Vi söker säkerhetstekniker brand- & inbrottslarm till Stockholm

Vi söker flexibla, sociala och ansvarsfulla säkerhetstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Kista!

Rollen som säkerhetstekniker hos oss innebär att du kommer att jobba med service eller som driftsättare av brandlarm och/eller inbrottslarm. En arbetsdag är mycket varierande där du individuellt eller i team jobbar ute hos kund.

Vi förväntar oss att du har flera års dokumenterad erfarenhet av säkerhetsinstallation och service med inriktning på brandlarm/inbrottslarm. Behärskar du dessutom integrationer med andra system är det meriterande.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. I tjänsten ingår servicebil.

Våra värdeord är Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med dessa.

Du rapporterar till produktionschefen men jobbar tätt med projektledare och arbetsledare.

Placeringsort är Kista och beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Great Security har även kontor i Skarpnäck och Liljeholmen där det går att hämta material och äta lunch.