Vi söker låstekniker till Göteborg

Vår verksamhet på västkusten expanderar kraftigt och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull låstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Göteborg!

Rollen som låstekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med installation, service och reparation av diverse mekaniska-, elektro- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. En arbetsdag är mycket varierande där du individuellt eller i team jobbar ute hos kund.

Du har troligtvis en mekanik utbildning och/eller erfarenhet av arbete som låssmed/ låstekniker och kunskaper inom installation och service av lås. God kännedom kring våra leverantörers produktutbud. Behärskar du dessutom passersystem och larmsystem är detta meriterande. Innehar du även Gesäll - och/eller Mästarbrev är även detta meriterande. B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet.

I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss. I tjänsten ingår tjänstefordon. Våra värdeord intelligent, ansvarsfull och passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med dessa.

Du rapporterar till arbetsledare. Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten