Vi söker passionerad projektör mekanik/tekniskt säljstöd

Vår verksamhet i Region Nord expanderar och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull projektör till vårt drivna och engagerade gäng!

Rollen som projektör hos oss innebär att du kommer att jobba med att specificera underlag för offerter från bygghandling, upprätta låsscheman, producera dörrkort med mera. Du bör ha god kännedom kring våra leverantörers produktutbud så som ASSA, Dorma, EVVA med flera. Som projektör kommer du att vara självgående och arbeta med olika digitala hjälpmedel såsom ASM och Bluebeam. Behärskar du dessutom passagesystem är det en merit.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. Våra värdeord är intelligent, ansvarsfull och passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med dessa.

Du rapporterar till regionchef Nord. Placeringsort är Stockholm eller Uppsala.

Varmt välkommen med din ansökan, personligt brev och CV, senast den 2020-02-15. Har du frågor är du välkommen att kontakta chef Kenneth Holmberg;  070-316 22 00 eller kenneth.holmberg@greatsecurity.se.