrund viktig; att vara intelligent, ansvarsfull och passionerad är att vara GREAT.

Vem är du?
Detta är en perfekt roll för dig som har fallenhet för att bemöta kunder professionellt och är mån om att ge god service! För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann, strukturerad samt öppen och flexibel för nya uppgifter som kan dyka upp under en arbetsdag. Du är håller hög servicenivå och värderar kundrelationer högt. Du trivs i rollen som "spindeln i nätet", tycker om att arbeta självständigt och att ta eget ansvar för de uppgifter som hamnar hos dig. Att ha en positiv grundsyn och vara nyfiken i sin roll ser vi som viktiga tillgångar.

Du bör ha vana av att arbeta med telefon och mejl. God systemvana är meriterande, så även goda kunskaper i Officepaketet.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer!