Vi söker SPOC för rikstäckande kund inom låsmekanik

Great Security är inne i en mycket expansiv fas. Nu behöver vi stärka upp vårt rikstäckande team som arbetar nationellt och internationellt, med en driven och engagerad SPOC (Single Point Of Contact) som vill vara med i vårt team och tillsammans med våra kunder skapa ett tryggare samhälle.

Vi söker dig som tycker om att samarbeta och har en utåtriktad och social personlighet, du blir en viktig spelare både internt och externt med en passion för det du gör. Du har spetskompetens inom låsmekanik, som förstår och som kan lyssna in kundens behov och sedan realisera tillsammans med våra konstruktörer, kalkylatorer, projektledare och arbetsledare. Du gillar att få arbeta med komplexa lösningar tillsammans med större nationella och internationella företag.

Dina arbetsuppgifter:
Som SPOC kommer du i huvudsak att arbeta mot en av Sveriges största rikstäckande kunder inom transport & logistik, där fokus ligger på att bygga bra relationer med våra beställare, samt på ett för kunden kostnadseffektivt sätt affärsutveckla kontot. Som SPOC för den här kunden kommer du i huvudsak att arbeta med låsmekanik, och även beröra kundens behov av säkerhetsteknik inom elektronik.

Din profil:
Vi tror att du har några års erfarenhet av projektering och försäljning inom säkerhetsbranschen och sålt tekniska säkerhetssystem samt avtal och tjänster med bra resultat satt mot budget.

Du är driven, engagerad och strukturerad i dina affärer för att alltid försöka nå dina och företagets mål. Viktigt är att du känner ansvar för kunden och har intresset av att lösa kundens problem och ser dess behov.

I din roll kommer du att delvis jobba självständigt och i team med hjälp av organisationen.

Du ska även ha erfarenhet i att prata inför grupp och kunna hålla kundpresentationer. Eftersom tjänsten innehåller offertarbete och kalkylering är du duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och gärna engelska och innehar B-körkort. Resor med övernattning kommer att förekomma.

Meriterande är om du har relevant utbildning inom sälj, entreprenadjuridik och tekniska säkerhetssystem.

För oss är vår värdegrund viktig; att vara Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad är att vara GREAT.

Du rapporterar till affärsområdeschefen för Retail. Placeringsorten kommer att vara Stockholm (Kista eller Skarpnäck).

Great Security kan erbjuda dig:

  • En positiv arbetsmiljö med kompetenta medarbetare
  • En erfaren organisation byggd för att kunna klara både stora och komplexa affäre
  • En tjänst som kommer att vara utvecklande i ett expansivt företag där du kommer att kunna vara med och påverka framtiden samt vara med att bygga vår säljkultur
  • Relevanta utbildningar för att klara din vardag
  • Tjänstebil, friskvårdsbidrag, tjänstepension och kollektivavtalade försäkringar
  • Ett starkt entreprenörskap med högt tempo och korta beslutsvägar

Tjänsten tillsätts snarast enligt överenskommelse. En förutsättning till anställning är att du som sökande inte har brottslig bakgrund eller finns med i Polisens belastningsregister, samt att du blir godkänd av vår slutkund.

Inför rekryteringsarbetet har Great Security tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.