Vi söker säkerhetstekniker till Kungsbacka

Vår verksamhet på Västkusten expanderar och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull säkerhetstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Kungsbacka. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt gäng inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka.

Rollen som säkerhetstekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med service eller som driftsättare av inbrottslarm, brandlarm och passagesystem. En arbetsdag är mycket varierande där du arbetar individuellt eller i team ute hos kund. Du rapporterar till arbetsledare.

Du behöver ha erfarenhet av säkerhetsinstallation och service med inriktning mot inbrottslarm, passagesystem och brandlarm. Behärskar du fabrikaten Assa Larm i Arx och/eller Schnider FX/FDP är det meriterande. B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även krav på tillgänglighet och flexibilitet. För oss är vår värdegrund viktig; att vara intelligent, ansvarsfull och passionerad är att vara GREAT.

Som person ser vi att du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare, kunder och samarbetspartners. Tjänstebil ingår i tjänsten.

Tjänsten tillsätts löpande så ansök direkt!