Vi söker projektledare till Stockholm

Great Security är i ett expansivt skede med många projekt i Sverige och vi behöver nu förstärkning till Stockholm.

Du kommer att jobba med olika delar i processen såsom offentlig upphandling, kalkyl, konstruktion, projektering samt projektledning. Som projektledare ansvarar du för hela projektet. Du ansvarar för att produktionen och det ekonomiska går ihop (tidsplaner, ÄTA-hantering, byggmöten, hinder, ekonomisk plan osv) samt för att teknikerna kommer i tid och gör det som förväntas. Du ansvarar även för informationsflödet både till kund, tekniker och säljare.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten. Installationsvana och/eller erfarenhet som datatekniker är meriterande, men inte ett krav.

Vem är du?
Detta är en perfekt roll för dig som bemöter kunder professionellt och tar ett ansvar för projektet i sin helhet. För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann och strukturerad samt öppen för nya arbetsuppgifter som kan dyka upp i projektet. Du är en engagerad relationsbyggare och förstår vikten av goda relationer med kunder och projektmedlemmar. Att ha en positiv grundsyn och vara nyfiken i din roll ser vi som viktiga tillgångar.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer!