Det här är Great Security

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 300 anställda och en omsättning en bit över 500 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.

Inom bolaget finns certifiering för larm (larmklass III), brandlarm samt kamerasystem.

Fokusområden är kamerasystem, brandlarm, inbrottslarm, passageanläggingar och låsinstallation. Genom vår breda kompetens kan vi erbjuda helhetslösningar åt våra kunder.

Great Security Retail, Solution och Vision

Vår organisation för Nordiska och rikstäckande kunder har vi samlat under varumärkena Great Security Retail, Great Security Solution och Great Security Vision.
Inom Great Security Retail hanterar vi idag 2500 butiker runt om i norden samt i Tyskland.

Great Security Solution hanterar stora projekt och avancerade tekniklösningar. Exempel på referenser inom dessa segment är IKANO Fastigheter, Rusta centrallager och Sveriges Television.

Great Security Vision fokuserar på kamerateknik och kameraövervakning med avancerade lösningar t.ex genom processäkerhet och trygghetskameror för hemtjänsten ”Trygg Hemma”.

Låsbutiker

Välkommen att besöka någon av våra 15 lås- och säkerhetsbutiker. Här erbjuder vi lösningar för både privatpersoner och företag. Butikerna är utrustade som kompletta servicestationer för att tillverka nycklar och låssystem.

Starka varumärken – innovativa lösningar

Vi har tillgång till marknadens mest etablerade varumärken och kan med vår oberoende ställning skapa flexibla och prisvärda lösningar. Vi erbjuder innovativa lösningar med fokus på användarvänlighet. Great Security tar hand om tekniken och administration.

Rikstäckande

Vi arbetar rikstäckande. Med egna tekniker runt om i landet tillsammans med vårt partnernätverk kan vi erbjuda snabb service med lokal närvaro.

Vår vision och mål

Great Security ska vara ett entreprenörsdrivet säkerhetsföretag som på ett intelligent och ansvarsfullt sätt skapar trygghet i samhället.

Målet är att bygga ett av Nordens största säkerhetsföretag som attraherar de stoltaste och mest framgångsrika medarbetarna.